![]() |
Цитата:
Я просто додам, що інколи те чим ти займаєшся переходить у стан буденності, і хочеться відпочити....Саме такий спосіб, як взяти участь у мобі дає великий заряд емоцій.... |
Цитата:
|
Цитата:
1. Декому нудно. От, не ходить він в гуртки і не має достатньо часу чи можливостей для систематичних занять спортом. І дещо його/її дістає щоденне навчання і робота. І хочеться якось розважитися, отримати дозу гарного настрою та певну к-ть чогось, схожого на адреналін. 2. Знаєте, існують такі спеціальні тренінги особистісного росту. Так от, в межах них, проводяться заходи, чимось схожі на моб - потрібно вийти на вулицю і зробити щось неочікуване. (хай мене поправлять люди, що на цьому знаються). Це допомагає позбутися певних комплексів, страху перед публікою і т.д. |
дОвайте спорить о вкусе рябчиков с теми кто их ел =)
|
Цитата:
А опозиції я не боюся. Я просто намагаюся визначити її позицію та аргументацію до дискусії :) Щодо спорту, то, по-перше, це інша сторона розвитку особистості. По-друге, спорт вимагає систематичності. Моб - раз в два тижні (теоретично, зараз проводиться рідше), триває не більше години разом з премобом. Можна приходити не щоразу. Спорт (систематичний і регулярний) вимагає кількох разів на тиждень по декілька годин. Вловлюєте різницю для людей, які реально зайняті протягом робочого тижня та на вихідних? |
Цитата:
|
баян.
все кому нада знают сайт флешмоба. шяс уже койта кал а не флешмоб...еще и с предмобами. гавняна кароче стала. тошо шя с с первыми мобами не сравнить. |
Цитата:
Але чому б людям не урізномантінити цей відпочинок? Вашу позицію зрозуміло - Ви знаходите свої засоби релаксу та відпочинку. Маєте щось проти того, щоб інші знаходили свої засоби? ;) |
Цитата:
Знаєш, -деякі люди дуже розумні, тому вони займаються чимось таким.......ну розумним... -деякі люди (я бачу, що такі як ти) полюбляють заняття спортом, мають гарний фізичний стан.....живуть спортом... -а деякі, такі як наприклад мобери, творчі.....Тому моби дають певну надію на те, що творчі задатки(які є) будуть лише розвиватися....Звичайно, розвивають творчо людей різні школи мистецтв(я вже це пройшла), різні гуртки,.......але саме такий рух як флешмоб, дає змогу думати нестандартно, і тим самим дає людині змогу відкрити свій талант |
Цитата:
Цитата:
|
Поточний час: 00:03. Часовий пояс GMT +3. |
Copyright ©2000 - 2025