Цитата:
Повідомлення від NightWish
(Повідомлення 2982840)
Ну отпечатки пальцев я тебе привести в доказательство не могу, но чисто по человечески скажу: если для тебя не очевидно, что среди учавствующих в атаке есть группка неонацистов, которые прямо на форумах и в ВК готовятся к убийства людей, с конкретными инструкциями и что именно так они и делали, как в открытую договаривались и делились между своими подельниками, то, извини, но тогда предлагаю больше не реагировать друг друга и все, что пишем.
Потому что это для меня просто занавес - видеть только одну сторону и при чем на этой же одной стороне не видеть громадную расщелину...
:confused:
|
звичайно, там є націоналісти, більш чи менш радикальні, що ж тут доказувати :confused:
якщо ліва молодь угорает по паблікам вконтакті, права може ще діяти проти банди, що поробиш.
хтось з націоналістів готується до вбивства людей? Беркуту напевно? ну, це природня реакція, лімфоцити організму нашої країни теж потрібні, не всі ж як ти будуть попрікати бабусь, що вони просирали час сапаючи буряки та не подбали про забезпечену старість, і так далі. дехто хоче більшої справедливості, ніж ти. наївно, ага, але не низько. дехто також хоче збереження української культури, усунення диктаторського режиму, беззаконня, продажності і так далі.
он Турс та інші так само на них дивляться: типу повбивати/побити бандерівців, а що - це не то саме? а, нє, вони ж бандерівці-фашисти недобиті, то друге діло :?)
стосовно неонацистів - не знаю, це хто такі? ті, хто хотіли б прийти до влади та після цього різати жидів/москалів/негрів? то таких думаю немає, хіба що у уяві секти свидєтєлєй Кісєльова.
саме важливе - те, що там більшість - прості люди, без партійної приналежності, перекосів у мізках ітд, просто вони хочуть для себе та своїх дітей кращого майбутнього. і підтримує їх також простий народ, вийди на вулицю.