![]() |
Цитата:
Или что она сама убежит\потеряется. (а вообхе это был "вброс в вентелятор" :uups: ) |
Ув. гринписовцы. По иронии судьбы, под подъездом уличная собака сегодня родила 9 щенков, прийдите заберите. Кто согласен тому в личку напишу куда идти.
|
Цитата:
А вообще, я считаю, что ежели не стрелять, то хотя бы стерилизовать и кастрировать нужно. Им же во благо. ПС. Животных я обожаю |
Цитата:
|
Цитата:
|
Как-то писал Гройсману...:
Хочу запитати, чи існує в Вінниці орнанізація по боротьбі з безхатніми тваринами? На вул. Дачній, де я живу, є зграя з 4-6 собак, які спокійно сплять біля магазинів і ніхто їх не чапає. З часом їх може бути все більше і більше, і вони можуть ставити загрозу громадянам району. В. Б. Гройсман: Шановний Андрію! Безпритульними тваринами у місті займаються дві організації: собаками, які можуть становити реальну небезпеку для людей – займається підприємство «ЕкоВін», стерилізацією та доглядом у собачому притулку за безпритульними тваринами – опікується фонд «Планета», якому ми надаємо фінансову підтримку з міського бюджету. Їхні контакти Ви можете отримати, звернувшись за телефоном диспетчерської міськвиконкому «060» або безпосередньо до управління комунального господарства та благоустрою міської ради. |
Цитата:
|
Цитата:
http://forum.vn.ua/showthread.php?t=15822 |
Цитата:
Изониазид 3% Метоклопрамид Спрашивайте в аптеках города.... |
на сайте моя Вінниця- питання меру
http://www.myvin.com.ua/ua/guestbook/899 899. Наталья 03-06-2009, 10:09 Доброго дня! Я хочу вернуться к вопросу 790. Вчера возле домов 18а и 16а по пер. К. Маркса бродячие собаки укусили ребенка. Всю зиму их выгоняли с подвалов. Помогите решить вопрос по этим адресам. Во дворах очень много детей, а бездомные собаки непредсказуемы. В. Б. Гройсман 17-07-2009, 20:40 Уважаемая Наталья! После Вашего обращения работники «ЕкоВина» провели работы по регулированию численности бродячих животных по указанным адресам и забрали шесть агрессивных бродячих собак. http://www.myvin.com.ua/ua/guestbook/914 914. Anna 12-06-2009, 12:31 Я приєднуюсь до теми про бродячих собак! У відновленому сквері по Пирогова під час собачих весіль збирається біля десятка здоровенних собак! поряд перша школа,діти.Через сквер у ці дні страшно ходити, бо собаки починають між собою гризтися, , а тоді вся зграя біжить через дорогу під колесами машин, що може призвести до аварії. Вони там тусуються вже місяців чотири, а може й більше.Побачити їх можна під час "весіль". В. Б. Гройсман 18-08-2009, 20:18 Шановна Анна! Підприємство «ЕкоВін» провело роботи щодо врегулювання кількості собак у названому сквері. кому мешают собаки звоните на телефон 1560(был 060) думаю Вам помогут(мне помогли) вот: у меня в подьезде жила сука (хозяева съехали, а ее оставили) - весь двор кормил. когда у нее была течка - в подъезд зайти невозможно от стаи собак(больше 10), ребенок в подъезд боялся войти. позвонил на 060 дали телефон - дал заявку - через день приехали - опросили все квартиры в доме - чья собака ? - все отказались(а после этого во дворе говорили - кто-то плохой позвонил и собаку забрали), собаку отловили в машину и увезли. за что им СПАСИБО. пусть я плохой - но если они такие добрые, чего отказались от собаки, не забрали себе в квартиру мне МОЙ РЕБЕНОК ДОРОЖЕ чем какая-то собака |
Поточний час: 16:07. Часовий пояс GMT +3. |
Copyright ©2000 - 2025