Вінницький форум

Вінницький форум (https://forum.vn.ua//index.php)
-   Загальний (https://forum.vn.ua//forumdisplay.php?f=7)
-   -   Политическая жизнь в Украине (https://forum.vn.ua//showthread.php?t=14271)

logs 26-03-2014 23:57

Цитата:

Повідомлення від zeerd (Повідомлення 3014654)
лечись, идиот

Що не приємно визнавати, що слабодухий? Що є представником нації рабів? Правильно К. Марс говорив - росіяни є рабами. І навіть гірше рабів, біо-масою. Навіть неосвідчені араби і то домоглися того, щоб шахи Саудовської Аравії, Катарів різних зробили їм рай не землі. А росіян як бидло грабують свої вожаки, а вони терплять. 49% Газпрому в приватних руках, з того що залишилося половину тирять через бюджет, ще половину тирять на рівні лікарень, шкіл і т.д. Росіянам дають 20% від того, що з них беруть. А беруть з них природні ресурси, які не є відновлюваними. І що, де Ваш дух, пси смердючі!

Вавка 27-03-2014 00:00

Цитата:

Повідомлення від logs (Повідомлення 3014675)
Що не приємно визнавати, що слабодухий? Що є представником нації рабів? Правильно К. Марс говорив - росіяни є рабами. І навіть гірше рабів, біо-масою. Навіть неосвідчені араби і то домоглися того, щоб шахи Саудовської Аравії, Катарів різних зробили їм рай не землі. А росіян як бидло грабують свої вожаки, а вони терплять. 49% Газпрому в приватних руках, з того що залишилося половину тирять через бюджет, ще половину тирять на рівні лікарень, шкіл і т.д. Росіянам дають 20% від того, що з них беруть. А беруть з них природні ресурси, які не є відновлюваними. І що, де Ваш дух, пси смердючі!

аєеее, трік шот дєтка

logs 27-03-2014 00:07

Цитата:

Повідомлення від Boroda (Повідомлення 3014626)
позавчера приезжал товарищ из Харькова ... в большинстве своем, харьковчане, после крымских событий категорически отрицают Пу и Россию как братскую страну. Опять же, делаем скидку на "ментальность" (о чем у нас был горячий спор...т.к. Пу, это не Россия, а Россия не Пу) ...
Кстати, а почему молчишь за наших олигархов??? а вот это как раз и не правильно ... ты же патриот, об этом надо кричать, а не о москалях ... олигархи для нас наибольшая опасность, а не россияне

Путін - це Росія. Немає Росії без Путіна. Путін - це "душа Росії", її вожак. Завтра буде Мєдвєдєдєв, Пупкін - то вони будуть душою. А зараз Путін. Не може спражній росіянин гнати на Путіна, бо це те ж саме, що гнати на свою сімю. Це дуже високий рівень общинності, де людина ніщо, а община - усе (під общиною розумій Росію).
Росіяни самі будуть шукати будь які виправдання карликам у владі, які їх грабують, бо не інакше жити не зможуть. Сенс їх життя - це зростання общини і територій общини. І самі такі якості дали можливість малесенькому князівству Московському стати імперією на 1/7 суходолу Землі.
Але ці якості у сучасних умовах - це прокляття. Це стопор у розвитку, це кінець цивілізації росіян.

logs 27-03-2014 00:15

Цитата:

Повідомлення від Prima (Повідомлення 3014637)
Педрило, это ты живешь среди нас. Вот от этого реально гыдко. С удовольствием с тобой познакомлюсь. Упрашиваю уже не первый год. Может уже созреешь а? Герой сраный.

Грязь москвабада, ти не бушуй. Іди допоможи своїм братам по "слабкому духу" росіянам або совкам скинути кримінал від влади, який їх грабує. Якщо сцикотно в Росію, то поїдь у Донецьк і поможи людям вирватися з рабства кримінальних структур, копанок і т.д. Слабо?
Росіяни та совки не здатні навіть на місце свої "вожаків" поставити, а ще щось гонять на українців. Оце гидотно. А все, як кажуть заздрість. І не один відомий росіянин говорив, що росіяни так сильно заздрять українцям, що їх аж розриває, у них болить душа. Так! Ви не здатні протистояти бандитській владі - Ви раби. А ми владу дожмемо і не будемо рабами. Як це зробили ті ж румуни з циганами в Румунії.

