Вінницький форум

Вінницький форум (https://forum.vn.ua//index.php)
-   Загальний (https://forum.vn.ua//forumdisplay.php?f=7)
-   -   Политическая жизнь в Украине (https://forum.vn.ua//showthread.php?t=14271)

$n@ke 23-02-2014 02:18

Цитата:

Повідомлення від Aлександр (Повідомлення 2997450)
Почему?

бывший комунист, замечен в уголовщине, подозреваем в мужеложестве+не наших кровей:?)

а вообще то я к тому, что как-то одного мудака выгнали, а остальных оставили, моя не понимать :confused:

sunwheel 23-02-2014 02:20

Цитата:

Повідомлення від $n@ke (Повідомлення 2997449)
http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%90%...B2%D0%B8%D1%87 новый глава МВД наверняка опечалил правый сектор своей биографией

там не обов'язково правда.
можливо, але не обов'язково.
потрібно врахувати, що він давно розісрався з Кернесом, я тоді як раз у Харкові жив.
Кернес вже тоді мав манеру не гребувати нічим, щоб помститись ворогу, у Авакова почались проблеми.
після цього ми побачили нєтлєнку від Міши та Гєши (оператора підкупив саме Аваков, до гадалки ходити не треба)
а от після цього, та виборів, де він склав серьозну конкуренцію, почались і серьозні звинувачення.
ну складно повірити, що до них не доклав зусилля славетний харківський тандем.
звичайно, в Авакова теж рильце в пушку, але не обов'язково в тому, про який вікі пише.

sunwheel 23-02-2014 02:23

Цитата:

Повідомлення від $n@ke (Повідомлення 2997453)
бывший комунист, замечен в уголовщине, подозреваем в мужеложестве+не наших кровей:?)

а вообще то я к тому, что как-то одного мудака выгнали, а остальных оставили, моя не понимать :confused:

тут напевно всі не понімать, а то і о...вать))

sunwheel 23-02-2014 02:26

добре, час спати.
надобраніч вам.

$n@ke 23-02-2014 02:33

Цитата:

Повідомлення від sunwheel (Повідомлення 2997454)
там не обов'язково правда.
можливо, але не обов'язково.
потрібно врахувати, що він давно розісрався з Кернесом, я тоді як раз у Харкові жив.
Кернес вже тоді мав манеру не гребувати нічим, щоб помститись ворогу, у Авакова почались проблеми.
після цього ми побачили нєтлєнку від Міши та Гєши (оператора підкупив саме Аваков, до гадалки ходити не треба)
а от після цього, та виборів, де він склав серьозну конкуренцію, почались і серьозні звинувачення.
ну складно повірити, що до них не доклав зусилля славетний харківський тандем.
звичайно, в Авакова теж рильце в пушку, але не обов'язково в тому, про який вікі пише.

тоже вариант
но мне сложно поверить, что у нас там есть кто-то, кого можно оставлять у власти не боясь что "спиздит всьо"
в лучшем случае - красть будут так, что-бы народ не замечал пропаж, как говорят "в разумных пределах", хоть я никогда не понимал этой идиотской фразы

спокойной

$n@ke 23-02-2014 02:36

http://www.youtube.com/watch?v=Gn7mZQcxDjg#t=16 красота:heart:

znip 23-02-2014 02:43

с лицокнига.. редко чужая имха так совпадает со своими мыслями..

1. Межигір"я - або лікарня майбутнього, або Охмадит, або дитячий табір.
2. Донести ЮЛІ голосно і хором ПОГОВОРИЛА І ФАТИТЬ. На лікування. Будь ласка. ПОЧИНАЄМО ІНФОРМАЦІЙНУ ХВИЛЮ! І якщо вона не знає, то хай передасть їй Яценюк - куля в лоб з нами не проходить. Як прийшли, так і пішли.
3. Порошенко - прем'єр. Я була у відрядженні в Донецьку і Одесі, ми говорили з нормальними людьми. Порошенка там готові прийняти. А нам треба навчитися слухати цих людей.
4. Парубій - генпрокурор. Він безстрашний. Я так хочу.
5. Оробець - міністр соціальної політики. Вона знає, що таке люди. Як ніхто інший.
6. Кубів - мер Києва.
7. Іван Вакарчук - міністр освіти.
8. Демальянс, Самооборона, Правий сектор, Автомайдан - нові партії у новій ВР.
9. Богомолець - міністр охорони здоров'я. Доктор Комаровський її заступник.
10. Куля в лоб - спікер. Турчинову спасіба. Додому. Це були його найкращі часи. Все нове - гарно забуте старе.
11. На вибори ідуть всі. Голосувати. Хто не йде, того тягнемо за коси. Ніякого "проти всіх".
12. Кличко - на ринг.
13. Тягнибок. Просто маладєц. Спасіба. Фатить.
14. Економіка і фінанси - не спеціаліст. Чекаю пропозицій.
15. Азаров, Захарченко і вся свита разом з сепаратистами в тюрму. Трибунал, кому треба.
16. Янукович - довічно з телевізором, на якому не перестаючи крутити вчорашнє прощання з НЕБЕСНОЮ СОТНЕЮ. Щодня, щохвилини, до кінця його паскудного життя.
17. Президент... Чесні вибори і особиста відповідальність кожного з нас перед тим, як туди піти.

