Цитата:
Повідомлення від Лёлик
(Повідомлення 3004263)
Ты не бандера. Ты мудак. Тебе до бандеры как до Киева...
Кто тут полгода назад Януковича восхвалял?
Сказки про "непереможну" силу украинского оружия, с картинками танков, БТРов не ты ли задвигал?
А по факту? Вылез чиряк и опять воняешь.
|
А от брехать не треба. Я був проти Євромайданів, бо в них не було сенсу. Але коли Янукович вже в наглу почав вбивати людей, то я став проти нього. І за повалення його режиму.
Хоча, заміна одних свиней у владі на інших - нічого не дасть. Треба міняти систему.
І скажу Вам більше, думаю, що це Тимошенко здала Крим. Адже усім військовим було відомо, що Росія навезла сюди кучу військ і наші ВДВ-шники вже вирушили брати під охорону обєкти. Але тут одразу наказ - по частинам. Це все було здано, можете не сумніватися.
А те, що в Росії теж армії немає, як і у нас - гарантую. Просто не може наша "нова влада" зараз воювати, бо тоді кредити ніхто не дасть і в ЄС поки брати ніхто не буде. А якби була пряма війна, то Росія тут би "добряче кровью вмилася". Але наші швидше здадуть пів-України аби при владі залишитися. Реально зараз немає чим пенсії навіть платити.
А щодо наших БТРів та танків - вони хороші, тільки у війська їх немає - все на експорт йшло.
|