![]() |
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Что дальше....корма привезут?:lol: Ну подохнут лемминги....песцам жрать тоже нечего будет:) Каким образом ты этих чудных зверушек на наше общество пытаешься проецировать? |
Цитата:
|
Цитата:
Или я за вот эти твои слова буду тебя пиздить при встрече без объяснения причин. |
А взагалі ситуація зараз погана, в мене "аж душа болить". Близько 300 сотень загинуло (ті що пропали безвісті, скоріше за все теж не живі), більше 500 чоловік буде каліками. І ради чого? Революція не дойшла до логічного завершення, не відбулася зміна системи влади. Замість ПР стали БЮТ і навіть міліцію реформувати вони не будуть. Я вже не говорю про суди та реформи в економіці. Це все незважаючи на те, що економіка вже в ауті і країна фактично в дефолті. Зараз вони вже готуються "освоювати кредитні гроші" з ЄС та США. Не їм їх ж віддавати. Я навіть не знаю. Надіюся, що революція буде завершена восени.
|
Цитата:
В нашем случае, разрушение коррупционных цепей приводит к нарушению неконтролируемого оттока средств. Что и требуется для страны. Чем меньше будут воровать, тем быстрее страна встанет на ноги. |
Цитата:
П.С. Телефон раджу з форума стерти, я свій пост підправив. |
Поточний час: 18:00. Часовий пояс GMT +3. |
|
Copyright ©2000 - 2025