Вінницький форум

Вінницький форум (https://forum.vn.ua//index.php)
-   Відпочинок, розваги та знайомства (https://forum.vn.ua//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Straight Edge (https://forum.vn.ua//showthread.php?t=16379)

Житель_Планеты_Земля 30-06-2008 22:07

Цитата:

Повідомлення від Artick (Повідомлення 2347919)
Ну ось я недавно вже повністю відмовився від кави, приблизно місяць назад, але я не боюсь його притймати, просто не приймаю.

Якби можна було б, то я б відмовився від наркозу, колись же робили, он навіть дідусь менірозповідав, як його оперували без наркозу.

Скажите, Артик, допустим вы со своей девушкой попали в ДТП. Вы отделались легким испугом и парой ушибов, а вашей девушке неповезло: открытый перелом левой ноги, множественные переломы левой руки и т.д. Когда за вами приедет скорая вы докторам тоже будете запрещать давайть ей наркоз или обезбаливающее?

Житель_Планеты_Земля 30-06-2008 22:11

И еще, по поводу кофе.
Скажите, Артик, разве это плохо, когда человек на работе будучи уставшим и обессиленным не хочет допустить оплошностей со своей стороны ввиду чрезмерной сонливости и принимает так вами ненавистный кофе?

Artick 30-06-2008 22:13

Цитата:

Повідомлення від Житель_Планеты_Земля (Повідомлення 2347920)
Скажите, Артик, а тогда какую именно свободу вы имеете ввиду? Если вы говорите, что даже освобождение от вредных привычек, вроде алкоголя и курения, не приводит к полной свободе, тогда что же можно по вашему назвать полной свободой? И самое главное, действительно ли движение стрэйтэйджеров является одной из ступеней на пути человека к этой самой вашей свободе?

Я маю на увазі духовну, моральну і ментальну свободу. Впринципі я згоден, що повної свободи досягти ,або нереально, або майже не можливо, але кожна сходинка веде до нових відкритів і відчуттів, до вивільнення свідомості, до рожширення меж сприйняття, як і людського життя так і всесвітового сприйняття. Повна свобода для мене особисто - це визначення самого себе, духовне сприйняття себе, розуміння навколишнього світу і всевіту, розуміння почуттів і відчуттів, розуміння значення чогось і безглуздість іншого, звільнення від того, що обтяжує, пригнічує і знищує мене. Так, я дійсно вважаю рух сХе однією із сходинок до цієї свободи і однією, яка на передовому місці по важливості, я відчув це на собі, хоча я відносно не довго сХе, але я вже відчув цей позитивний вплив, я завжди у свіжому розумі, чудовій фізичній формі, і що немаловажливо майже завжди в гармонії сам з собою, до мене повернулося творче натхнення, навіть наплинуло з новою силою, але для цього я і не робив нічого особливого чи важкого. Більшість сХе все-таки відступають від таких переконань, але вони залишають позиивний слід , як в свідомості, тілі так і душі. Один з періодів найголовнішитх відкриттів у своєму житті не пропалений і не просякнутий п*яним угаром - невже це не чудово?! оО

Artick 30-06-2008 22:17

Цитата:

Повідомлення від Житель_Планеты_Земля (Повідомлення 2347929)
И еще, по поводу кофе.
Скажите, Артик, разве это плохо, когда человек на работе будучи уставшим и обессиленным не хочет допустить оплошностей со своей стороны ввиду чрезмерной сонливости и принимает так вами ненавистный кофе?

1-вона для мене не ненависна,
2-справа особисто людини, її втоми + різних факторів,
3-сам дуже любив каву, запашну і ароматну,
4-але від зміни тиску після кави у мене почастішали носові кровотечі, коли я досить багато її пив(період тестів),
5-справа відмови осбисто кожного, не всі сХе відмовляються від кави, але не п*ють її великими дозами, як і більшість стомлених важкопряцюючих людей.

