![]() |
|
|
.....
|
Віват, Володимир Борисович, віват!
я ще не знаю, як реагувати, але пізніше обов"язково дам знати :d |
Цитата:
везде написано в формате "должность - имя фамилия" а у гройсмана "Владимир Борисович":lol: |
Цитата:
Ольгу Богомолец, спасшую десятки жизней на майдане, министром МОЗ взять не захотели. Зато хитрожопого еврея вову, в последние минуты возглавившего революцию в Виннице, назначили вице-премьером. Я конечно понимаю, что Яныка терпеть больше нельзя было, но не за это умирали люди. |
Цитата:
Настоящие выборы должны быть обязательно. Не стоит ее беспокоить очередными полит.кознями |
Цитата:
і навряд чи його підтримка майдану дуже допомогла, скоріше влаштувало б навіть якби не був суто проти та регіоналом. ну хто ще вміє пиздити грощі та вести справи так, щоб ще в газетах писали та нахвалювали? :) це потрібно вміти :yes: в галузі ЖКГ Вінниця стабільно рулить в першій п"ятірці по ключових показниках, я слідкую, тому кандидатура очікувана. чекаємо на коментарі Сергея1977 :lol: |
Цитата:
А Богомолец сама отказалась идти в это "правительство-камикадзе". |
Цитата:
Возможно голоса добавляют уже в окружных комиссиях, не знаю, а возможно о фальсификация накрикано "противниками" на пост Президента Украины. |
Цитата:
У нас він щось зробив за майже 10 років? Я щось не бачу нічого. Навіть дороги в центрі міста (Словянка) як були не асфальтовані так і є зараз. Де хоч якась інвестиція у Вінницю, де робочі місця? Ніхто не хоче мати з такою "людиною, яку чекали" діла. Закрили хліб завод, молокозавод, мясокомбінат, не говорячи про угроблені промислові заводи, починаючи з 2006 року. А про ЖКХ мовчіть краще. Що це за приватні підприємства та товариства з обмеженою відповідальністю замість ЖЕКів? І хто їх власник? І чому мешканців будинків не запитали? А де ж ОСББ? Де реформи? Резюме. Піар, який дозволив Вові з звичайної сірої миші стати хомяком. Та і все. Але гидко від брехні. |
Поточний час: 09:11. Часовий пояс GMT +3. |
|
Copyright ©2000 - 2025