Вінницький форум

Вінницький форум (https://forum.vn.ua//index.php)
-   Загальний (https://forum.vn.ua//forumdisplay.php?f=7)
-   -   Политическая жизнь в Украине (https://forum.vn.ua//showthread.php?t=14271)

Nickname 18-11-2009 16:52

Цитата:

Повідомлення від fill_nick (Повідомлення 2445503)
А взагалі, європеоїдне населення США скорочується швидкими темпами і вже років через 50 США може стати такою ж країною як зараз Північно-африканська республіка, а ще через 50 років - як Зімбабве чи не дай боже Сомалі. Оскільки особи негроїдної раси досягли піку свого розвитку, ще коли бігали з луком та стрілами без трусів. Європейці, колонізувши їх, поробили їм країни, інфраструктуру, систему влади, побудували підприємства. А як тільки європейців з часом негри погнали, і самі взялися собою керувати, то з таких країн, як Зімбабве, з процвітаючої аграрної країни під владою німців (яка по всьому світу експортувала свою продукцію) - вмираючих з голоду негрів, з іфляцією по мільйон відсотків у рік, які сидять на шиї тих же європейців, оскільки вони фінансують ООН, яка надає їм гуманітарну допомогу.

Как ни странно, но ты прав. Та же тенденция происходит и в Европе. Хотя не думаю, что падение будет до уровня третьего мира, но понаехавшие чурки из быдлостана реально подмывают экономическую и интелектуальную мощь стран. Я только удивляюсь терпимости коренных жителей - вся эта долбаная политкоректность и прочие идиотизмы происходят по их молчаливому согласию, на их месте пора бы давно прикрыть лавочку.

warfolomeich 18-11-2009 16:56

Цитата:

Повідомлення від Nickname (Повідомлення 2445517)
Как ни странно, но ты прав. Та же тенденция происходит и в Европе. Хотя не думаю, что падение будет до уровня третьего мира, но понаехавшие чурки из быдлостана реально подмывают экономическую и интелектуальную мощь стран. Я только удивляюсь терпимости коренных жителей - вся эта долбаная политкоректность и прочие идиотизмы происходят по их молчаливому согласию, на их месте пора бы давно прикрыть лавочку.

угу ...сами немцы и французы признают что вечером страшно детей гулять отпускать из -за охрененного количества арабов- педофилов, да и преступность повышается ...
З.Ы. Кстати это один из немногих но значительных "против" жизни в Европе...

fill_nick 18-11-2009 17:21

Цитата:

Повідомлення від www.vintorg.net (Повідомлення 2445514)
Мне вот интересно, если бы тебе довелось родиться негром, то ты бы тоже так убивался по поводу сокращения європеоїдного населення? ;)

У мене би був (з дуже високою ймовірністю) набагато нижчий рівень інтелекту та розумового розвитку. Тому скоріше за все, я би або:
1. Нічого би не робив і чекав би на гуманітарну допомогу від ООН чи європейців дивлячись як мої діти пухнуть з голоду.
2. Був би піратом або бандитом.

і точно би не убивався :)

fill_nick 18-11-2009 17:25

А ще є дуже цікавий момент:

При міжрасовому змішуванні перемагають ті гени, за якими стоїть більша кількість попередніх поколінь. Монголоїдна і негроїдна раса виникли внаслідок змішування неоантропів (людей) з палеоантропами (протолюдьми), за якими мільйони років попереднього розвитку. Тому "чорні" і "жовті" гени є домінуючими в порівнянні з "білими". Отже при змішуванні негроїда з європеоїдом міжрасовий гібрид буде мати більшість негроїдних ознак.

А це означає виродження європейців...

Onex 18-11-2009 18:25

Цитата:

Повідомлення від Nickname (Повідомлення 2445517)

это цена либеральной демократии кстати:yes:

Onex 18-11-2009 18:28

Цитата:

Повідомлення від fill_nick (Повідомлення 2445526)
А ще є дуже цікавий момент:

При міжрасовому змішуванні перемагають ті гени, за якими стоїть більша кількість попередніх поколінь. Монголоїдна і негроїдна раса виникли внаслідок змішування неоантропів (людей) з палеоантропами (протолюдьми), за якими мільйони років попереднього розвитку. Тому "чорні" і "жовті" гени є домінуючими в порівнянні з "білими". Отже при змішуванні негроїда з європеоїдом міжрасовий гібрид буде мати більшість негроїдних ознак.

А це означає виродження європейців...

ну и хрен с нами....вот славяне вообще смешанный этнос, не говоря уже об украинцах

Onex 18-11-2009 18:30

давно уже пора принять за данность - что в будущем европейская расса если не исчезнет в смесях окончательно, то уж будет просто в мизерных количествах. Это цена высокоразвитой цивиллизацией и новых ценностей, в частности ценностей семейных:yes:

Nickname 18-11-2009 18:41

Цитата:

Повідомлення від Onex (Повідомлення 2445550)
это цена либеральной демократии кстати:yes:

Неа, это как раз перегибы.

Onex 18-11-2009 18:48

Цитата:

Повідомлення від Nickname (Повідомлення 2445558)
Неа, это как раз перегибы.

перегибы, но такова цена:yes:

нет идеальных систем таки, сам ведь понимаешь

Nickname 18-11-2009 19:13

Цитата:

Повідомлення від Onex (Повідомлення 2445553)
давно уже пора принять за данность - что в будущем европейская расса если не исчезнет в смесях окончательно, то уж будет просто в мизерных количествах. Это цена высокоразвитой цивиллизацией и новых ценностей, в частности ценностей семейных:yes:

Ну, европейская цивилизация уже давно смешаная, просто для цивилизирования попавших в развитую страну чурок нужны некоторые условия и время в пару поколений, и на выходе имеем полноценного чернокожего представителя европейской цивилизации особо не хуже белого брата. Но толпы рвущихся туда чурок настолько велики, что цивилизационный реактор захлебывается пытаясь переварить эту массу и сам же теряет качество переработки. И уже не европейцы навязывают свою передовую культуру, а туземцы со своими кишлаками, мечетями и многодетными семьями начинают диктовать свои условия. И политкорректность, как волшебная палочка, не дает закрыть им рот и дать нахлебникам под зад.
Цитата:

Повідомлення від Onex (Повідомлення 2445563)
перегибы, но такова цена:yes:

нет идеальных систем таки, сам ведь понимаешь

Либерализм - это не терпимость ко всему, это к терпимость к тому, что не нарушает непосредственно лично моих прав и свобод.

Поточний час: 03:41. Часовий пояс GMT +3.

Copyright ©2000 - 2025