Вінницький форум

Вінницький форум (https://forum.vn.ua//index.php)
-   Загальний (https://forum.vn.ua//forumdisplay.php?f=7)
-   -   Политическая жизнь в Украине (https://forum.vn.ua//showthread.php?t=14271)

Серый_19_77 27-03-2014 01:05

Цитата:

Повідомлення від 10032085 (Повідомлення 3014639)
хай пришлють мені пару автоматів із сша, патронів багато , бронік тай гранат 50 гш - отоб було добре, я місця добрі знаю де можна москалям засідки робити на околиці :uups:

100500 воин диванный ты хоть оружие в руках держал? хоть нарезное, хоть гладкоствольное?:lol:

bus-travel.com.ua 27-03-2014 01:07

Цитата:

Повідомлення від Boroda (Повідомлення 3014708)
ну ведь ахинею несешь :confused:

так ты тоже в Севастополе в детстве бывал а пытаешься рассуждать о ситуации и настроениях людей здесь:)

logs 27-03-2014 01:07

Цитата:

Повідомлення від Boroda (Повідомлення 3014708)
ну ведь ахинею несешь :confused:

Полистайте тему назад, на пів року, на рік. Де я писав, що Путін "просрав" Міг, Іл, Як, Т-80У і т.д. Писав про реальну проблему, про те, що ніща корупційна Україна і то не просрала Ан та Т-80УД. І що ми бачили у відповідь від росіян: одразу пошуки виправданя позиції Росії, одразу пошуки в Інтернеті контраргуменації, яка, до речі, є смішною.
При цьому, Пріма на мене "мати гне" і т.д. То де ахінея? Я кажу про стан речей, які говорять російські військові, а тут на мене кинулися.
А знаєте чому? Тому що община. Не можна на общину говорити погано, не можна її осуждати. Не можна казати, що цю общину граблять, а вона веде себе як раби. Обідно дуже. Але без цього у росіян немає шансів, якщо росіяни не будуть поступово змінювати себе, ставати сильнішими духом - у них майтунього немає.

Серый_19_77 27-03-2014 01:13

Это мне одному кажется, что Логс не просыхает, уже дня три?

logs 27-03-2014 01:17

Цитата:

Повідомлення від Серый_19_77 (Повідомлення 3014712)

Я реально розумію росіян, які живуть в Україні і я це уже писав. Я розумію, що їм треба доступ до російських каналів, бо їм треба "подпітка" велікодєржавієм, треба вчити їх історії Великої Росії і т.д. Я тільки за!!!! За! Незважаючи на те, що це шкодить Україні як суверенній державі.
Але я прошу росіян, які живуть в Україні: відносьтеся з повагою до українського народу. Підтримайте його у всьому, не робіть з нього ворога. Ми всі живемо в УКРАЇНСЬКОМУ домі і нам не треба тут "5-ої колони".

logs 27-03-2014 01:26

Питання до Сергія, Пріми, Бороди, Майстра:
1. Як ви відноситеся до анексії Криму?
2. Чи зміниться політична напів-кримінально-бандитська система Росії у найближчі 10-20 років?
3. Чи є у Росії перспективи бути економічно, науково та технічно розвиненою країною за нинішньої політичної системи? Якщо є, то чому не запрацював проет "Сколково"?
4. Чи є сенс громадян України за таких умов вступати у Митний союз?
5. Чи хотіли би Ви жити у країні, у яку повернули маріонетку Януковича?
6. Чи згодні Ви з Іларіоновим щодо територіальної цілісності та самостійності?

Серый_19_77 27-03-2014 01:27

Цитата:

Повідомлення від logs (Повідомлення 3014713)
Я реально розумію росіян, які живуть в Україні і я це уже писав. Я розумію, що їм треба доступ до російських каналів, бо їм треба "подпітка" велікодєржавієм, треба вчити їх історії Великої Росії і т.д. Я тільки за!!!! За! Незважаючи на те, що це шкодить Україні як суверенній державі.
Але я прошу росіян, які живуть в Україні: відносьтеся з повагою до українського народу. Підтримайте його у всьому, не робіть з нього ворога. Ми всі живемо в УКРАЇНСЬКОМУ домі і нам не треба тут "5-ої колони".

Логс ты реально долпоеб, я украинец.

O.K. 27-03-2014 01:31

Цитата:

Повідомлення від Серый_19_77 (Повідомлення 3014712)

Сергей , и зачем было писать это сообщение...

logs 27-03-2014 01:38

Цитата:

Повідомлення від O.K. (Повідомлення 3014716)
Сергей , и зачем было писать это сообщение...

Людина хоче зрозуміти, хто вона і це позитив. Хай думає про свою "душу" і про свої "прагнення".
Сергій, пошукайте в неті вірші Євгена Маланюка. Думаю, що Вам буде цікаво.

Серый_19_77 27-03-2014 01:42

Цитата:

Повідомлення від logs (Повідомлення 3014714)
Питання до Сергія, Пріми, Бороди, Майстра:
1. Як ви відноситеся до анексії Криму?
2. Чи зміниться політична напів-кримінально-бандитська система Росії у найближчі 10-20 років?
3. Чи є у Росії перспективи бути економічно, науково та технічно розвиненою країною за нинішньої політичної системи? Якщо є, то чому не запрацював проет "Сколково"?
4. Чи є сенс громадян України за таких умов вступати у Митний союз?
5. Чи хотіли би Ви жити у країні, у яку повернули маріонетку Януковича?
6. Чи згодні Ви з Іларіоновим щодо територіальної цілісності та самостійності?

1. Отрицательно, я за целостность Украины, за Крым в составе Украины, мои родычи так же и голосовали на референдуме.
2. Куй его знает.
3. Куй его знает.
4. Да, есть сенс в экономическую составляющую ТС, в ОДКБ.
5. Новые значительно хуже Яныка, возвращение Яныка не приветствую.
6. Кто такой Иларионов, о чей целостности ы самостоятельности идет речь?
И седьмое Логс братка закусывать надо.

Поточний час: 00:45. Часовий пояс GMT +3.

Copyright ©2000 - 2025