Повідомлення від Серый_19_77
(Повідомлення 3015689)
Безпредел в стране это не любовь, продажные майдауны сдали страну западу и это называется патриотизмом, продажные майдауны кричат Америка нам поможет, лижут сапоги своих хазяев олигархов, ЕС, США, продажные майдауны не терпят инакомыслие и других точек зрения, продажные майдауны в угоду западу отказались от своей истории, от своей промышленности, экономики, продажным майдауны лишь бы куда то вступить лишь бы ничего не делать, им лучше быть мойщиком унитазов в Польше, выносить "утки" из под больных ЕС ... чем построить собственное государство, которое уважали бы в мире ...
Якому Заходу здали? Це Захід не дав поставити до влади так звану Хунту (замість Верховної Ради запросити мерів усіх обласних центірв, поставити авторитетних військових і т.д.), а поставили інший клан БЮТ. В результаті від влади вигнали частину свиней, а їх місця зайняли інші свині.
І в цій асоціації з ЄС немає жодного пункту про те, що Україні колись нададуть членство в ЄС. Так що нам ніхто нічого не обіцяв.
Сергію, я був проти майдану, бо я знав чим усе це закінчиться. Але я за продовження майдану, щоб змінилася система. Нам з напів-кримінальною Росією "нє по путі". У нас має бути свій шлях. Нам головне отримати доступ до ринків ЄС, а чи входити в ЄС ще питання риторичне.
Любіть Україну, а цій "новій владі" ще не довго залишилося.
bus-travel.com.ua
29-03-2014 15:33
Цитата:
Повідомлення від Aлександр
(Повідомлення 3015690)
Я даже не буду тебе объяснять, твоя профессия говорит сама за себя. Просто смерись,что тебе не понять.
а про что говорит твоя профессия?
а про что говорит моя профессия?
а что вы заканчивали?
Aлександр
29-03-2014 15:38
Цитата:
Повідомлення від bus-travel.com.ua
(Повідомлення 3015695)
а что вы заканчивали?
Если человек работал "мусором", то это на всегда.
logs
29-03-2014 15:38
Цитата:
(Повідомлення 3015695)
а что вы заканчивали?
Росіяни усі поголовно націоналісти, індивідуальності нуль - азійська общинність. Українці індивідуалісти і в цьому наша біда. Як казав Орест Субтельний (автор Історії України): українці ніколи не цікавилися політикою і в політиці українців завжди правили росіяни. У нас на форумі 5 росіян, а складається таке враження, що уся Вінниця така. Це далеко не так, можете і не мріяти.
bus-travel.com.ua
29-03-2014 15:42
Цитата:
Повідомлення від logs
(Повідомлення 3015697)
Росіяни усі поголовно націоналісти, індивідуальності нуль - азійська общинність. Українці індивідуалісти і в цьому наша біда. Як казав Орест Субтельний (автор Історії України): українці ніколи не цікавилися політикою і в політиці українців завжди правили росіяни. У нас на форумі 5 росіян, а складається таке враження, що уся Вінниця така. Це далеко не так, можете і не мріяти.
я тебя вчера спрашивал про твой вийськовий заклад...ты промолчал...чего сейчас приебался?
Определится он не може где куёво а где хорошо и что такое горе и как его отличить от беды:lol:
Татарин я бля!
Серый_19_77
29-03-2014 15:47
Цитата:
(Повідомлення 3015696)
Мусор у тебя в голове урод, сказал ты бы мне это в глаза сука конченная.
Даита
29-03-2014 15:50
Цитата:
(Повідомлення 3015669)
А если я безплатно был на майдане, то каким мне его считать?
Если там были люди с патриотическими побуждениями, то вовсе не обязательно, что эта акция не была организованна людьми проплаченными - это раз, а два - человек существо субъективное, и находясь в определленном месте, очень сложно оценить ситуацию вцелом, находясь на передовой, в бою, человек не может развивать стратегию войны, он здесь и сейчас, и он будет мыслить так, как мыслят те, кто с ним идут рука об руку.
А вот тоже очевидцы ситуации:
И разве они не говорят о том, что на Майдане происходило не совсем то, что видели, допустим, Вы?
Но мы же уже не о Майдане, а о людях инакомыслящих, нежели (по словам Логса) украинцы. Или каким образом теперь жители Украины разделились на украинцев и тех, кто голосовал в Крыму?
Aлександр
Цитата:
Повідомлення від Серый_19_77
(Повідомлення 3015699)
Мусор у тебя в голове урод, сказал ты бы мне это в глаза сука конченная.
А ты сомневаешся, что способен? С тобой невозможно общаться культурно потому, что у тебя промыта безтолковка. Так, что обижайся только на себя, полицайчик.
bus-travel.com.ua
Цитата:
(Повідомлення 3015696)
ото ответ?
logs
29-03-2014 15:52
Цитата:
(Повідомлення 3015698)
я тебя вчера спрашивал про твой вийськовий заклад...ты промолчал...чего сейчас приебался?
Определится он не може где куёво а где хорошо и что такое горе и как его отличить от беды:lol:
Татарин я бля!
А татари хіба не азіати? І не та сама общинність? Я уже писав про феномен Московії, яка навіть культурно та економічно розвиненіших татар поставили у "стойло". А що таке Московія це всього лише одне племя мокша. Усіх угро-фінських племен, татар, бурятів, чукч, чувашів і т.д. обєднує саме общинність. Московія дала Вам національну ідею і цього достатньо, щоб Ви співали під її дудочку.