Вінницький форум

Вінницький форум (https://forum.vn.ua//index.php)
-   Музичний розділ (https://forum.vn.ua//forumdisplay.php?f=14)
-   -   Doom (https://forum.vn.ua//showthread.php?t=13344)

Sammael 21-10-2007 09:24

Цитата:

Повідомлення від Asmodius (Повідомлення 2112954)
ось вийшов новий альбом Dooom культової фьюнерал-дум групи Worship... звісно це не зовсім новий матеріал так як після того як головний член групи,а саме Fucked-up Mad Max aka Max Varnier, покінчив життям спригнувши з моста, вони вже не дуж пишуть новий матеріл та і купа невиданного є... так от кому цікаво викачати можна з іпапки part 1, part 2

Дуже сподобалося.:heart:
А ще,Reverend Bizarre - дійсно не поганий гурт):yes:
2Asmodius дякую=):)

Asmodius 21-10-2007 13:49

Цитата:

Повідомлення від Sammael (Повідомлення 2113670)
Дуже сподобалося.:heart:
А ще,Reverend Bizarre - дійсно не поганий гурт):yes:
2Asmodius дякую=):)

приємно чути, що Worship сподобався....)

Sammael 21-10-2007 22:59

Народ,досить флудити!:mad:
Повторюю:
ЦЕ НЕ ГРА....

ЦЕ МУЗИЧНИЙ НАПРЯМОК!

Moonspell 04-11-2007 18:20

Doom - мой любимый стиль,готичный и фюнерал очень люблю
Любимые группы:Vanguard,Moonspell,Revelation,My dying bride,Trail of Lears,Saturnus Night must Fall,Cemetary,Tiamat,lake of tears,Macbeth,Septic flash,ранние Amorphis и Anathema,Pantheist

Ну и конечно последователей Sabath - Trouble,St.Vitus,Candlemass ну и конечно их самих

Неплохая прото-думовская группа - Slo-Burn

Категорически не понимаю творчество Katatonia и Paradise Lost

Слушаю дум порядочно но никогда не слыхал такого бреда как Drone Doom, дрон в переводе - личинка,так это что в переводе -личинковый дум?

А My dying Bride считаю готик-думом из-за скрипки,мотивов и текстов,а дез-дум там только на As the flower withers

Asmodius 04-11-2007 22:02

Цитата:

Повідомлення від Moonspell (Повідомлення 2136919)
Doom - мой любимый стиль,готичный и фюнерал очень люблю
Любимые группы:Vanguard,Moonspell,Revelation,My dying bride,Trail of Lears,Saturnus Night must Fall,Cemetary,Tiamat,lake of tears,Macbeth,Septic flash,ранние Amorphis и Anathema,Pantheist

Ну и конечно последователей Sabath - Trouble,St.Vitus,Candlemass ну и конечно их самих

Неплохая прото-думовская группа - Slo-Burn

Слушаю дум порядочно но никогда не слыхал такого бреда как Drone Doom, дрон в переводе - личинка,так это что в переводе -личинковый дум?

А My dying Bride считаю готик-думом из-за скрипки,мотивов и текстов,а дез-дум там только на As the flower withers

хм... Slo-Burn - стонер грають...

дрон-дум таки є думовим стилем...так чи інакше в нього набагато більше спільного з Black Sabbath чим будьякої дездум-групи з тими ж Black Sabbath..... друге діло що гіпертрофований дрон дум не кожен може слухати...одиниці... навіть мені він рідко підходить...

але незвично що тут є прихильники Траблів та Святого Віта)

от ще про цю Май Даінг Брайд... Є купа дез-думових груп де є скрипки такі мотиви та текста.. так чи інакше купи інших дез-дум груп копіюють МДБ ... що готик-дум що дез-дум як на мене музика одного типу... але трішки різні прийоми... а відсутність побідних мотивів, скрипки і текстів то вже до класичного дум-металу характеристика...

Sammael 04-11-2007 22:49

Цитата:

Повідомлення від Moonspell (Повідомлення 2136919)

Почему?
Лично я,с Кататонии начала дум слушать...
Её обожаю до безумия...:heart::uups:

Moonspell 22-11-2007 23:20

Я сколько сижу на думе не сталкивался с такими субклассами дума,это уже перебор (стонеры и дроны) раньше вообще не помню такого чтоб так сильно разбирали по частицам (лично я их не воспринимаю) забыл кстати про Beseech,сижу на их творчестве сейчас...

Asmodius 22-11-2007 23:28

Цитата:

Повідомлення від Moonspell (Повідомлення 2161984)
Я сколько сижу на думе не сталкивался с такими субклассами дума,это уже перебор (стонеры и дроны) раньше вообще не помню такого чтоб так сильно разбирали по частицам (лично я их не воспринимаю) забыл кстати про Beseech,сижу на их творчестве сейчас...

і скільки ти ж на ньому сидиш? і коли це раніше?.... здається раніше толком ніхто не знав що таке дум метал...всі слухали передайсів і думали щото дум метал і крім цього нічого не знали... а дрон дум ще виник до дез думу а стонер створили такі як Пентаграм... не сприймати не значить адекватно бачити що таке дум...

Beseech здається тільки в першому альбомі якийсь готік дум грали і все... з натяжкою в цю тему їх можна впихнути...

Azazello 23-11-2007 01:04

Послушал,группа нормальная,когда плохое настроение постоянно слушаю. :)

Onex 23-11-2007 01:10

У когото есть Аморфиз?
а Парадайс Ласт - альбом "Ласт парадайз"

Поточний час: 15:36. Часовий пояс GMT +3.

Copyright ©2000 - 2025