Вінницький форум

Вінницький форум (https://forum.vn.ua//index.php)
-   Загальний (https://forum.vn.ua//forumdisplay.php?f=7)
-   -   Политическая жизнь в Украине (https://forum.vn.ua//showthread.php?t=14271)

Boroda 27-02-2014 15:38

Nuvi 27-02-2014 15:41

.....

sunwheel 27-02-2014 16:20

Віват, Володимир Борисович, віват!

я ще не знаю, як реагувати, але пізніше обов"язково дам знати :d

$n@ke 27-02-2014 16:31

Цитата:

Повідомлення від sunwheel (Повідомлення 2999614)

на коре дико ржачно трансляцию ведут
везде написано в формате "должность - имя фамилия"
а у гройсмана "Владимир Борисович":lol:

Лёлик 27-02-2014 16:37

Цитата:

Повідомлення від sunwheel (Повідомлення 2999614)

Всё.
Ольгу Богомолец, спасшую десятки жизней на майдане, министром МОЗ взять не захотели.
Зато хитрожопого еврея вову, в последние минуты возглавившего революцию в Виннице, назначили вице-премьером.
Я конечно понимаю, что Яныка терпеть больше нельзя было, но не за это умирали люди.

Boroda 27-02-2014 16:40

Цитата:

Повідомлення від Лёлик (Повідомлення 2999621)
Всё.
Ольгу Богомолец, спасшую десятки жизней на майдане, министром МОЗ взять не захотели.
Зато хитрожопого еврея вову, в последние минуты возглавившего революцию в Виннице, назначили вице-премьером.
Я конечно понимаю, что Яныка терпеть больше нельзя было, но не за это умирали люди.

и правильно ... достойному человеку не место в компании прохиндеев
Настоящие выборы должны быть обязательно. Не стоит ее беспокоить очередными полит.кознями

sunwheel 27-02-2014 16:48

Цитата:

Повідомлення від Лёлик (Повідомлення 2999621)
Всё.

стосовно Богомолець згоден, але на посаду, яка дісталась Гройсману - його кандидатура в принципі очікувана.
і навряд чи його підтримка майдану дуже допомогла, скоріше влаштувало б навіть якби не був суто проти та регіоналом.
ну хто ще вміє пиздити грощі та вести справи так, щоб ще в газетах писали та нахвалювали? :) це потрібно вміти :yes:
в галузі ЖКГ Вінниця стабільно рулить в першій п"ятірці по ключових показниках, я слідкую, тому кандидатура очікувана.

чекаємо на коментарі Сергея1977 :lol:

Vrodi 27-02-2014 16:54

Цитата:

Повідомлення від sunwheel (Повідомлення 2999626)

Боюсь случилось непоправимое.:lol:

А Богомолец сама отказалась идти в это "правительство-камикадзе".

Ваш доктор 27-02-2014 17:22

Цитата:

Повідомлення від Zhanna (Повідомлення 2999555)
ты так об этом говоришь, как будто я это должна понять)))
легитимная Украина? хм...ты говоришь о легитимной власти Януковича, которого нелегитимно сняли? ты так любишь определения. прочитай определения "легитимность" и "легальность" и найди 10 отличий))
так как выбирали прошлую власть (фальсификации) ее нельзя назвать легитимной. разве что частично.
а то, что произошло у нас, как раз и было легитимно. и не только на западе, но и частично на востоке и юге.

Здравствуйте. За всю страну не скажу, но за один избирательный участок, со 100% уверенностью секретаря избирательной комиссии (номер участка опустим), скажу, что со стороны ПР регионов фальсификаций не зафиксированно, как любых других, однако, могу сказать, что были попытки притязаний на составление актов о несуществующих нарушениях на участке, и и попытки эти были со стороны партии Батькивщина.
Возможно голоса добавляют уже в окружных комиссиях, не знаю, а возможно о фальсификация накрикано "противниками" на пост Президента Украины.

logs 27-02-2014 17:25

Цитата:

Повідомлення від sunwheel (Повідомлення 2999626)
стосовно Богомолець згоден, але на посаду, яка дісталась Гройсману - його кандидатура в принципі очікувана.
і навряд чи його підтримка майдану дуже допомогла, скоріше влаштувало б навіть якби не був суто проти та регіоналом.
ну хто ще вміє пиздити грощі та вести справи так, щоб ще в газетах писали та нахвалювали? :) це потрібно вміти :yes:
в галузі ЖКГ Вінниця стабільно рулить в першій п"ятірці по ключових показниках, я слідкую, тому кандидатура очікувана.

Це хто Вам таке сказав? Вову толкає "єврейське лобі". Хто він такий? Мер міста? То й що? Таких як він - куча?
У нас він щось зробив за майже 10 років? Я щось не бачу нічого. Навіть дороги в центрі міста (Словянка) як були не асфальтовані так і є зараз.
Де хоч якась інвестиція у Вінницю, де робочі місця? Ніхто не хоче мати з такою "людиною, яку чекали" діла. Закрили хліб завод, молокозавод, мясокомбінат, не говорячи про угроблені промислові заводи, починаючи з 2006 року.
А про ЖКХ мовчіть краще. Що це за приватні підприємства та товариства з обмеженою відповідальністю замість ЖЕКів? І хто їх власник? І чому мешканців будинків не запитали? А де ж ОСББ? Де реформи?

Резюме. Піар, який дозволив Вові з звичайної сірої миші стати хомяком. Та і все. Але гидко від брехні.

Поточний час: 09:11. Часовий пояс GMT +3.

Copyright ©2000 - 2025