Вінницький форум

Вінницький форум (https://forum.vn.ua//index.php)
-   Загальний (https://forum.vn.ua//forumdisplay.php?f=7)
-   -   Ситуация на востоке Украины (https://forum.vn.ua//showthread.php?t=53737)

ross 08-09-2014 09:19

http://img-fotki.yandex.ru/get/5108/...c_6db7a16_orig

ross 08-09-2014 09:47

Российские военные в аэропорту Луганска

английский дождь 08-09-2014 13:06

Цитата:

Повідомлення від snmp (Повідомлення 3061638)
Якби Семенченко не підняв істерики, не влаштовував мітинги, то хлопці були б живі і їх би не катували...

Якби Семенченко не підняв людей, то в Іловайську взагалі всіх би знищили. Більш того - про це тихенько промовчали б так само, як і про інші "котли".

snmp 08-09-2014 15:22

snmp 08-09-2014 15:25

Цитата:

Повідомлення від английский дождь (Повідомлення 3061745)
Якби Семенченко не підняв людей, то в Іловайську взагалі всіх би знищили. Більш того - про це тихенько промовчали б так само, як і про інші "котли".

Яких людей він підняв? Ті, що не послухали його наказу про вихід з оточення залишилися живими. Бо ніхто не хоче штурмувати місто. Кацапи вже мають досвід Грозного.

Ситуація була така:
1. Семенченко дав команду свому батальйону на самостійний вихід з оточення, бо типу "не прийшла підмога".
https://pbs.twimg.com/media/BwL9CIRCQAAu8oe.png:large
2. Іншими словами - це називається дезертирвство і за це є стаття Кримінального кодексу.
3. Трохи пізніше Семенченко змінив пост, написав типу по команді і не тільки Донбас.
Але по факту, не всі почали виходити по команді. Навіть з Донбасу частина людей залишилася в Іловайську. І до сих пір люди виходять, а кацапи не ризикують штурмувати.
4. Звичайно, що владі не вигідно називати дезертирами кілька сотень людей та казати реальну правду. Ту правду, що люди загинули "по тупості Семенченка", який посіяв у них паніку.

www.vintorg.net 08-09-2014 15:40

Цитата:

Повідомлення від snmp (Повідомлення 3061638)
Якби Семенченко не підняв істерики, не влаштовував мітинги, то хлопці були б живі і їх би не катували...

Я про події в Іловайську.
6 вересня було перемир'я, думаю, що наших хлопців би випустили. Навіщо було без команди хлопцям виходити з оточення?
До речі, сьогодні вийшло ще 32 десантника. У них видно не було "патріотичних істерик" і вони не повелися на крики Грішина. Зберегли життя і їх не катували у полоні.

З оточення під Іловайськом вдалося вийти 32 десантникам та винести на собі поранених

http://www.unian.ua/politics/960095-...nenih-zmi.html

А с другой стороны:

Сергій Іванов
3 hrs · Kyiv · Edited ·
Смотрю, "Обозреватель" силами Татьяна Заровная изо всех сил начал пидорасить Семен Семенченко.
Бесприменительно к контенту хочу напомнить, что ангелов на этой земле мало. На войне они отсутствуют как вид. Например, в одном из наших добровольческих батальонов воюет человек, которого я лично закрывал в 1998-м за убийство (бандитские разборки).
Поэтому на любого из воюющих можно собрать сколько угодно информационного триппера - это нормально.
Ну а что касается качества материала, то, Тань, это полный пиздец. В Луганске есть бездарная ватная журналистка Оксана Лащенова, которую не так давно задерживал "Айдар", но затем отпустил ввиду ничтожности. Так вот, когда я читаю твоё мочилово Семёна, я почему-то вспоминаю её.
Попробуй размещать свои опусы в группах "Антимайдан", "Смерть укропам" или "Слава Беркуту" в ВК или ОК, и ты затмишь даже Толика Шария, который, к слову, тоже писал для "Обозревателя".
P.S. У меня имеется достаточное количество компрматериалов на всех комбатов-добровольцев, в том числе и на Семена. Но я помню, что идёт война. "Обозреватель", к сожалению", забыл. А зря.
UPD: Я никого не упрекаю в лжи. Ни одну, ни другую сторону. Важно другое. Слив компры имеет явно заказной политический характер. И если вы, блядь, все такие честные, то почему начали говорить об этом только с началом предвыборки?
Для справки: с Аваковым не общаюсь, регулярно вываливаю ему пиздюлей за отсутствие реформ в МВД, с Геращенко тоже.

