Вінницький форум

Вінницький форум (https://forum.vn.ua//index.php)
-   Загальний (https://forum.vn.ua//forumdisplay.php?f=7)
-   -   Политическая жизнь в Украине (https://forum.vn.ua//showthread.php?t=14271)

logs 27-02-2014 01:10

Цитата:

Повідомлення від Boroda (Повідомлення 2999329)
тишишься, як Пэтя гудзыком ... Гройсманы в КМ и в ВР все сделают как нельзя лучше :yes: Продолжай верить в призрачные майданы и счастливое будущее :yes: Похмелье, как всегда, очень тяжелое :confused::(

це краще, що хоч щось люди пробують, а не так як в Росії, сидять і чекають мани небесної від криміналу. Їх обкрадають, а по тєліку лапшу про велікую Расєю.

Boroda 27-02-2014 01:11

Цитата:

Повідомлення від logs (Повідомлення 2999297)
Я думаю цей телефон розміщу з посиланнями на твої пости на сторінках правого сектору. Нехай молодь телефонує та "вчить уму разуму".

я ж и говорю - хуторянское начало :confused:

logs 27-02-2014 01:13

Цитата:

Повідомлення від Boroda (Повідомлення 2999336)
я ж и говорю - хуторянское начало :confused:

це питання вже зняно. не треба тут "боротьбу з вітряками зображати". краще думайте чим допомогти. може беріть біту і давайте скидати ректорів-хапуг. Он вже до Сусіденка добрались і слава Богу!

Boroda 27-02-2014 01:14

Цитата:

Повідомлення від logs (Повідомлення 2999305)
А взагалі ситуація зараз погана, в мене "аж душа болить". Близько 300 сотень загинуло (ті що пропали безвісті, скоріше за все теж не живі), більше 500 чоловік буде каліками. І ради чого? Революція не дойшла до логічного завершення, не відбулася зміна системи влади. Замість ПР стали БЮТ і навіть міліцію реформувати вони не будуть. Я вже не говорю про суди та реформи в економіці. Це все незважаючи на те, що економіка вже в ауті і країна фактично в дефолті. Зараз вони вже готуються "освоювати кредитні гроші" з ЄС та США. Не їм їх ж віддавати. Я навіть не знаю. Надіюся, що революція буде завершена восени.

к войне готовься .... душа у него болит ... за шахтеров, шо тысячами в шахтах гибнут - душа не болит? А они такие же украинцы ... и их подвиг замалчивается. Душа болит ...

Boroda 27-02-2014 01:15

Цитата:

Повідомлення від TASHA (Повідомлення 2999306)
песцы идут лесом) корма вырастают сами, как только уменьшается количество жрущих.

В нашем случае, разрушение коррупционных цепей приводит к нарушению неконтролируемого оттока средств. Что и требуется для страны. Чем меньше будут воровать, тем быстрее страна встанет на ноги.

расскажи это КМ в котором теперь Гройсман :yes::d

TASHA 27-02-2014 01:18

Цитата:

Повідомлення від Boroda (Повідомлення 2999342)
расскажи это КМ в котором теперь Гройсман :yes::d

ага) А Грузия, это вообще миф. :yes:

И только Марс реален :(

Boroda 27-02-2014 01:20

Цитата:

Повідомлення від logs (Повідомлення 2999334)
це краще, що хоч щось люди пробують, а не так як в Росії, сидять і чекають мани небесної від криміналу. Їх обкрадають, а по тєліку лапшу про велікую Расєю.

а чеж не пробуют пальцы в розетку? ... как на меня - сначала надо понимать, что ты делаешь, а потом делать

Boroda 27-02-2014 01:22

Цитата:

Повідомлення від logs (Повідомлення 2999339)
це питання вже зняно. не треба тут "боротьбу з вітряками зображати". краще думайте чим допомогти. може беріть біту і давайте скидати ректорів-хапуг. Он вже до Сусіденка добрались і слава Богу!

это правильно... но как ты не понимаешь - система осталась та же. И до тех самых пор, пока эта система есть - Сусиденки будут появляться

Boroda 27-02-2014 01:23

Цитата:

Повідомлення від TASHA (Повідомлення 2999344)
ага) А Грузия, это вообще миф. :yes:

И только Марс реален :(

бажаю щастя-здоровля

Лёлик 27-02-2014 01:26

Цитата:

Повідомлення від Boroda (Повідомлення 2999324)
c облрады

Да уж.
Гройсман ещё тот "реформатор".

Поточний час: 11:03. Часовий пояс GMT +3.

Copyright ©2000 - 2025