Цитата:
Повідомлення від zar
(Повідомлення 2381616)
кароче, как по мне, всякие учителя - это по большому счету трата времени и денег.. есть единицы, действительно Учителя, которые учат Играть, а не дрессируют или не под копирку сплавляют тебе то, что сами умеют.. причем не всегда умеют хорошо... остальные либо ваще отобьют у тебя желание играть, либо лишат всякого творческого подхода и превратят в лучшем случае в лабуха или "ритм-гитариста"..
|
Знаєш, я наприклад дуже жалію що в мене не було можливості та й впринципі зараз немає, позайматись у досвідчених гітаристів. Так як зараз мені доводиться перевчатись тримати медіатр, тому що він вилітає з рук коли граю фанкові чесалки, доводиться перевчатись висікати правильно звук зі струни без опори на деко, вивчати пентатоніки, гами і їм паралельні, розбиратись що таке септакорди і як вони будуються і коли вони застосовуються, і в кінці кінців просто рівно грати.Скажу чесно перевчатись дуже не просто. Я сумніваюсь, що ти володієш всіма цими якостями. А якщо володієш, то не всі такі таланти як ти!
а на рахунок наявності вчителів, то було б бажання. Є Асєєв, Краєвський, Тарас, Закірич, можна у Фарофонова спитати.. І ти думаєш, що перейняти досвід у них - безглузде діло?
і можна взнати що таке лабух? я так зрозумів, що це поняття ти висловлюєш в якомусь негативному розумінні?
|