snmp 08-09-2014 16:07

Цитата:

Повідомлення від www.vintorg.net (Повідомлення 3061801)
А с другой стороны:

Сергій Іванов
3 hrs · Kyiv · Edited ·
Смотрю, "Обозреватель" силами Татьяна Заровная изо всех сил начал пидорасить Семен Семенченко.
Бесприменительно к контенту хочу напомнить, что ангелов на этой земле мало. На войне они отсутствуют как вид. Например, в одном из наших добровольческих батальонов воюет человек, которого я лично закрывал в 1998-м за убийство (бандитские разборки).
Поэтому на любого из воюющих можно собрать сколько угодно информационного триппера - это нормально.
Ну а что касается качества материала, то, Тань, это полный пиздец. В Луганске есть бездарная ватная журналистка Оксана Лащенова, которую не так давно задерживал "Айдар", но затем отпустил ввиду ничтожности. Так вот, когда я читаю твоё мочилово Семёна, я почему-то вспоминаю её.
Попробуй размещать свои опусы в группах "Антимайдан", "Смерть укропам" или "Слава Беркуту" в ВК или ОК, и ты затмишь даже Толика Шария, который, к слову, тоже писал для "Обозревателя".
P.S. У меня имеется достаточное количество компрматериалов на всех комбатов-добровольцев, в том числе и на Семена. Но я помню, что идёт война. "Обозреватель", к сожалению", забыл. А зря.
UPD: Я никого не упрекаю в лжи. Ни одну, ни другую сторону. Важно другое. Слив компры имеет явно заказной политический характер. И если вы, блядь, все такие честные, то почему начали говорить об этом только с началом предвыборки?
Для справки: с Аваковым не общаюсь, регулярно вываливаю ему пиздюлей за отсутствие реформ в МВД, с Геращенко тоже.

Почали про "Семенчека", а закончили за упокой? Не бачу логіки в перепості цього "словесного поносу".
Тут що мова йшла про бійців добровольчих батальйонів? Ні тут мова йшла про Семенченка (Грішина) як піар-проекту від Авакова (БЮТ). Йшла мова про його людські якості, а також про низький його професійний рівень.

Я проти того, щоб через ЗМІ в українців формували образ "героїв" з тих людей, які ними не є. У нас повно справжніх героїв, які є живі, воюють, а не бігають по шустерах і їх не піарить бютівська УП, Інтер і т.д.

Нікому не цікаві хлопці, які залишилися без ніг, рук, сліпі, лежачі і т.д. Їх нікому не покажуть, хоча вони втратили здоров'я ради України. Вам покажуть Вову Парасюка з кучею бинтів на Шустера і скажуть, що це Ваш герой. А потім Аваков скаже, що ця людина має стати депутатом.

ross 08-09-2014 16:48

Цитата:

Повідомлення від snmp (Повідомлення 3061806)
Я проти того, щоб через ЗМІ в українців формували образ "героїв" з тих людей, які ними не є. У нас повно справжніх героїв, які є живі, воюють, а не бігають по шустерах і їх не піарить бютівська УП, Інтер і т.д.

может пора их пиарить, а? а то шо-то много внимания от тебя одному семенченку:confused:

Вавка 08-09-2014 17:07

Цитата:

Повідомлення від ross (Повідомлення 3061816)
может пора их пиарить, а? а то шо-то много внимания от тебя одному семенченку:confused:

заздрить вроді :(

ross 08-09-2014 17:21

Цитата:

Повідомлення від Вавка (Повідомлення 3061821)
заздрить вроді :(

всмысле "рожей грозной вышел, да зассал в болотной тише"? незнаю:confused: но посты про семенченка уже запарили. :yes:

Поточний час: 09:30. Часовий пояс GMT +3.

Copyright ©2000 - 2025