![]() |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
При цьому, Пріма на мене "мати гне" і т.д. То де ахінея? Я кажу про стан речей, які говорять російські військові, а тут на мене кинулися. А знаєте чому? Тому що община. Не можна на общину говорити погано, не можна її осуждати. Не можна казати, що цю общину граблять, а вона веде себе як раби. Обідно дуже. Але без цього у росіян немає шансів, якщо росіяни не будуть поступово змінювати себе, ставати сильнішими духом - у них майтунього немає. |
Это мне одному кажется, что Логс не просыхает, уже дня три?
|
Цитата:
Але я прошу росіян, які живуть в Україні: відносьтеся з повагою до українського народу. Підтримайте його у всьому, не робіть з нього ворога. Ми всі живемо в УКРАЇНСЬКОМУ домі і нам не треба тут "5-ої колони". |
Питання до Сергія, Пріми, Бороди, Майстра:
1. Як ви відноситеся до анексії Криму? 2. Чи зміниться політична напів-кримінально-бандитська система Росії у найближчі 10-20 років? 3. Чи є у Росії перспективи бути економічно, науково та технічно розвиненою країною за нинішньої політичної системи? Якщо є, то чому не запрацював проет "Сколково"? 4. Чи є сенс громадян України за таких умов вступати у Митний союз? 5. Чи хотіли би Ви жити у країні, у яку повернули маріонетку Януковича? 6. Чи згодні Ви з Іларіоновим щодо територіальної цілісності та самостійності? |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Сергій, пошукайте в неті вірші Євгена Маланюка. Думаю, що Вам буде цікаво. |
Цитата:
2. Куй его знает. 3. Куй его знает. 4. Да, есть сенс в экономическую составляющую ТС, в ОДКБ. 5. Новые значительно хуже Яныка, возвращение Яныка не приветствую. 6. Кто такой Иларионов, о чей целостности ы самостоятельности идет речь? И седьмое Логс братка закусывать надо. |
Поточний час: 00:45. Часовий пояс GMT +3. |
Copyright ©2000 - 2025