Artick 30-06-2008 22:18

Цитата:

Повідомлення від Житель_Планеты_Земля (Повідомлення 2347926)
Скажите, Артик, допустим вы со своей девушкой попали в ДТП. Вы отделались легким испугом и парой ушибов, а вашей девушке неповезло: открытый перелом левой ноги, множественные переломы левой руки и т.д. Когда за вами приедет скорая вы докторам тоже будете запрещать давайть ей наркоз или обезбаливающее?

Ні, це справа самої людини, навпаки я буду навіть настоювати на цьому, щоб їй таки його зробили(але попередньо перевірили алергічну реакцію), бо це дорога мені людина. До того ж накроз справа не настільки часта, щоб досить сильно нашкодити огранізму.

Житель_Планеты_Земля 30-06-2008 22:19

Цитата:

Повідомлення від Artick (Повідомлення 2347933)
Я маю на увазі духовну, моральну і ментальну свободу. Впринципі я згоден, що повної свободи досягти ,або нереально, або майже не можливо, але кожна сходинка веде до нових відкритів і відчуттів, до вивільнення свідомості, до рожширення меж сприйняття, як і людського життя так і всесвітового сприйняття. Повна свобода для мене особисто - це визначення самого себе, духовне сприйняття себе, розуміння навколишнього світу і всевіту, розуміння почуттів і відчуттів, розуміння значення чогось і безглуздість іншого, звільнення від того, що обтяжує, пригнічує і знищує мене. Так, я дійсно вважаю рух сХе однією із сходинок до цієї свободи і однією, яка не на передовому місці по важливості, я відчув це на собі, хоча я відносно не довго сХе, але я вже відчув цей позитивний вплив, я завжди у свіжому розумі, чудовій фізичній формі, і що немаловажливо майже завжди в гармонії сам з собою, до мене повернулося творче натхнення, навіть наплинуло з новою силою, але для цього я і не робив нічого особливого чи важкого. Більшість сХе все-таки відступають від таких переконань, але вони залишають позиивний слід , як в свідомості, тілі так і душі. Один з періодів найголовнішитх відкриттів у своєму житті не пропалений і не просякнутий п*яним угаром - невже це не чудово?! оО

Звучит весьма впечатляюще.
Честно признаться, хотелось бы видеть побольше людей с подобным вашему способом мышления и видения вещей. Если, конечно, это действительно так.

Artick 30-06-2008 22:20

Пробач там була опечатка було "не на передовому місці" це випадково - я виправив - "на передовому місці".

Житель_Планеты_Земля 30-06-2008 22:23

Цитата:

Повідомлення від Artick (Повідомлення 2347945)
Пробач там була опечатка було "не на передовому місці" це випадково - я виправив - "на передовому місці".

Ничего страшного.
Я уже давно не обращаю внимания на детали, а сразу пытаюсь увидеть целую картину :)

Artick 30-06-2008 22:23

Цитата:

Повідомлення від Житель_Планеты_Земля (Повідомлення 2347942)
Звучит весьма впечатляюще.
Честно признаться, хотелось бы видеть побольше людей с подобным вашему способом мышления и видения вещей. Если, конечно, это действительно так.

Мої слова насправді щирі, я кажу як думаю ,як відчуваю, від мого особистого досвіду і досвіду перейнятого від інших людей, з книжок і самого життя. Було б чудово якби було побільше людей, таким сприйняттям і розумінням себе і навколишнього, які б усвідомлювали себе і своє буття.:)

Artick 30-06-2008 22:24

Цитата:

Повідомлення від Житель_Планеты_Земля (Повідомлення 2347950)
Ничего страшного.
Я уже давно не обращаю внимания на детали, а сразу пытаюсь увидеть целую картину :)

:):):good::good:

N1ghtmare 30-06-2008 22:36

Видно тема и без моего участвия оборотв набирает))

Artick 30-06-2008 22:41

Цитата:

Повідомлення від N1ghtmare (Повідомлення 2347963)
Видно тема и без моего участвия оборотв набирает))

Просто коли є люди, які готові "вислухати"(прочитати), задати запитання і отримати відповіді(дякую Житель Планеты Земля), то все чудово, а коли різні флудери і єхидні зауваження - то це хлам...:yes:

turs 30-06-2008 23:06

Цитата:

Повідомлення від Artick (Повідомлення 2347898)
sXe - це не суб-культура, а філософія, стиль життя...:yes:

ну, если философия или стиль жизни, то какой смысл в том что репперы, растаманы или кто-нибудь еще не может быть схеем?

