![]() |
Цитата:
На мене багато хто злий, бо я ламаю стереотипи, які нав'язані ЗМІ та 5-ю колоною. І я даю факти і лише факти. Наприклад, я ще до Іловайська писав, що тербати - це повне гівно і толку з них нуль. Події в Іловайську показали, що при реальному бою весь патріотизм кудись пропав: частина добровольців тупо втекла додому, частина дезертувала прямо з Іловайська, решту пішли коридором "Хуйла", а потім здалися в полон. |
Справжні герої, які без істерик та соплів штурмують міста та визволяють Україну! На відміну від лоховатих Семенченків!
|
|
Цитата:
|
А там жеж жахіття, правда?
"Пузаті безіменні генерали" зрадили,не підвезли боєприпасів, підкріплення не прислали, так жеж? "Мочи сволочєй" (ц) :shuffle: Я коли читав хроніку боїв під Іловайськом був у повному афуї,якщо чесно. Типу: Наш тербат не дочекався підмоги, нас не чують у штабі, ми відійшли. Другий слідом: Ой у нас немає можливості триматися, тут такий вогонь, ми відійшли, бо треба берегти людей ! Звісно, ж в цьому винуваті "пузаті безіменні генерали-зрадники" (ц) б/п! :smilie9: І в тому що ви насравши на наказ триматися і воювати покинули СВОЇХ ПОБРАТИМІВ, які там залишилися і не скиглили, а воювали з терами, і в тому, що ви без підготовки полізли на як зясувалося! :super: укріплене місто з системою захисту(бля, яка прикра несподзянка!) хтоб міг подумати! Розвідку ж заслати туди, щоб попередньо все розвідати звісно ж заборонили категорично як завжди "пузаті безіменні генерали-зрадники", розробити план атаки теж генерали підступно не наказали, а ви не дотумкали самі, бо звідкіля ж... Що хочецця сказати. Звісно, не зрозумійте мій пост як виправдання от тих генералів-гондонів, які звісно є, я в цьому переконаний! Але- не треба списувати свої пройопи, самонадіяність та повне росїпайство на міфічних "генералів" Бо якщо продовжувати це робити, то так все і залишиться, по росїпайськи фуйово і ніхто не зробить ніяких висновків! |
|
Що цікаво, зверніть увагу: Добровольческий батальон территориальной обороны Донецкой области "Донбасс". Усі територіальні батальйони підпорядковані Міністерству Оборони, тобто ЗСУ.
Доказ: Батальйо́ни територіа́льної оборо́ни в Україні були створенi в травнi 2014 року в областях України у відповідності з Законом України від 6 грудня 1991 року № 1932-XII «Про оборону України», Законом України від 17 березня 2014 року № 1126-VІІ «Про затвердження Указу Президента України „Про часткову мобілізацію”» та згiдно Указу Президента України від 2 вересня 2013 року №471/2013 «Про затвердження Положення про територіальну оборону України»[1]. Батальйони територіальної оборони (БТрО) входять до складу Збройних сил України (ЗСУ) i керуються Генеральним штабом ЗСУ. Але батальйон територіальної оборони Донецької області не був сформований, хоча Луганської області був (24-й БТрО ЗСУ «Айдар» Луганської області). Міністерство оборони не довірило Семенченку, але чому? По суті до червня цей батальйон (насправді пару десятків чоловік) був "партизанським", за якого захищався пан Аваков. В той же час, Аваков злив Темура Юлдашева, відправивши його та людей проходити підготовку у школу міліції в Луганській області, в район підконтрольний колорадам. Темур потрапив в полон, батальйон не сформували. Аваков активно бореться з Правим Сектором, як із незаконним збройним формуванням, а за Донбас Семенчека, який теж був незаконним збройним формуванням він вписується (ситуація, коли міліція прижала Семенченка та Донбас). Цікаво, а хто такий Семенченко, що створив незаконне збройне формування і має прямі контакти з цілим Міністром МВС? Пізніше, після розгрому Донбасу під Карлівкою, Аваков (вважай БЮТ) піарять Семенченка у ЗМІ і створюють цей батальйон при МВС. А далі пішов піар людини "в балаклаві" з псевдонімом і т.д. Що це за цирк? У нас хтось з командирів тербатів ховає лице? Я думаю, що БЮТ його витягнули для того, щоб зробити ще один проект, окрасою якого може стати Семенчено, який уже УРА! зняв балаклаву і це буде "шуму до виборів". |
Ось до брехні Семенченка, що не було чим воювати
http://*******/video14115462_170613972 От подонок! Виявляється, що навіть танки були і людей 700 чоловік. |
Русский морпех ноет родителям что не хочет на войну в Украину
|
|
Поточний час: 01:44. Часовий пояс GMT +3. |
Copyright ©2000 - 2025