Prima 27-03-2014 00:40

Цитата:

Повідомлення від logs (Повідомлення 3014690)
Грязь москвабада, ти не бушуй. Іди допоможи своїм братам по "слабкому духу" росіянам або совкам скинути кримінал від влади, який їх грабує. Якщо сцикотно в Росію, то поїдь у Донецьк і поможи людям вирватися з рабства кримінальних структур, копанок і т.д. Слабо?
Росіяни та совки не здатні навіть на місце свої "вожаків" поставити, а ще щось гонять на українців. Оце гидотно. А все, як кажуть заздрість. І не один відомий росіянин говорив, що росіяни так сильно заздрять українцям, що їх аж розриває, у них болить душа. Так! Ви не здатні протистояти бандитській владі - Ви раби. А ми владу дожмемо і не будемо рабами. Як це зробили ті ж румуни з циганами в Румунії.

Мне ахуенно сцыкотно в Россию поехать :d Я все жду когда ты перестанешь сцать пройти пару сотен метров и сказать все это мне в лицо.
Чувствую мне придется самому тебя найти.

ПЫС: Даю штуку баков тому кто даст адрес этого чмыря. В личку плиз.

Вавка 27-03-2014 00:43

Цитата:

Повідомлення від Prima (Повідомлення 3014699)
Мне ахуенно сцыкотно в Россию поехать :d Я все жду когда ты перестанешь сцать пройти пару сотен метров и сказать все это мне в лицо.

забагато, щоб перестати бути добросовісною людиною
є такі, що і за соточку злиють інфу

пс: не ведіться, бо дядя Пріма справді може вивалити такі гроші

bus-travel.com.ua 27-03-2014 00:51

Цитата:

Повідомлення від Вавка (Повідомлення 3014701)

Для тебя это много грошей?:lol:

logs 27-03-2014 00:52

Цитата:

Повідомлення від Prima (Повідомлення 3014699)

Пріма, а чого ти злишся? Я тебе хоть раз обізвав? Хоть раз образив? Я щось такого не бачу, а лльєш гівно тонами на мене та українців.
А чому ти злишся, я написав декілька постів вище. Подумай про "широту своєї душі" і про свої проблеми. Жити легше буде.
Якщо мене "больно" слухати, то слухай своїх

Российский режиссер Кончаловский: Россия по своему уровню это - Африка. И обижаться за такое сравнение должны африканцы.

http://censor.net.ua/video_news/1987...akoe_sravnenie

Я тобі допомогаю зрозуміти свою суть. Я до "своєї сутті" дуже довго йшов і не було кому мені підсказати.

Я для росіян на цьому форумі як Петро І у свій час для Московії. І я пишу дуже довгі пости, витрачаю свій час, і це все реально для: Пріми, Бороди, Майстра, Сергія в оносновному. Не жирновато буде?

logs 27-03-2014 01:00

Цитата:

Повідомлення від Вавка (Повідомлення 3014701)

Та мені пох на понти Пріми. Телефон у багатьох є. А толку з того? Що це дасть, для мене це смішно, навіть не хочу опускатися до маразму Пріми. Я хочу одного, щоб Пріма поважав українців, на землі яких він живе, любив наш народ. Інакше я би на форумі його тупо тролив рашкою, карликами і т.д. і його би від цього плющило.

Boroda 27-03-2014 01:01

Цитата:

Повідомлення від logs (Повідомлення 3014687)
Путін - це Росія. Немає Росії без Путіна. Путін - це "душа Росії", її вожак. Завтра буде Мєдвєдєдєв, Пупкін - то вони будуть душою. А зараз Путін. Не може спражній росіянин гнати на Путіна, бо це те ж саме, що гнати на свою сімю. Це дуже високий рівень общинності, де людина ніщо, а община - усе (під общиною розумій Росію).
Росіяни самі будуть шукати будь які виправдання карликам у владі, які їх грабують, бо не інакше жити не зможуть. Сенс їх життя - це зростання общини і територій общини. І самі такі якості дали можливість малесенькому князівству Московському стати імперією на 1/7 суходолу Землі.
Але ці якості у сучасних умовах - це прокляття. Це стопор у розвитку, це кінець цивілізації росіян.

ну ведь ахинею несешь :confused:

Поточний час: 11:01. Часовий пояс GMT +3.

Copyright ©2000 - 2025