Вінницький форум

Вінницький форум (https://forum.vn.ua//index.php)
-   Комерційний форум (https://forum.vn.ua//forumdisplay.php?f=11)
-   -   ПРОДАМ: Одно сторона - одне бидло.. (https://forum.vn.ua//showthread.php?t=71526)

34igor 03-08-2020 18:02

вже не пишіть..дякую...мало серед співрозмовників бидла, один чи декілька, на пальцях однієї руки можна перерахувати..я видалився..

0677777777 03-08-2020 18:22

Цитата:

Повідомлення від 34igor (Повідомлення 3243903)
вже не пишіть..дякую...мало серед співрозмовників бидла, один чи декілька, на пальцях однієї руки можна перерахувати..я видалився..

тут нельзя удалится - винфорум это навсегда

34igor 03-08-2020 18:40

Цитата:

Повідомлення від 0677777777 (Повідомлення 3243904)
тут нельзя удалится - винфорум это навсегда

це мені дуже подобаєтьсч конєшно..тоді ця тема тільки для бидла та й годі..

Boroda 04-08-2020 01:11

Цитата:

Повідомлення від 34igor (Повідомлення 3243854)
Одно сторона - одне бидло..Браво Бидло..мені повезло з Вами, але повинен сказати, що залишаю Ваш форум, постараюсь перейти до Харков-..кого.там люди як люди, там інші люди, там інше..Ви всі от туда, навчились у них та на цьому пляшете...Все!

Тема вже закрита..

А что случилось? Тебя обидели? Не дают торговать? Ай, как не красиво! Модератор обязательно накажет обидчиков. Кто тебя обидел?

Александр 04-08-2020 08:37

Цитата:

Повідомлення від listopis (Повідомлення 3243861)
Я тебе как коренной харьковчанин скажу - тебе здесь понравится! У нас не только форумы для долбоёбов, но и город в целом!

То ли еще будет, скоро в ХНР заживешь.

Dark 04-08-2020 09:37

Цитата:

Повідомлення від Александр (Повідомлення 3243914)

За тобой уже выехали. :)

listopis 04-08-2020 13:26

Цитата:

Повідомлення від Александр (Повідомлення 3243914)

Не заживу. Идиоты, которые хотят ХНР, живут в основном за пределами Харькова. Вот пусть свое ХНР в другом месте и делают.

34igor 04-08-2020 15:59

Цитата:

Повідомлення від Boroda (Повідомлення 3243911)
А что случилось? Тебя обидели? Не дают торговать? Ай, как не красиво! Модератор обязательно накажет обидчиков. Кто тебя обидел?

дякую за проявлену турботу з Вашої сторони..дуже чуттєво..Ви не бидло, але я відчуваю, що у Вас десь є скрите воно..дякую Вам.
Так, так, діло в тому що одне Харко-ке бидло (не в розумінні що в Харк-ві одне бидло, тобто не всі бидло, а на форумі користувач., і він один, - ну Ви мене зрозуміли..), за його словами, я не зміг зарегіструватися на Харкв-му форумі бо можливо цим стала причина якийсь Сахар, не могли б Ви зробити так, щоб..короче повісити сахар..)

vinnitsa777 04-08-2020 16:11

Цитата:

Повідомлення від 34igor (Повідомлення 3243930)
дякую за проявлену турботу з Вашої сторони..дуже чуттєво..Ви не бидло, але я відчуваю, що у Вас десь є скрите воно..дякую Вам.
Так, так, діло в тому що одне Харко-ке бидло (не в розумінні що в Харк-ві одне бидло, тобто не всі бидло, а на форумі користувач., і він один, - ну Ви мене зрозуміли..), за його словами, я не зміг зарегіструватися на Харкв-му форумі бо можливо цим стала причина якийсь Сахар, не могли б Ви зробити так, щоб..короче повісити сахар..)

полюбому Сахар винен по клічкє "Діабєт",якщо в цій тему пишуть одні бидлани,то входить що ви серед них,тут теж ваші повідомлення,а ще гірше ви автор теми,то є головне бидло він форума

34igor 04-08-2020 16:48

Цитата:

Повідомлення від vinnitsa777 (Повідомлення 3243931)
полюбому Сахар винен по клічкє "Діабєт",якщо в цій тему пишуть одні бидлани,то входить що ви серед них,тут теж ваші повідомлення,а ще гірше ви автор теми,то є головне бидло він форума

а я нічому і не заперечую..просто настає час коли приходить кінець..якщо ніхто не проти, тему можна прикрити.

--
ще вирішив дописати..

причиной стала, те що..от я кажу, що я не заперечую, це з однієї сторони, а з іншої, я ж не буду наприклад казати, що типу, - о Сахар чи дід , який є прямим учасником форуму, - о Сахар чи дід Ви бидло..по перше - так не дуже тактично, по друге - без їхньої згоди також не дуже то і кстаті, по третє - напевне найголовніше, вони на то і не заслужили..що бути такими..
з моєї сторони доречно сказати, так я дійсно бидло, маю на це право..моя тема - я і бидло..

Поточний час: 05:20. Часовий пояс GMT +3.

Copyright ©2000 - 2025