![]() |
|
Цитата:
|
Цитата:
Или чего там у женчин... )) |
Асоціація депутатів Львова просить Тимошенко не йти у президенти
http://zik.ua/ua/news/2014/03/21/aso...zydenty_472720 Шановна пані Тимошенко! Просимо зрозуміти всю відповідальність за такий крок, адже, на нашу думку, Ваше кандидування на посаду президента України значно загострить та дестабілізує ситуацію в Україні. |
Цитата:
|
Цитата:
что-то тут не то...Львов боится конкуренции Ярошу? |
Цитата:
|
Цитата:
А сильну руку ми її побачили, коли вона злила Крим. Адже на засіданні РНБО вона була, хоча і права не мала. Турчинов її людина, міністр внутрішніх справ и оборони - людю її партії. Вона артистка і ворог України. Її за забря "тримають усі". Навіть Путін був би не проти співпрацювати з урядом Тимошенко. Про що він недавно казав. |
Цитата:
І армія у нас нормальна, повірте. Не гірше російської. І тих "зєльоних человєчків" могла би вибити одна бригада морської піхоти в Криму. І вона на сторону Росії до сих пір не перейшла. І бригада ця "взірцева" повністю укомплектована, постійно приймала участь у навчаннях з НАТО, Росією і т.д. А ці казки, що у нас за 20 років незалежності не було відремонтовано жодного літака - я і слухати не хочу. І це бреше Гриценко. У нас тільки за 2012-2013 роки модернізували більше 10 літаків, а відремонтували ще більше. Налітний час наших льотчиків близько 50 годин в рік. Не багато, але достатньо. При Гриценку літали 20 годин. |
І ще одне, ми зараз бачимо правителя Юлю, яка реально керує Турчиновим і кабміном. Ви подивіться, тупо злили наших людей в Криму. Залишиши їх на гопників і т.д. І не тільки військових, а і усіх бюджетників, податкову, прикордонників і т.д. Нікому не кажуть, що робити.
Юля напряму не може сказати - мені на Вас пофіг, що хочте то і робіть, а ще краще "здавайте позиції", бо я Вас Путіну і так злила. От і мусолять типу якусь фігню. Народ не хоче здаватися, а юля зливає народ. |
Цитата:
Цитата:
Цитата:
А че и правда все дрочат? |
Поточний час: 03:57. Часовий пояс GMT +3. |
|
Copyright ©2000 - 2025