sunwheel |
27-02-2014 19:01 |
Цитата:
Повідомлення від logs
(Повідомлення 2999637)
Це хто Вам таке сказав? Вову толкає "єврейське лобі". Хто він такий? Мер міста? То й що? Таких як він - куча?
У нас він щось зробив за майже 10 років? Я щось не бачу нічого. Навіть дороги в центрі міста (Словянка) як були не асфальтовані так і є зараз.
Де хоч якась інвестиція у Вінницю, де робочі місця? Ніхто не хоче мати з такою "людиною, яку чекали" діла. Закрили хліб завод, молокозавод, мясокомбінат, не говорячи про угроблені промислові заводи, починаючи з 2006 року.
А про ЖКХ мовчіть краще. Що це за приватні підприємства та товариства з обмеженою відповідальністю замість ЖЕКів? І хто їх власник? І чому мешканців будинків не запитали? А де ж ОСББ? Де реформи?
Резюме. Піар, який дозволив Вові з звичайної сірої миші стати хомяком. Та і все. Але гидко від брехні.
|
е, та не потрібно мене в палкі шанувальники Гройсмана записувати %\
я писав саме про ЖКГ, по лінії якого його і просунули, про пєчальки у виробництві, медреформи це інша справа, варта окремої розмови.
де я помітив про стабільні результати міста у ЖКГ? опитування людей, результати комісійних перевірок, конкурсів, тестувань підприємств галузі, висновки Нацкомісії з регулювання ринку комунпослуг і так далі.
тобто це не значить, що у нас дороги супер класні, це значить що в більшості обласних міст вони гірші, як і багато інших прикладів.
ОСББ подавай? а погугліть-но, в якому обласному місті України відсоток утворення ОСББ серед багатоповерхівок вище ніж у Вінниці?
звичайно, все написане не є його цілковитою заслугою, але Вінницю та її керівників в Київі помітили давно.
єврейське лобі? на цю тему порадьтесь з Сергей1977, я скоріше в лобі Порошенка повірю.
а стосовно піару погоджуюсь цілком - це у нього не забрати.
ну і з Примою згоден - медреформа це жесть :mad:
|