Вінницький форум

Вінницький форум (https://forum.vn.ua//index.php)
-   Загальний (https://forum.vn.ua//forumdisplay.php?f=7)
-   -   Ситуация на востоке Украины (https://forum.vn.ua//showthread.php?t=53737)

snmp 01-09-2014 18:29

Цитата:

Повідомлення від ross (Повідомлення 3060397)
а президент тут уже будет не причем. вопрос! нафик такой президент?

Тобто, слідуючи Вашій логіці, на війну має йти Президент особисто, а солдати мають піти додому? Бо він ж Президент! Дивно...

ross 01-09-2014 19:22

Цитата:

Повідомлення від snmp (Повідомлення 3060399)
Тобто, слідуючи Вашій логіці, на війну має йти Президент особисто, а солдати мають піти додому? Бо він ж Президент! Дивно...

дивно у тебе, а президент - главнокомандующий. и следуя твоему пассажу, что в случае "полномасштабной войны" (кстати вопрос, а по твоему она не идет уже как пол года?) все будет зависть от нас, вот и спрашиваю - нафик тогда президент, если все от нас зависеть будет. ведь выборы, которые от нас зависели - провелись. следующие на кону...

snmp 01-09-2014 19:53

Грішин (Семенченко) взагалі виявився родом не з Донбасу, а з Севастополя. Про це писали колоради ще в червні "аферист-предприниматель Костик Гришин" http://kiber-berkut.livejournal.com/4202.html
Більше того, вони дали його адресу: г.Севастополь, просп. Генерала Острякова 145, кв. 15

А він зараз знімає балаклаву і каже, що її носив, бо боявся за рідних в Севастополі. Брехло ще й те.

ross 01-09-2014 20:00

Цитата:

Повідомлення від snmp (Повідомлення 3060412)
Грішин (Семенченко) взагалі виявився родом не з Донбасу, а з Севастополя.]

в лучших традициях Вавки :) - это баяніщє. причем этой "находке" сроку поболее двух дней будет. то шо там насчет президента? промолчим в дырочку? з/п конфетами тебе платят?

Online 01-09-2014 20:27

из простор интернета

Х#йло (@Путін) погрожує взяти #Київ за два тижні, - ЗМІ.

Під час саміту ЄС 30 серпня президент Росії Володимир Путін заявив телефоном главі Європейської комісії Жозе Мануелю Баррозу, що може "взяти Київ за два тижні"

Про це італійській газеті La Repubblica повідомили власні джерела з посиланням на "Європейську правду".

За даними видання, президент Єврокомісії розповів іншим учасникам саміту ЄС, що він запитав президента Росії про "кількість російських солдатів, які незаконно перетнули український кордон". У відповідь Баррозу почув наступне: "Якщо я захочу, я можу взяти Київ за два тижні".

Путін також попередив Баррозу, що це може спіткати Україну, якщо ЄС провокуватиме наступну хвилю санкцій проти Росії, пише італійське видання.

"Не провокуйте мене санкціями", - цитує La Repubblica начебто слова російського президента.

За інформацією видання, канцлер ФРН Ангела Меркель заявила, що Путін нехтує всіма дипломатичними домовленостями і "йде на ескалацію військового конфлікту".

Про реакцію Баррозу та інших лідерів ЄС на цю заяву видання не повідомляє.

Нагадаємо, в 2008 році під час саміту НАТО Путін в Бухаресті вже шокував європейців, заявивши, що не вважає Україну повноцінною державою.

Andrei 01-09-2014 20:34

Цитата:

Повідомлення від Online (Повідомлення 3060419)
из простор интернета

Х#йло (@Путін) погрожує взяти #Київ за два тижні, - ЗМІ.

Під час саміту ЄС 30 серпня президент Росії Володимир Путін заявив телефоном главі Європейської комісії Жозе Мануелю Баррозу, що може "взяти Київ за два тижні"

Про це італійській газеті La Repubblica повідомили власні джерела з посиланням на "Європейську правду".

За даними видання, президент Єврокомісії розповів іншим учасникам саміту ЄС, що він запитав президента Росії про "кількість російських солдатів, які незаконно перетнули український кордон". У відповідь Баррозу почув наступне: "Якщо я захочу, я можу взяти Київ за два тижні".

Путін також попередив Баррозу, що це може спіткати Україну, якщо ЄС провокуватиме наступну хвилю санкцій проти Росії, пише італійське видання.

"Не провокуйте мене санкціями", - цитує La Repubblica начебто слова російського президента.

За інформацією видання, канцлер ФРН Ангела Меркель заявила, що Путін нехтує всіма дипломатичними домовленостями і "йде на ескалацію військового конфлікту".

Про реакцію Баррозу та інших лідерів ЄС на цю заяву видання не повідомляє.

Нагадаємо, в 2008 році під час саміту НАТО Путін в Бухаресті вже шокував європейців, заявивши, що не вважає Україну повноцінною державою.

Цілком вірю, що путін міг би таке сказати, але схоже на фейк, бо так явно виказувати, що санкції реально завдають шкоди, коли він виступаючи каже, що санкції вдарять лише по Заходу а Росії підуть лише на користь.

snmp 01-09-2014 20:58

Сьогодні за наказом відступили з Луганського аеропорту хлопці львівської аеромобільної бригади, який перед тим в повному оточенні утримували місяцями під постійними обстрілами. По ним працювала артилерія, ГРАДи, здійснювалися і танкові атаки. Але утримання проходило мовчки, без істерик, без криків про допомогу, без шантажу командування, без мітингів у Києві...
Знаєте прізвище їхнього командира?
Він точно не піде на вибори. І я не знаю, чи його нагородили.

snmp 01-09-2014 21:00

Цитата:

Повідомлення від O.K. (Повідомлення 3060418)
snmp, а сколько на складах: ПТРК Малютка , Малютка-2, ПТРК Фагот ,ПТУР и тд.?

Звідки мені знати? Дивіться дані Вікіпедії, але там теж не буде точних даних, хоча наближено до реальних.
Нам зараз треба Джавеліни або аналоги (Спайк): вистрілив і забув. Для РДГ на окупованих територіях.
КБ Луч виготовляє хороші ПТРК, але це трохи не той рівень. Там лазерне наведення, треба утримувати приціл на цілі, і ці 10-20 секунд можуть бути фатальні.

snmp 01-09-2014 22:14

Цитата:

Повідомлення від O.K. (Повідомлення 3060432)
А, где взять?

Может быть , но не во всех ситуациях.

Рассчитывать нужно, на то что было...:yes:

Тільки США. Або через будь яку країну НАТО, яка має право купити у США. Але всерівно без дозволу США не буде нічого.
Якщо нам США продасть зброю, то ми можемо доброго підсрачника дати кацапам.

snmp 01-09-2014 22:40

Цитата:

Повідомлення від O.K. (Повідомлення 3060438)
Покупать, не за что.

На гроші ЄС та США. ЄС дає нам кредит 1 млрд. доларів, ще 1,5 млрд. дає МВФ. Один Джавелін (ракета) коштує 50 тис. доларів.

Поточний час: 09:27. Часовий пояс GMT +3.

Copyright ©2000 - 2025