$n@ke 23-02-2014 02:47

Цитата:

Повідомлення від znip (Повідомлення 2997460)
с лицокнига.. редко чужая имха так совпадает со своими мыслями..

1. Межигір"я - або лікарня майбутнього, або Охмадит, або дитячий табір.
2. Донести ЮЛІ голосно і хором ПОГОВОРИЛА І ФАТИТЬ. На лікування. Будь ласка. ПОЧИНАЄМО ІНФОРМАЦІЙНУ ХВИЛЮ! І якщо вона не знає, то хай передасть їй Яценюк - куля в лоб з нами не проходить. Як прийшли, так і пішли.
3. Порошенко - прем'єр. Я була у відрядженні в Донецьку і Одесі, ми говорили з нормальними людьми. Порошенка там готові прийняти. А нам треба навчитися слухати цих людей.
4. Парубій - генпрокурор. Він безстрашний. Я так хочу.
5. Оробець - міністр соціальної політики. Вона знає, що таке люди. Як ніхто інший.
6. Кубів - мер Києва.
7. Іван Вакарчук - міністр освіти.
8. Демальянс, Самооборона, Правий сектор, Автомайдан - нові партії у новій ВР.
9. Богомолець - міністр охорони здоров'я. Доктор Комаровський її заступник.
10. Куля в лоб - спікер. Турчинову спасіба. Додому. Це були його найкращі часи. Все нове - гарно забуте старе.
11. На вибори ідуть всі. Голосувати. Хто не йде, того тягнемо за коси. Ніякого "проти всіх".
12. Кличко - на ринг.
13. Тягнибок. Просто маладєц. Спасіба. Фатить.
14. Економіка і фінанси - не спеціаліст. Чекаю пропозицій.
15. Азаров, Захарченко і вся свита разом з сепаратистами в тюрму. Трибунал, кому треба.
16. Янукович - довічно з телевізором, на якому не перестаючи крутити вчорашнє прощання з НЕБЕСНОЮ СОТНЕЮ. Щодня, щохвилини, до кінця його паскудного життя.
17. Президент... Чесні вибори і особиста відповідальність кожного з нас перед тим, як туди піти.

1. межигорье - распродать и на вырученные бабки построять десять детдомов
11. ходить можно. убрать вариант "против всех" - хуита, ибо не исключаю варианта, когда выбирать придётся между таким мудачьем как янык и йуля - и чо тогда?

в остальном вроде норм

Linux 23-02-2014 02:54

:) Норм кабли - якраз в таких інваліди і ходять. Ортопедичні походу.

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...96547102_n.jpg

znip 23-02-2014 02:55

Цитата:

Повідомлення від $n@ke (Повідомлення 2997461)
1. межигорье - распродать и на вырученные бабки построять десять детдомов
11. ходить можно. убрать вариант "против всех" - хуита, ибо не исключаю варианта, когда выбирать придётся между таким мудачьем как янык и йуля - и чо тогда?

в остальном вроде норм

детдомы множить не надо.. делать все чтобы детей забирали в приемные семьи..
думал можно сделать музей.. музей мегажирья (с) с фб..
я был против всех в прошлый раз.. к сожалению не работает это схема.. если было - 30% противвсех значит новые выборы - возможно.. так бессмыслено..

---

еще один копипаст с фб:
уявивив собі картинку-люся смажит наколоті блінчіки. наспівує вішол в стєп данєцкаю парінь маладой. раптом дзвінок в двері. оппа! муж внізапно вірнулса із камандіровкі. (с)

Поточний час: 04:03. Часовий пояс GMT +3.

Copyright ©2000 - 2025