Artick 30-06-2008 23:07

Цитата:

Повідомлення від turs (Повідомлення 2347984)
ну, если философия или стиль жизни, то какой смысл в том что репперы, растаманы или кто-нибудь еще не может быть схеем?

Пробач не дописав - "в більшій мірі", але не повністю, вище я дещо приводив для прикладу...http://forum.vn.ua/showpost.php?p=2347912&postcount=117

Filin 01-07-2008 14:22

http://ru.wikipedia.org/wiki/Straight_edge

Onex 01-07-2008 14:26

Цитата:

Повідомлення від DominuS (Повідомлення 2347814)
Ну, возрастное, не возрастное - это такое. Если это помогает хоть кому-то не пить, не курить и вообще вести здоровый образ жизни - это только хорошо. Главное, что бы это не переходило в какой-то фанатизм и непринятие никакого другого образа жизни. Ларьки с сигаретами громить - это конечно весело, но от этого курить не перестанут, а вот ребята пострадать могут:yes:

дада, с этим я полностью согласен:yes:

Filin 01-07-2008 16:20

Цитата:

Повідомлення від GeT||MoRe (Повідомлення 2348212)

опа.... неожиданный поворот событий:)

FOREST 01-07-2008 20:14

Нужно свою секту создавать...

Onex 01-07-2008 20:31

Цитата:

Повідомлення від Artick (Повідомлення 2347898)
sXe - це не суб-культура, а філософія, стиль життя...:yes:

Аки пацифизм,христианство,йога ......плагиат короче

Artick 01-07-2008 20:58

Цитата:

Повідомлення від Onex (Повідомлення 2348346)
Аки пацифизм,христианство,йога ......плагиат короче

а ще не набридло?! оО

Artick 01-07-2008 21:02

Цитата:

Повідомлення від FOREST (Повідомлення 2348341)
Нужно свою секту создавать...

а яке віднршення це має до цієї теми?! :confused::rolleyes:

Murdah 02-07-2008 15:18

Цитата:

Повідомлення від <su][xy> (Повідомлення 2346492)
вокалисту группы afi

сучга)

Onex 02-07-2008 19:16

Цитата:

Повідомлення від Artick (Повідомлення 2348355)
а ще не набридло?! оО

вот именно, надоело......:yes:

Artick 02-07-2008 21:33

Цитата:

Повідомлення від Onex (Повідомлення 2348893)
вот именно, надоело......:yes:

не бачу зв*язку, як набридло, то навіщо писати?! :confused::confused:

НоГа 05-07-2008 23:28

я м'яса не їсу принципово (с)

dont_know_emo 08-07-2008 10:01

Цитата:

Повідомлення від N1ghtmare (Повідомлення 2346636)
Никому, религия тут не причём, большинство стрейтов - атеисты.

:lol:

Никакого отношения к хиппи тут нету.К примеру реппэр или р’н’б-шник не может быть стрейтом, это пошло именно с панк-культуры.

Большинство эджеров християне.

Это пошло не от панк культуры.

Filin 08-07-2008 10:19

Цитата:

Повідомлення від dont_know_emo (Повідомлення 2350856)
Большинство эджеров християне.

Это пошло не от панк культуры.

http://forum.vn.ua/showpost.php?p=2348188&postcount=135
читани

TOR 08-07-2008 10:27

м..да...википедия как всегда на высоте. спасибо Филину)
Цитата:

Повідомлення від Wiki
Straight edge всегда был очень тесно связан с хардкор-панк музыкой.

dont_know_emo 08-07-2008 10:38

Цитата:

Повідомлення від Filin (Повідомлення 2350860)

И чё? Ты читай не на википедии, а на америкосовских хака форумах...

Стрейт Эдж это песня.

