Вінницький форум

Вінницький форум (https://forum.vn.ua//index.php)
-   Загальний (https://forum.vn.ua//forumdisplay.php?f=7)
-   -   Флешмоб у Вінниці (https://forum.vn.ua//showthread.php?t=14434)

D@4a 13-01-2008 16:06

Цитата:

Повідомлення від navigator (Повідомлення 2224289)
если есть занятия в жизни то будни совсем не являются скучными

Оneх вдало сказав.....
Я просто додам,
що інколи те чим ти займаєшся переходить у стан буденності,
і хочеться відпочити....Саме такий спосіб, як взяти участь у мобі
дає великий заряд емоцій....

freedom 13-01-2008 16:06

Цитата:

Повідомлення від navigator (Повідомлення 2224295)
все что я хочу понять, это какая же польза в жизни от занятия флешмобом, пока вы ничего конкретного в свой довот не преподнесли, мне интересны аргументы, мол так и так, польза от этого вот такая.

Спорт теж не завжди приносить користь....

LightLana 13-01-2008 16:07

Цитата:

все что я хочу понять, это какая же польза в жизни от занятия флешмобом, пока вы ничего конкретного в свой довот не преподнесли, мне интересны аргументы, мол так и так, польза от этого вот такая.

Ок.
1. Декому нудно. От, не ходить він в гуртки і не має достатньо часу чи можливостей для систематичних занять спортом. І дещо його/її дістає щоденне навчання і робота. І хочеться якось розважитися, отримати дозу гарного настрою та певну к-ть чогось, схожого на адреналін.

2. Знаєте, існують такі спеціальні тренінги особистісного росту. Так от, в межах них, проводяться заходи, чимось схожі на моб - потрібно вийти на вулицю і зробити щось неочікуване. (хай мене поправлять люди, що на цьому знаються).
Це допомагає позбутися певних комплексів, страху перед публікою і т.д.

Snap 13-01-2008 16:07

дОвайте спорить о вкусе рябчиков с теми кто их ел =)

LightLana 13-01-2008 16:09

Цитата:

Повідомлення від navigator (Повідомлення 2224307)
вы явно боитесь оппозиции, в жизни всегда так, одни ЗА, другие ПРОТИВ, учитесь убеждать людей в своей правоте, книжки почитайте, пользы больше будет.

Дякую, намагаюся. Але не вважаю, що одне виключає інше.
А опозиції я не боюся. Я просто намагаюся визначити її позицію та аргументацію до дискусії :)

Щодо спорту, то, по-перше, це інша сторона розвитку особистості.
По-друге, спорт вимагає систематичності. Моб - раз в два тижні (теоретично, зараз проводиться рідше), триває не більше години разом з премобом. Можна приходити не щоразу.
Спорт (систематичний і регулярний) вимагає кількох разів на тиждень по декілька годин. Вловлюєте різницю для людей, які реально зайняті протягом робочого тижня та на вихідних?

Onex 13-01-2008 16:11

Цитата:

Повідомлення від navigator (Повідомлення 2224311)
"шо занадто то не здраво", всегда надо иметь мозги и не быть фанатиком, тоесть всё хорошо когда оно в меру!

золотые слова!

fell up 13-01-2008 16:14

баян.
все кому нада знают сайт флешмоба.

шяс уже койта кал а не флешмоб...еще и с предмобами.
гавняна кароче стала.
тошо шя с с первыми мобами не сравнить.

LightLana 13-01-2008 16:14

Цитата:

Повідомлення від navigator (Повідомлення 2224324)
будут нужны эмоции и если захочется оторваться от будней то я поеду развлекусь на горнолыжном курорте или попрыгаю в море с вышки если это будет летом, покатаюсь на скутере, на катере, пойду на охоту, поеду на рыбалку, соберемся компанией и свалим подальше от города, устроим соревнования по стендовой стрельбе, да есть много способов найти развлечения, да и просто поеду в Умань по парку поброжу с семьей, а там уж точно скучно не будет, да и день пройдет с последующими воспоминаниями.

Чому б ні? Якщо маєте вдосталь часу та коштів :)
Але чому б людям не урізномантінити цей відпочинок? Вашу позицію зрозуміло - Ви знаходите свої засоби релаксу та відпочинку. Маєте щось проти того, щоб інші знаходили свої засоби? ;)

D@4a 13-01-2008 16:16

Цитата:

Це не заняття
Знаєш,
-деякі люди дуже розумні, тому вони займаються чимось таким.......ну розумним...
-деякі люди (я бачу, що такі як ти) полюбляють заняття спортом, мають гарний фізичний стан.....живуть спортом...
-а деякі, такі як наприклад мобери, творчі.....Тому моби дають певну надію на те, що творчі задатки(які є) будуть лише розвиватися....Звичайно, розвивають творчо людей різні школи мистецтв(я вже це пройшла), різні гуртки,.......але саме такий рух як флешмоб, дає змогу думати нестандартно, і тим самим дає людині змогу відкрити свій талант

LightLana 13-01-2008 16:19

Цитата:

Повідомлення від navigator (Повідомлення 2224329)
вы явно не поняли молю мысль, я стараюсь понять какую пользу в жизни приносит моб, тоесть какие навыки и какое применение навыков вы потом приобретете от участия в данном действии?

А ви явно не читали мого попереднього поста :)

Цитата:

1. Декому нудно. От, не ходить він в гуртки і не має достатньо часу чи можливостей для систематичних занять спортом. І дещо його/її дістає щоденне навчання і робота. І хочеться якось розважитися, отримати дозу гарного настрою та певну к-ть чогось, схожого на адреналін.

2. Знаєте, існують такі спеціальні тренінги особистісного росту. Так от, в межах них, проводяться заходи, чимось схожі на моб - потрібно вийти на вулицю і зробити щось неочікуване. (хай мене поправлять люди, що на цьому знаються).
Це допомагає позбутися певних комплексів, страху перед публікою і т.д.

Поточний час: 00:03. Часовий пояс GMT +3.

Copyright ©2000 - 2025