Вінницький форум

Вінницький форум (https://forum.vn.ua//index.php)
-   Загальний (https://forum.vn.ua//forumdisplay.php?f=7)
-   -   Политическая жизнь в Украине (https://forum.vn.ua//showthread.php?t=14271)

Boroda 16-02-2014 20:54

Цитата:

Повідомлення від logs (Повідомлення 2993902)
Нарешті і я слово вставлю:
1. Нам треба змінити "систему" у якій ми живемо. Причини:
а) економіка СРСР уже фактично мертва. з неї вижали усе, що могли;
б) без зміни системи тут не буде нових підприємств і не буде майбутнього ні в нас, ні в дітей;
в) люди вже не можуть "годувати" владну еліту і ДУЖЕ стомилися від НЕО-рабства.
2. Шлях в Росію - це "залишити систему без змін", а це шлях внікуда.
3. Шлях в ЄС - це можливі зміни системи, але не гарантовано. Приклад - Болгарія, де як була корупція так і залишилася. Де не було нічого - то так і немає.

Наша задача - це не поставити до влади кролика чи воровку, а змінити систему. Що кролик, що воровка - усі її діти і ламати її не хочуть. Треба людину, яка її зламає. Думаю, що без крові -це не вийде.

из нее украли все что могли ... задачи он ставит ...
знаешь, а мне стыдно (правда, не вру), когда по радио, ТВ, в трамвае, на улице люди просят денег на лечение ... У НАС БЕСПЛАТНАЯ МЕДИЦИНА ... де юре. А де факто - страна в дерьме и ни кто ее не поднимет. Сколько лозунгов не провозглашай, сколько задач ни ставь это шо мертвому припарка ... гнием себе потихоньку:confused:

Boroda 16-02-2014 20:56

Цитата:

Повідомлення від logs (Повідомлення 2993902)
Треба людину, яка її зламає. Думаю, що без крові -це не вийде.

реприватизация и восстановление угробленного ... не найдешь ты сейчас человека такого, его грохнут.

logs 16-02-2014 21:30

Цитата:

Повідомлення від Boroda (Повідомлення 2993904)
из нее украли все что могли ... задачи он ставит ...
знаешь, а мне стыдно (правда, не вру), когда по радио, ТВ, в трамвае, на улице люди просят денег на лечение ... У НАС БЕСПЛАТНАЯ МЕДИЦИНА ... де юре. А де факто - страна в дерьме и ни кто ее не поднимет. Сколько лозунгов не провозглашай, сколько задач ни ставь это шо мертвому припарка ... гнием себе потихоньку:confused:

Борода, мені тут багато хто ярлики вішає, але по факту мало хто думає над тим, що я пишу. Добре хоч Ви читаєте і навіть думаєте...

Ці заводи, що вкрали екс-комуністи та бандити - Україні в державній власності не потрібні. З них уже все вижато, а зараз вони потребують "великих грошей на заміну обладання та модернізацію".
А що реально цінне, то Кучма (як не дивно) залишив в державній власності: Антонов, Турбоатом, Іскра, Южмаш, Артем, Луч, Івченко-Прогрес і т.д. Да і ті заводи, що в державній власноті годують через "підставні фірми - посередники" кучу мільйонерів, типу Рудьковського.

Задача усіх українців - зробити країну для себе. Ідеал, як не дивно - США. Їхні транснаціональні корпорації можна сміливо називати - НАРОДНИМИ і державна власніть тут непотрібна. А вся країна (армія, ЦРУ, ФБР, посли і т.д.) працюють на ці корпорації, тобто американський народ.

Boroda 16-02-2014 21:41

Цитата:

Повідомлення від logs (Повідомлення 2993917)
Борода, мені тут багато хто ярлики вішає, але по факту мало хто думає над тим, що я пишу. Добре хоч Ви читаєте і навіть думаєте...

Ці заводи, що вкрали екс-комуністи та бандити - Україні в державній власності не потрібні. З них уже все вижато, а зараз вони потребують "великих грошей на заміну обладання та модернізацію".
А що реально цінне, то Кучма (як не дивно) залишив в державній власності: Антонов, Турбоатом, Іскра, Южмаш, Артем, Луч, Івченко-Прогрес і т.д. Да і ті заводи, що в державній власноті годують через "підставні фірми - посередники" кучу мільйонерів, типу Рудьковського.

Задача усіх українців - зробити країну для себе. Ідеал, як не дивно - США. Їхні транснаціональні корпорації можна сміливо називати - НАРОДНИМИ і державна власніть тут непотрібна. А вся країна (армія, ЦРУ, ФБР, посли і т.д.) працюють на ці корпорації, тобто американський народ.

