Вінницький форум

Вінницький форум (https://forum.vn.ua//index.php)
-   Загальний (https://forum.vn.ua//forumdisplay.php?f=7)
-   -   Политическая жизнь в Украине (https://forum.vn.ua//showthread.php?t=14271)

Nuvi 27-02-2014 00:01

Цитата:

Повідомлення від TASHA (Повідомлення 2999285)
:yes: рано или поздно появляется поколение, которое уже не понимает, почему они должны ТАК жить. И все взрывается. Это закон природы. Нашествие леммингов заканчивается их вымиранием из-за потери кормовой базы. Вот и у нас, кормовая база закончилась. :yes:

Истинная правда.

logs 27-02-2014 00:02

Цитата:

Повідомлення від Nuvi (Повідомлення 2999282)
Едь бычкам хвосты крутить и там расскажешь где мое место.
А давай я тебе в рыло лучше дам, хорошая сноска получится)

Давай ти скодиш десь на три букви. Ходити вмієш?

Nuvi 27-02-2014 00:04

Цитата:

Повідомлення від logs (Повідомлення 2999291)
Давай ти скодиш десь на три букви. Ходити вмієш?

Только наберись смелости сказать это при встрече)

Nuvi 27-02-2014 00:04

Цитата:

Повідомлення від logs (Повідомлення 2999293)
Ок. Дякую за телефон.

Не "дякую" а позвони поговорим.

bus-travel.com.ua 27-02-2014 00:06

Цитата:

Повідомлення від TASHA (Повідомлення 2999285)
:yes: рано или поздно появляется поколение, которое уже не понимает, почему они должны ТАК жить. И все взрывается. Это закон природы. Нашествие леммингов заканчивается их вымиранием из-за потери кормовой базы. Вот и у нас, кормовая база закончилась. :yes:

ну и закончилась)
Что дальше....корма привезут?:lol:
Ну подохнут лемминги....песцам жрать тоже нечего будет:)
Каким образом ты этих чудных зверушек на наше общество пытаешься проецировать?

logs 27-02-2014 00:06

Цитата:

Повідомлення від Nuvi (Повідомлення 2999295)
Не "дякую" а позвони поговорим.

Я думаю цей телефон розміщу з посиланнями на твої пости на сторінках правого сектору. Нехай молодь телефонує та "вчить уму разуму".

Nuvi 27-02-2014 00:09

Цитата:

Повідомлення від logs (Повідомлення 2999297)
Я думаю цей телефон розміщу з посиланнями на твої пости на сторінках правого сектору. Нехай молодь телефонує та "вчить уму разуму".

Ты не понял, позвони и поговорим.
Или я за вот эти твои слова буду тебя пиздить при встрече без объяснения причин.

logs 27-02-2014 00:13

А взагалі ситуація зараз погана, в мене "аж душа болить". Близько 300 сотень загинуло (ті що пропали безвісті, скоріше за все теж не живі), більше 500 чоловік буде каліками. І ради чого? Революція не дойшла до логічного завершення, не відбулася зміна системи влади. Замість ПР стали БЮТ і навіть міліцію реформувати вони не будуть. Я вже не говорю про суди та реформи в економіці. Це все незважаючи на те, що економіка вже в ауті і країна фактично в дефолті. Зараз вони вже готуються "освоювати кредитні гроші" з ЄС та США. Не їм їх ж віддавати. Я навіть не знаю. Надіюся, що революція буде завершена восени.

TASHA 27-02-2014 00:13

Цитата:

Повідомлення від bus-travel.com.ua (Повідомлення 2999296)
ну и закончилась)
Что дальше....корма привезут?:lol:
Ну подохнут лемминги....песцам жрать тоже нечего будет:)
Каким образом ты этих чудных зверушек на наше общество пытаешься проецировать?

песцы идут лесом) корма вырастают сами, как только уменьшается количество жрущих.

В нашем случае, разрушение коррупционных цепей приводит к нарушению неконтролируемого оттока средств. Что и требуется для страны. Чем меньше будут воровать, тем быстрее страна встанет на ноги.

logs 27-02-2014 00:14

Цитата:

Повідомлення від Nuvi (Повідомлення 2999300)
Ты не понял, позвони и поговорим.
Или я за вот эти твои слова буду тебя пиздить при встрече без объяснения причин.

Ти можеш хіба що... Добре, пожалію тебе. Але і ти "ставай на шлях" нормальної людини, не гоже з яничарами в одну дудку співати.

П.С. Телефон раджу з форума стерти, я свій пост підправив.

Поточний час: 18:00. Часовий пояс GMT +3.

Copyright ©2000 - 2025