Вінницький форум

Вінницький форум (https://forum.vn.ua//index.php)
-   Загальний (https://forum.vn.ua//forumdisplay.php?f=7)
-   -   Ситуация на востоке Украины (https://forum.vn.ua//showthread.php?t=53737)

snmp 17-09-2014 22:03

Цитата:

Повідомлення від Алиса (Повідомлення 3063879)
Не сціть:eek: Я что то не поняла...это ты мне написал?

Уточнюю: не переживайте. А написав це я для всіх, хто "панікує". Ви якраз мислите тверезо.

З мілпорталу

насамперед в логістиці, ми тупо не можемо забезпечити ведення бойових дій збройного угруповування Сухопутних військ кількістю більше ніж 35 тис. в/сл. та тих утримували тільки завдяки волонтерам. Коли сепарів було 10-12 тис. їх мочили аж гай шумів, коли кількість збільшилась до 15-18 тис, мочити стало складніше, але всеж таки цілком вдавалось. З введенням в бій, в кінці серпня, частин РА, кількість особового складу сторін в зоні АТО вирівнялась. Тепер, нам для продовження війни потрібно збільшення контингенту як мінімум в два рази. Набрати, техніку і особовий склад можна, але виникає питання - "За чей счет банкет?" (с) к/ф "Иван Васильевич меняет профессию" і де гарантія, що росіяни не підтягнуть ще таку ж точно кількість особового складу. Зараз продовжувати активні наступальні дії, це тупість причому як зі сторони росіян, так і з нашої сторони, але росіянам це робити потрібно зі стратегічної точки, бо Лугандон і Донбабве в теперешньому стані не життєздатні. Саме тому, я впевнений, що до миру в тому регіоні ще далеко.
Для того щоб перемогти в цій війні, Україна разом зі світовою спільнотою мають зробити для РФ такі економічні та політичні умови, щоб їм тупо було не до Донбасу, що по суті зараз і робиться. Якщо все вийде, то і воювати більше не прийдеться, бо без росіян місцеві люмпени розбіжуться самі.

Nuvi 17-09-2014 22:27

Цитата:

Повідомлення від snmp (Повідомлення 3063871)
Многие - це хто? Рос і Борода, які у партії Гриценка? І ще пару ватників типу "англійського дождя"?
Ситуація невесела, але у нас зараз проукраїнська влада, нормальний Президент і я думаю, що зроблять все можливе і неможливе для України. На нашій стороні ЄС і США. Не сціть.

Да мы не всрались ни штатам ни ес..... опомнись.

snmp 17-09-2014 22:36

Цитата:

Повідомлення від Nuvi (Повідомлення 3063887)
Да мы не всрались ни штатам ни ес..... опомнись.

По великому рахунку так і є. Але вони наші союзники ситуативні, бо хочуть поставити РФ на місце. Боротьба імперій так сказати. Просто їх інтереси зівпали з нашими.

Nuvi 17-09-2014 22:55

Цитата:

Повідомлення від snmp (Повідомлення 3063893)
По великому рахунку так і є. Але вони наші союзники ситуативні, бо хочуть поставити РФ на місце. Боротьба імперій так сказати. Просто їх інтереси зівпали з нашими.

Вспомни великую отечественную, америкосы когда открыли второй фронт? За сколько месяцев до победы ? Когда уже были уверены в абсолютной победе......
Так что рекомендую тебе начать здраво мыслить.

-keed- 18-09-2014 00:11

Цитата:

Повідомлення від Nuvi (Повідомлення 3063902)
Вспомни великую отечественную, америкосы когда открыли второй фронт? За сколько месяцев до победы ? Когда уже были уверены в абсолютной победе......
Так что рекомендую тебе начать здраво мыслить.

так с 39 года война, вроде бы, и не прекращалась...Европа,Брита ния, Африка, Атлантика...потом опять Италия, Нормандия. Ленд-лиз. Вроде бы все гасили агрессора. Но ясен хер, что всем правят интересы.

Nuvi 18-09-2014 07:38

Цитата:

Повідомлення від -keed- (Повідомлення 3063913)
так с 39 года война, вроде бы, и не прекращалась...Европа,Брита ния, Африка, Атлантика...потом опять Италия, Нормандия. Ленд-лиз. Вроде бы все гасили агрессора. Но ясен хер, что всем правят интересы.

Война началась в 1941 году! До этого Гитлер анексировал австрию и тому подобное. ...
Если Путин захватил крым то это не начало войны а Крыму!!!!! Да и на востоке это не совсем еще война, а вот когда попрет всей армией, тогда и будет дата начала войны с россией.

О да, особенно Италия))) - родина фашизма......

И я про америкосов, они открыли второй фронт только в своих интересах, когда были уверены в победе, так что украина им и сейчас нафиг не нужна.......большинство жителей америки даже не знают где украина находится.

Вавка 18-09-2014 08:15

Цитата:

Повідомлення від Nuvi (Повідомлення 3063930)
Война началась в 1941 году! До этого Гитлер анексировал австрию и тому подобное. ...
Если Путин захватил крым то это не начало войны а Крыму!!!!! Да и на востоке это не совсем еще война, а вот когда попрет всей армией, тогда и будет дата начала войны с россией.

О да, особенно Италия))) - родина фашизма......

И я про америкосов, они открыли второй фронт только в своих интересах, когда были уверены в победе, так что украина им и сейчас нафиг не нужна.......большинство жителей америки даже не знают где украина находится.

більшість американців взагалі мало що знають.

а про другу світову, то да, війна почалася з підписання пакта Молотова-Рібентропа.

Nuvi 18-09-2014 08:20

Цитата:

Повідомлення від Вавка (Повідомлення 3063934)
а про другу світову, то да, війна почалася з підписання пакта Молотова-Рібентропа.

Ты дурак? Тогда считай, что россия воюет со всем миром с 21 марта 2014 года и эта дата начала третьей мировой войны)
Великая Отечественная началась с момента вторжения Германии в СССР, до этого момента это всего лишь события которые Великой отечественной не касаются.
Объясню попроще.....если я пойду набъю морду своим соседям.....а потом прийду и дам пиздюлей тебе, то ты тоже будешь считать начало драки с моих соседей или все таки с момента когда сам лично получишь в табло?

Aлександр 18-09-2014 08:24

Цитата:

Повідомлення від Nuvi (Повідомлення 3063937)
Ты дурак? Тогда считай, что россия воюет со всем миром с 21 марта 2014 года и эта дата начала третьей мировой войны)

Германия захватила Францию, Бельгию, Люксембург... в 1940 так, что вторая мировая началась точно не в 41.
ЗЫ А англия хоть и не бала окупирована, но официально обьявила войну Оси 3 сентября 1939.
А у нас сейчас до сих пор война не обьявлена.

Nuvi 18-09-2014 08:27

Цитата:

Повідомлення від Aлександр (Повідомлення 3063938)
Германия захватила Францию, Бельгию, Люксембург... в 1940 так, что вторая мировая началась точно не в 41.

Ключевое слово захватила.....не встретив ощутимого сопротивления.
Путин захватил Крым.....это начало войны???

Поточний час: 01:44. Часовий пояс GMT +3.

Copyright ©2000 - 2025