Цитата:
Повідомлення від logs
(Повідомлення 3015743)
А що за Бандеру просили США чи ЄС? Наскільки я знаю ЄС був проти і особливо Польща.
У нас століттями була розділена країна і кожної частини країни свої герої. На жаль, українці воювали проти українців. Тому усіх українців героїв треба визнавати, як із заходіної так і східної України і на тому все. Хочуть на Західній робити героєм Бандеру - нехай роблять, хочуть на Вінниччині робити героєм Бевза - нехай і т.д. Не треба ділити українців, ми один народ.
|
вот как интересно, теперь не нужно делить?))) А не Вы ли постами раннее разделили народный менталитет, при том не территориально, а национально.
А национальным героем Бандеру объявил именно Ющенко. Я опустила все политические ньюансы правления Виктора Андреевича и нарочно, упомянула Степана Андреевича, потому как даже этот маленький поступок показывает, что Президент прозападный. Это я все к тому, что все время идет перетягивание одеяла, и заявляя, что нас насильно тянут в Россию, Запад сам разделяет Украину, впрочем, как и Восток не хочет в Европу.
|