Вінницький форум

Вінницький форум (https://forum.vn.ua//index.php)
-   Загальний (https://forum.vn.ua//forumdisplay.php?f=7)
-   -   Политическая жизнь в Украине (https://forum.vn.ua//showthread.php?t=14271)

Prima 27-02-2014 17:55

Цитата:

Повідомлення від logs (Повідомлення 2999637)
Це хто Вам таке сказав? Вову толкає "єврейське лобі". Хто він такий? Мер міста? То й що? Таких як він - куча?
У нас він щось зробив за майже 10 років? Я щось не бачу нічого. Навіть дороги в центрі міста (Словянка) як були не асфальтовані так і є зараз.
Де хоч якась інвестиція у Вінницю, де робочі місця? Ніхто не хоче мати з такою "людиною, яку чекали" діла. Закрили хліб завод, молокозавод, мясокомбінат, не говорячи про угроблені промислові заводи, починаючи з 2006 року.
А про ЖКХ мовчіть краще. Що це за приватні підприємства та товариства з обмеженою відповідальністю замість ЖЕКів? І хто їх власник? І чому мешканців будинків не запитали? А де ж ОСББ? Де реформи?

Резюме. Піар, який дозволив Вові з звичайної сірої миші стати хомяком. Та і все. Але гидко від брехні.

Когда тебе удается держать себя в руках и не впиндюрить в текст шото про Россию и Пу)) то и не скажешь что ты с мухами.
Про мед.реформу еще нельзя не вспомнить. Только гений нашего мэра был способен в раз уничтожить детское здравохранение, которое строилось много десятков лет.

Nuvi 27-02-2014 18:33

Цитата:

Повідомлення від Prima (Повідомлення 2999649)
Когда тебе удается держать себя в руках и не впиндюрить в текст шото про Россию и Пу)) то и не скажешь что ты с мухами.
Про мед.реформу еще нельзя не вспомнить. Только гений нашего мэра был способен в раз уничтожить детское здравохранение, которое строилось много десятков лет.

......

Boroda 27-02-2014 18:47

курс: дол - 11 грн
евр - 15 грн

шо дальше? Думаю, надо выще подскакивать, тогда и курс падать будет

sunwheel 27-02-2014 19:01

Цитата:

Повідомлення від logs (Повідомлення 2999637)
Це хто Вам таке сказав? Вову толкає "єврейське лобі". Хто він такий? Мер міста? То й що? Таких як він - куча?
У нас він щось зробив за майже 10 років? Я щось не бачу нічого. Навіть дороги в центрі міста (Словянка) як були не асфальтовані так і є зараз.
Де хоч якась інвестиція у Вінницю, де робочі місця? Ніхто не хоче мати з такою "людиною, яку чекали" діла. Закрили хліб завод, молокозавод, мясокомбінат, не говорячи про угроблені промислові заводи, починаючи з 2006 року.
А про ЖКХ мовчіть краще. Що це за приватні підприємства та товариства з обмеженою відповідальністю замість ЖЕКів? І хто їх власник? І чому мешканців будинків не запитали? А де ж ОСББ? Де реформи?

Резюме. Піар, який дозволив Вові з звичайної сірої миші стати хомяком. Та і все. Але гидко від брехні.

е, та не потрібно мене в палкі шанувальники Гройсмана записувати %\

я писав саме про ЖКГ, по лінії якого його і просунули, про пєчальки у виробництві, медреформи це інша справа, варта окремої розмови.

де я помітив про стабільні результати міста у ЖКГ? опитування людей, результати комісійних перевірок, конкурсів, тестувань підприємств галузі, висновки Нацкомісії з регулювання ринку комунпослуг і так далі.
тобто це не значить, що у нас дороги супер класні, це значить що в більшості обласних міст вони гірші, як і багато інших прикладів.
ОСББ подавай? а погугліть-но, в якому обласному місті України відсоток утворення ОСББ серед багатоповерхівок вище ніж у Вінниці?

звичайно, все написане не є його цілковитою заслугою, але Вінницю та її керівників в Київі помітили давно.

єврейське лобі? на цю тему порадьтесь з Сергей1977, я скоріше в лобі Порошенка повірю.

а стосовно піару погоджуюсь цілком - це у нього не забрати.

ну і з Примою згоден - медреформа це жесть :mad:

Nuvi 27-02-2014 19:03

В Виннице совсем ебнулись? Чем не нравилось название площади "Театральная"
Вроде нейтральное и к политическим деятелям отношений не имеет.

Zhanna 27-02-2014 19:13

Цитата:

Повідомлення від Лёлик (Повідомлення 2999621)
Всё.
Ольгу Богомолец, спасшую десятки жизней на майдане, министром МОЗ взять не захотели.
Зато хитрожопого еврея вову, в последние минуты возглавившего революцию в Виннице, назначили вице-премьером.
Я конечно понимаю, что Яныка терпеть больше нельзя было, но не за это умирали люди.

Гройсман это заслужил. Может он не идиальный, но Винница на фоне остальных городов в тех условиях была на высоком уровне

Zhanna 27-02-2014 19:15

Цитата:

Повідомлення від Ваш доктор (Повідомлення 2999636)
Здравствуйте. За всю страну не скажу, но за один избирательный участок, со 100% уверенностью секретаря избирательной комиссии (номер участка опустим), скажу, что со стороны ПР регионов фальсификаций не зафиксированно, как любых других, однако, могу сказать, что были попытки притязаний на составление актов о несуществующих нарушениях на участке, и и попытки эти были со стороны партии Батькивщина.
Возможно голоса добавляют уже в окружных комиссиях, не знаю, а возможно о фальсификация накрикано "противниками" на пост Президента Украины.

:d:lol::d доктор, лечите других. Я тоже была на выборах и в комиссии и наблюдателем

Zhanna 27-02-2014 19:18

Цитата:

Повідомлення від Boroda (Повідомлення 2999557)
есть доказательства фальсификаций? Если есть - почему после выборов не было майдана? ... после драки - кулаками не машут (с) ... т.е. стрельба, коктейли, жертвы - легитимно? Если ты так считаешь, то почему Пу не может так считать? Будет тебе и стрельба и жертвы ...ну и "легитимную" базу подведут . Легитимной Украины уже нет. Это надо понимать. С нами ведут себя так, как мы себя вели на майдане т.е. не законно
не буду вдаваться в расследования "легитимности" и "легальности" ... суть происходящего понятна и без того.

Почему не машут. Твои любимые коммунисты также пришли к власти.
Когда знаешь суть понятия, понимаешь о чем говоришь и наоборот.
Майдан - внутренняя ситуация в стране. А РФ гость в этой стране. Как ты можешь это сравнивать?

sunwheel 27-02-2014 19:19

Цитата:

Повідомлення від Zhanna (Повідомлення 2999673)
:d:lol::d доктор, лечите других. Я тоже была на выборах и в комиссии и наблюдателем

і що ж там відбувалось?
Ви хоч дали рішучу відсіч порушникам? :)

www.vintorg.net 27-02-2014 19:38

http://ic.pics.livejournal.com/avmal...6_original.jpg

Поточний час: 10:50. Часовий пояс GMT +3.

Copyright ©2000 - 2025