N1ghtmare 08-07-2008 14:29

Цитата:

Повідомлення від dont_know_emo (Повідомлення 2350865)

Стрейт Эдж это песня.

Это пошло от панк культуры. Но есть и ответвление схе - это стрейты-християне. Но большинство стрейтов - атеисты.

SDA 08-07-2008 14:33

Цитата:

Повідомлення від dont_know_emo (Повідомлення 2350865)

Стрейт Эдж это песня.

"Движение Straight Edge получило название от одноимённой песни группы Minor Threat." - из статьи в вики... Ты ие прочел хоть, эмачка? Или ты и так прасветлен неимаверна и дастиг пика жытейскай мудрасти... википедия - гавно, канешна... пендосские тины все лучше знают, б/п

dont_know_emo 08-07-2008 14:39

Цитата:

Повідомлення від SDA (Повідомлення 2350961)
"Движение Straight Edge получило название от одноимённой песни группы Minor Threat." - из статьи в вики... Ты ие прочел хоть, эмачка? Или ты и так прасветлен неимаверна и дастиг пика жытейскай мудрасти... википедия - гавно, канешна... пендосские тины все лучше знают, б/п

Это ты ко мне обращаешься?

SDA 08-07-2008 14:44

Цитата:

Повідомлення від dont_know_emo (Повідомлення 2350963)
Это ты ко мне обращаешься?

Не заметил цитирования? :rolleyes:

dont_know_emo 08-07-2008 14:48

Цитата:

Повідомлення від SDA (Повідомлення 2350964)
Не заметил цитирования? :rolleyes:

Обоснуй свои слова. А вообще знаешь, когда на улице ктото мне так говорит, я бью за это в челюсть без разговора и выяснения обстоятельств.

Onex 08-07-2008 14:50

Цитата:

Повідомлення від dont_know_emo (Повідомлення 2350966)
Обоснуй свои слова. А вообще знаешь, когда на улице ктото мне так говорит, я бью за это в челюсть без разговора и выяснения обстоятельств.

:lol::lol::lol:

а я не верю что вы набъетесь и разберетесь по мужски!(с):lol:

dont_know_emo 08-07-2008 14:51

Цитата:

Повідомлення від Onex (Повідомлення 2350968)
:lol::lol::lol:

а я не верю что вы набъетесь и разберетесь по мужски!(с):lol:

Нет, ну как бы 16 лет vs. 28 это немного не то, но если уж такая ситуация, то я бы предпочёл выйти.

Onex 08-07-2008 14:54

Цитата:

Повідомлення від dont_know_emo (Повідомлення 2350969)
Нет, ну как бы 16 лет vs. 28 это немного не то, но если уж такая ситуация, то я бы предпочёл выйти.

дело не в возрасте(да и вес у него побольше твоего будет,но не в этом суть).....

нечего ссориться просто...

"ребята, давайте жить дружно!(с)Леопольдушка:d

dont_know_emo 08-07-2008 15:00

Цитата:

Повідомлення від Onex (Повідомлення 2350971)
дело не в возрасте(да и вес у него побольше твоего будет,но не в этом суть).....

нечего ссориться просто...

"ребята, давайте жить дружно!(с)Леопольдушка:d

Если этот человек извиниться, то тогда разойдёмся. Если человек оскорбляет меня, я как мужчина не посмотрю на то, что ему 28 лет или что он больше меня. Я буду поступать достойно, и я считаю, что я абсолютно прав в данной ситуации.

Onex 08-07-2008 15:06

Цитата:

Повідомлення від dont_know_emo (Повідомлення 2350974)
Если этот человек извиниться, то тогда разойдёмся. Если человек оскорбляет меня, я как мужчина не посмотрю на то, что ему 28 лет или что он больше меня. Я буду поступать достойно, и я считаю, что я абсолютно прав в данной ситуации.

ктото первым должен уступить

N1ghtmare 08-07-2008 15:08

Цитата:

Повідомлення від Onex (Повідомлення 2350978)
ктото первым должен уступить

+1

Чё соррится-то?

Поточний час: 11:51. Часовий пояс GMT +3.

Copyright ©2000 - 2025