Вінницький форум

Вінницький форум (https://forum.vn.ua//index.php)
-   Загальний (https://forum.vn.ua//forumdisplay.php?f=7)
-   -   Политическая жизнь в Украине (https://forum.vn.ua//showthread.php?t=14271)

zeerd 21-02-2014 14:17

Цитата:

Повідомлення від Karatkin (Повідомлення 2996226)
Согласен - перекрытая Винница - верх дибилизма. ХЗ кому создают проблемы.

А это винницкие городские власти народ дрочат. Маршруток им мало показалось.

sunwheel 21-02-2014 14:32

Цитата:

Повідомлення від WhiteAngel (Повідомлення 2996235)
Вот знаете сейчас как вопрос ставится, если ты не согласен с чем то то ты "титушка" но это просто пиз..ц ...

я такого не помічав, скоріше це додумано тими, хто "хоче" таке помітити.
байдужий, зрадник, раб ітд - ті, хто проти майдану можуть почути в свою адресу, як я думаю.
але тітушка - термін, який має окреслене визначення, яке зовсім не дорівнює тому, згодна людина з діями мітінгуючих чи ні.
цю тему Сергій1977 почав плодити, не варто йому уподоблятись.

sunwheel 21-02-2014 14:40

Цитата:

Повідомлення від Серый_волк_1977 (Повідомлення 2996241)
Теперь украинцев можно разделить на три категории:
1.элитные борцы за свободу с режимом, это настоящие украинцы из правильных западных регионов.
2. Не элитные "титушки" из центральных и юго-восточных областей, которые не поддерживают ни власть, ни "мирных беременных детей".
3. Рабы, путинососы,овощи, рыги, мрази, москали, кацапы .... те кто поддерживает власть, как правило из восточных регионов, но много представителей и в центральных областях ...

забув написати "імхо" :yes:

п.с. вас що, всіх банять? в єтом сєзонє модно мєнять ніки?

sunwheel 21-02-2014 14:49

Цитата:

Повідомлення від Серый_волк_1977 (Повідомлення 2996245)
Что хотел эти сказать, яснее изъясняйся?

по-перше, те, що це лише твоя думка. не те, щоб вона не мала права на існування, але чи багато так насправді думають?

зараз болючі роди, з ускладненнями. пильнуй: народжується вільна нація. який би не був економічний, політичний результат.

по-друге, багато людей на форумі міняють ніки, мені стало цікаво, для чого.

sunwheel 21-02-2014 14:51

Цитата:

Повідомлення від маргарін (Повідомлення 2996246)
мене забанили без пояснення :(

ти багато п...ів українською, фраєрок :cool:

доречі. мені буде потрібна твоя допомога, я скоро напишу.

telltale 21-02-2014 14:59

Цитата:

Повідомлення від Серый_волк_1977 (Повідомлення 2996241)
Теперь украинцев можно разделить на три категории:
1.элитные борцы за свободу с режимом, это настоящие украинцы из правильных западных регионов.
2. Не элитные "титушки" из центральных и юго-восточных областей, которые не поддерживают ни власть, ни "мирных беременных детей".
3. Рабы, путинососы,овощи, рыги, мрази, москали, кацапы .... те кто поддерживает власть, как правило из восточных регионов, но много представителей и в центральных областях ...

Ну не бред ли?

sunwheel 21-02-2014 15:02

Цитата:

Повідомлення від telltale (Повідомлення 2996250)
Ну не бред ли?

як в мортал комбат: choose your destiny :d

telltale 21-02-2014 15:09

Цитата:

Повідомлення від Серый_волк_1977 (Повідомлення 2996252)
По перше нація не народжується, а розділяється. На південному сході ідеї революціонерів більшість не підтримує, вони що не українці? чи вони не люди і не мають права на іншу думку. По друге зовсім не вільна, а дуже залежна ... до вільних не приїжджають з других країн посли та міністри закордонних справ та не дають обов'язкових вказівок, що робити і як робити.По третє, якщо вірити опитуванню нашого форума то тільки на цьому форумі 30% не підтримують майдан, вони хто раби, зрадники, тітушки?
По четверте, якщо мене забанили, я не можу зареєструватись під тим самим ніком, але мій новий нік, майже такий же, як і попередній, я не від кого не ховаюсь, в моєму ніку моє справжнє ім'я.
По п'яте час покажи хто правий, хто винен ...

P.S. Ті хто вміє думати і аналізувати інформацію, історію, хто вміє критично мислити, хто вміє робити логічні висновки, ті знають хто стоїть за подіями, які відбуваються в Україні, в світі ... і яка мета цих подій .

Я приводил статистику по убитым. Там было достаточно с юговостока.

Цитата:

"По инициативе Всеукраинского общественного союза "Украинский фронт" 22 февраля в Харькове пройдет Съезд депутатов всех уровней юго-восточных областей, города Севастополя и Автономной республики Крым",- говорится в сообщении, которое разместил Михаил Добкин в социальных сетях.

Какие именно вопросы планируется обсудить - в сообщении не уточняется. Однако во вчерашних своих заявлениях харьковский губернатор выступал с призывами отсоединения юго-востока страны, а также переноса столицы Украины из Киева в Харьков.

Такую инициативу мариупольские депутаты не поддержали. Как сообщили 0629 в пресс-службе городского совета, в Мариуполе не получали приглашения на участие в съезде. А даже если бы и получили, все равно не поехали бы.

Городской голова Мариуполя заявил, что не поддерживает инициатив, которые выдвигаются в Харькове, отметили в пресс-службе. "Мы за единую и неделимую Украину", - сказал Юрий Хотлубей.
http://www.0629.com.ua/news/480116

Aлександр 21-02-2014 15:11

Цитата:

На південному сході ідеї революціонерів більшість не підтримує, вони що не українці?

Ложь пи..шь и провокация. В последнее время тролю кацапов на одном профильном форуме, так большенство украницев за майдан. Причем почти все там из центральных и восточных областей. Есть только один с Донецка и то он против яныка, но боится что его хотят США загнать в "анальное рабство".

sunwheel 21-02-2014 15:12

Цитата:

По перше нація не народжується, а розділяється. На південному сході ідеї революціонерів більшість не підтримує, вони що не українці? чи вони не люди і не мають права на іншу думку. По друге зовсім не вільна, а дуже залежна ... до вільних не приїжджають з других країн посли та міністри закордонних справ та не дають обов'язкових вказівок, що робити і як робити.По третє, якщо вірити опитуванню нашого форума то тільки на цьому форумі 30% не підтримують майдан, вони хто раби, зрадники, тітушки?
По четверте, якщо мене забанили, я не можу зареєструватись під тим самим ніком, але мій новий нік, майже такий же, як і попередній, я не від кого не ховаюсь, в моєму ніку моє справжнє ім'я.
По п'яте час покажи хто правий, хто винен ...

P.S. Ті хто вміє думати і аналізувати інформацію, історію, хто вміє критично мислити, хто вміє робити логічні висновки, ті знають хто стоїть за подіями, які відбуваються в Україні, в світі ... і яка мета цих подій .

дякую за розгорнуту відповідь. серьозно.
але ми дивимось різними очима, і бачимо відповідно різні речі. це природньо, і я особисто ні до кого ненависті не відчуваю. ну як максимум - можу прикол потянути :)

Поточний час: 23:19. Часовий пояс GMT +3.

Copyright ©2000 - 2025