извини, но это фигня ... долго не буду, пара примеров: облэнерго, Мог.-Под. з-д им.Кирова, который выкупила и поставила на колени КМТ. ... Облэнерго. какой смысл в его приватизации ? З-д Кирова и на сегоднящний тяжелый день может работать , производить и продавать свою продукцию

и , кстати, народ ни на одни лозунги не поведется :no: т.к. за лозунгами скрывается воровство

Boroda 16-02-2014 21:52

Варшава не имеет права лечить активистов Майдана за госсчет - польские СМИ
http://politics.puls.kiev.ua/abroad_politic/225286.html

logs 16-02-2014 22:58

Цитата:

Повідомлення від Boroda (Повідомлення 2993922)
извини, но это фигня ... долго не буду, пара примеров: облэнерго, Мог.-Под. з-д им.Кирова, который выкупила и поставила на колени КМТ. ... Облэнерго. какой смысл в его приватизации ? З-д Кирова и на сегоднящний тяжелый день может работать , производить и продавать свою продукцию

и , кстати, народ ни на одни лозунги не поведется :no: т.к. за лозунгами скрывается воровство

В Обленерго сенсу немає (мають бути державні). І взагалі, де монополія має бути держава. А про ті заводи, що Ви кажете - це шлях в нікуди і за них треба забути да й все.
Ви мислите епохою індустріальної економіки, а її кінець прийшов у 1970-ті роки. Зараз ера пост-індустріальної.

telltale 16-02-2014 23:05

Цитата:

Повідомлення від Boroda (Повідомлення 2993898)
судебная система - не просто выписанные правила, законы ... это еще и штат судей. У тебя есть на примете штат честных судей? ;)

Стучать друг на друга анонимно, с краткими, но четкими, указаниями кто и где нарушил закон. Что бы даже обыватель смог понять что судья судил не правильно.
И норму стука выставить, так что бы стучали как барабанщики.

И все закрутится и за вертится.
Причем дела после принятия решения должны уходить случайно в области которые не имеют общих границ..
Или даже на месте.
Зачем что то изобретать.
Достаточно обратится к истории:)

Но "общество не готово" к такой честности судейства.
А других методов, которые будут работать, я на данный момент придумать не могу.

telltale 16-02-2014 23:12

Цитата:

Повідомлення від Boroda (Повідомлення 2993923)
Варшава не имеет права лечить активистов Майдана за госсчет - польские СМИ
http://politics.puls.kiev.ua/abroad_politic/225286.html

Все польские СМИ это http://www.nowytydzien.pl/
?

Порылся по сайту - не нашел этой статьи.
Но по польски я плохо розумець
Мог и пропустить.

================================================== =========================

Цитата:

- Мы сделаем все, чтобы украинцы, которые пострадали от репрессий, получили помощь в наших клиниках и больницах, - заявил маршал провинции Кшиштоф Гетьман, и организации помощи для Euromajdanu о. Стефан Batruch, пастор прихода униатской в ​​Люблине, подчеркнул, что это не просто о убитых боевиков партий неохотно Президента Украины Виктора Януковича, но особенно случайных жертв, которые невольно оказавшихся в огне событий и кровопролития. В то же время, он признал, гетмана, Люблин власти не имеют ни малейшего представления, как официально организовать медицинскую поддержку украинцев. Ситуация отнюдь не простых с юридической.

Obok utworzonej niedawno w szpitalu poradni lekarza rodzinnego nocna i świąteczna opieka miała dopełnić ofertę lecznicy. - Da kompleksowość usług dla naszych pacjentów, którzy będą mieli swojego lekarza rodzinnego na miejscu, a pod ręką pełną specjalistkę - zachwalał jeszcze niedawno Sławomir Sawulski, dyrektor chełmskiego szpitala.
Nocna i świąteczna opieka miała dawać ciągłość leczenia i dostępu do lekarzy w chełmskim szpitalu. Dyrekcja była niemal pewna, że pokona konkurencję w konkursie, który ogłosi Narodowy Fundusz Zdrowia. Przemawiać za tym miała baza lokalowa, specjaliści i wymagany w konkursie dostęp do diagnostyki. Ale przed tygodniem gruchnęła wiadomość, że szpital z nocnej opieki może się wycofać.

Нашел :)

Переврали публикаторы немного статью.

Boroda 16-02-2014 23:58

Цитата:

Повідомлення від logs (Повідомлення 2993935)
В Обленерго сенсу немає (мають бути державні). І взагалі, де монополія має бути держава. А про ті заводи, що Ви кажете - це шлях в нікуди і за них треба забути да й все.
Ви мислите епохою індустріальної економіки, а її кінець прийшов у 1970-ті роки. Зараз ера пост-індустріальної.

эра может и такая, но, з-д мельницы выпускал .... мельницы, запчасти к ним, как бы востребованы :confused:

Boroda 16-02-2014 23:59

Цитата:

Повідомлення від telltale (Повідомлення 2993939)
Переврали публикаторы немного статью.

чего в жизни только не бывает :confused:

Поточний час: 03:11. Часовий пояс GMT +3.

Copyright ©2000 - 2025