Вінницький форум

Вінницький форум (https://forum.vn.ua//index.php)
-   Загальний (https://forum.vn.ua//forumdisplay.php?f=7)
-   -   Политическая жизнь в Украине (https://forum.vn.ua//showthread.php?t=14271)

Platon 07-04-2008 12:22

Добра справа – заслуговує подяки.

Вкладень: 1
Фото №2.

Platon 07-04-2008 12:23

Цитата:

Повідомлення від Platon (Повідомлення 2303563)
Фото №2.

Фото №3.

Platon 07-04-2008 12:23

Фото №4.

Platon 07-04-2008 12:26

Цитата:

Повідомлення від Platon (Повідомлення 2303565)
Фото №4.

Фото №5.

CEZAR 10-04-2008 13:53

Цитата:

Повідомлення від Platon (Повідомлення 2303561)
Президент Віктор Ющенко у суботу вдруге приєднався до толоки з упорядкування території Музейного комплексу "Мистецький арсенал".

Цього разу він взяв участь у відсипці первісного вигляду валів, що знаходяться на території комплексу.

"Нам треба це повторити так, як воно було триста років тому", - цитує Ющенка прес-служба президента.

Спілкуючись з журналістами, він закликав підтримати його ініціативу і щосуботи брати участь у впорядкуванні території майбутнього музею, який заплановано відкрити до Дня незалежності 2009 року.

"Обов'язково якщо я в Києві, якщо я в Україні, я щосуботи тут буду зі своїми дітьми й усіх запрошую, поки не здамо", - сказав Ющенко, пояснивши, що така участь і стане внеском кожного у цю справу.

Окрім того, президент повідомив про плани звернутися до приватних колекціонерів із закликом пожертвувати предмети з їхніх колекцій до експозиції Арсеналу, а також про наміри передати до такої експозиції предмети із власної колекції.

На заході були присутні т.в.о. голови Служби безпеки Валентин Наливайченко, міністри внутрішніх справ Юрій Луценко та оборони Юрій Єхануров, керівник ДУС Ігор Тарасюк, студенти київських вузів, курсанти, представники козацтва. Разом з президентом був його молодший син Тарас.

Хорошие фото. Лучше бы он музеями занимался, это видно у него лучше получается, чем управление страной.

freedom 10-04-2008 15:32

Цитата:

Повідомлення від Platon (Повідомлення 2303564)
Фото №3.

:lol::lol:пля казан не хілий.....паказуха......

www.vintorg.net 12-04-2008 18:30

А заметили какие интересные бигборды появились по городу? :eek:

То убитая горем бабушка на черном фоне с надписью "За 100 днів подорожчало все...", то пистолет бензоколонки с надписью "Ціни на бензин, 100 днів шоку для водіїв...".

Интересно, кто это так борзо на Юлю батон крошит? :confused:
(Интерес не праздный, так как хочется пожать этим людям руку и сказать большое человеческое спасибо :d)

freedom loving 15-04-2008 02:34

Цитата:

Повідомлення від SDA (Повідомлення 2303541)
проблематичным? ты очень сдержан:d

Ну так блин тут "положение обязывает" - банят через раз....
Да еще и люблю я её....Вот!!!!!!

freedom loving 15-04-2008 02:38

Цитата:

Повідомлення від Boroda (Повідомлення 2303571)
эти фотки напоминают фото Ленина на субботнике, с бревном на плече .... хотя с другой стороны, Ющ - мужчина, небось тож хочет руками поработать .... но зачем из этого делать шоу? поработай втихаря, получи свое удовольствие :yes:

Ну вот только утрирывать не надо......
Что все мужики, "что таскают брёвна" после Ленина типа "показуха на субботнике"??

Onex 15-04-2008 11:17

давно так не смеялся!!!!:lol::lol::lol:

Поточний час: 03:39. Часовий пояс GMT +3.

Copyright ©2000 - 2025