Вінницький форум

Вінницький форум (https://forum.vn.ua//index.php)
-   Загальний (https://forum.vn.ua//forumdisplay.php?f=7)
-   -   Политическая жизнь в Украине (https://forum.vn.ua//showthread.php?t=14271)

Даита 29-03-2014 17:07

Цитата:

Повідомлення від logs (Повідомлення 3015731)

А якщо Ви про Ющенка, то я не бачив нічого проЗахідного. Де факти?

а Бандера стал героем когда?

TASHA 29-03-2014 17:12

Цитата:

Повідомлення від logs (Повідомлення 3015738)
Таша, якщо би Ющенко був проЗахідний, то нам би допомагали Західні країни. Треба дивитися за результатами:
1. В ЄС нас не взяли, навіть асоціацію не запропонували;
2. Ринок вільної торгівлі не підписаний ні з ЄС ні з США;
3. В НАТО нас не взяли.
А те, що Ющенко хотів і робив - немає ніякого відношення до того. Я теж хочу щоб українці заробляли як в Німеччині і що?
Якщо би він був їх агент, то чому б йому не допомогти? Йому навіть не дали ні малійшої "зачіпки" для того, щоб він міг сказати виборцям, що він щось зробив в сторону Заходу.

П.С. Кличко

Именно Ющенко начал движуху в сторону ЕС и НАТО. А Янукович эту движуху прикрыл. И что с этого? Америка нам что-то должна?

logs 29-03-2014 17:15

Цитата:

Повідомлення від Даита (Повідомлення 3015739)

А що за Бандеру просили США чи ЄС? Наскільки я знаю ЄС був проти і особливо Польща.
У нас століттями була розділена країна і кожної частини країни свої герої. На жаль, українці воювали проти українців. Тому усіх українців героїв треба визнавати, як із заходіної так і східної України і на тому все. Хочуть на Західній робити героєм Бандеру - нехай роблять, хочуть на Вінниччині робити героєм Бевза - нехай і т.д. Не треба ділити українців, ми один народ.

П.С. Цікаве відео Ляшка (дивитися з 6 хвилини )

TASHA 29-03-2014 17:31

к вопросу о Ющенко - Янукович:

Второй год президентства В.Ющенко: февраль 2006 г. – январь 2007 г. Экономический рост в 2006 г. составил 7,3%. Но в политическом плане это был неудачный период для В.Ющенко. "Наша Украина" проиграла парламентские выборы. Партия регионов не только выиграла выборы в Верховную Раду, но и сформировала парламентское большинство. В.Янукович возвращается на должность премьер-министра. Начинается процедурно-институциональное противостояние между Президентом Украины и Кабинетом Министров. Премьер-министр В.Янукович и его правительство шаг за шагом стали ограничивать влияние Президента В.Ющенко на исполнительную власть. 12 января 2007 г. парламентское большинство во главе с Партией регионов при поддержке фракции БЮТ преодолело президентское вето на закон о Кабинете Министров. Именно это событие предопределило начало политического кризиса, который привел к роспуску Верховной Рады и досрочным парламентским выборам. Здесь мы опять видим роковую роль фактора Ю.Тимошенко на втором году полномочий очередного украинского Президента. В феврале 2007 г. по данным Центра Разумкова деятельность Президента В.Ющенко полностью поддерживали 9,7% респондентов, не поддерживали – 45,4%.

http://blogs.pravda.com.ua/authors/f...3d/view_print/

Особенно интересно в конце:
И еще одна примечательная деталь – в третий год полномочий украинских президентов трижды проходили парламентские выборы. И все эти выборы были довольно успешными для оппозиционных сил. Кстати, на третьем году полномочий разных украинских президентов трижды (в конце 1996 г., в 2002 г. и в 2007 г.) избиралась народным депутатом Ю.Тимошенко. И хотя послевыборная ситуация развивалась по-разному, общей закономерностью было возникновение затяжного противостояния между властью и оппозицией, главной ареной которого становилась Верховная Рада Украины. Подтвердятся ли эти закономерности на третьем году полномочий В.Януковича? Посмотрим.

посмотрели....:(

bus-travel.com.ua 29-03-2014 17:46

я как угнетённый татарин крыма посоветовал бы в презы своего зятя гриценко
хотя можно и порошенко...он фонтан построил
и бля реально не понимаю почему не гройсман..он асфальт положил

logs 29-03-2014 17:53

Цитата:

Повідомлення від bus-travel.com.ua (Повідомлення 3015749)
я как угнетённый татарин крыма посоветовал бы в презы своего зятя гриценко
хотя можно и порошенко...он фонтан построил
и бля реально не понимаю почему не гройсман..он асфальт положил

1. У Порошенка є бізнес і це підприємства з виробництва, а не барижнічество. А значить, люди отримують заробітну плату, є робочі місця. Підприємства платять податки.
2. Якщо у нього є підприємства, то його капітал в Україні і він буде робити усе для їх захисту, а значить і для України. І нехай будує як можна більше підприємств - це нам руку.
3. У нього є досвід роботи на державних посадах.
4. Він володіє англійською мовою.
5. Із тих кандидатів, що є - я йому довіряю найбільше.

Чи є він ідеальним і чи буде ламати систему? Не знаю, навряд чи. Але те, що Росія заблокувала у нього на рахунках 77 млн. доларів і арештувала його фабрику у Ліпецьку з вимогою НЕ балатуватися - це свідчить про те, що ця людина на стороні України. А це зараз важливо.

ross 29-03-2014 17:55

Гимн Украины - рок-версия

Aлександр 29-03-2014 17:58

Цитата:

Повідомлення від Даита (Повідомлення 3015739)

70 лет назад

ross 29-03-2014 18:14

Цитата:

Повідомлення від Aлександр (Повідомлення 3015696)
Если человек работал "мусором", то это на всегда.

:yes::yes:

O.K. 29-03-2014 18:25

У мене питання - БЮТ і Тимошенко є демократами? Чи це той же самий Янукович тільки у спідниці?

Поточний час: 18:13. Часовий пояс GMT +3.

Copyright ©2000 - 2025