![]() |
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
міліція = бандити, я ще напевно голитися не почав, а так вже було. ну, виключення є, само собою. |
Цитата:
Я думаю что моим словам старожилы форума поверят больше. "Киевлян" в ФБ много. Часть имеет совсем не киевскую прописку или даже Айпишник |
Интересно мнение людей по двум вопросам
1. Весь Винницкий майдан стоял на коленях(в буквальном смысле слова) 2. Правильно ли носить погибших людей по Киевскому майдану? |
боюсь нас ждет вторая серия мерлизонского балета.. от ведь скотина как держится за власть..
---- Президент Віктор Янукович з обмеженим колом особливо довіреної охорони о 22:40 вилетів на Харків. Про це повідомило ZN.UA високопоставлене джерело в адміністрації президента. У президентському літаку знаходяться також спікер парламенту Володимир Рибак, голова АП Андрій Клюєв і народний депутат Вадим Новинський. Літаку поставлений на маршрут Київ-Харків-Маріуполь-РФ, однак він може бути відкорегований. Джерело ZN.UA також підкреслило, що Янукович сумнівається в доцільності підписання ухваленого в п'ятницю Верховною Радою закону про відновлення Конституції 2004 року. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
На войне не имеет значения размер бицепсов и сила удара. Важна твердая рука и крепкие нервы. |
Цитата:
а до тих пір у виконанні ПС в мародерство не повірю. як максимум - завдання умисної шкоди майну ворога, ну так на войне как на войне. |
Поточний час: 19:56. Часовий пояс GMT +3. |
|
Copyright ©2000 - 2025