Вінницький форум

Вінницький форум (https://forum.vn.ua//index.php)
-   Загальний (https://forum.vn.ua//forumdisplay.php?f=7)
-   -   Политическая жизнь в Украине (https://forum.vn.ua//showthread.php?t=14271)

ross 29-03-2014 18:26

Цитата:

Повідомлення від Boroda (Повідомлення 3015736)
хотел было тебя в ЧС отправить ... какой смысл читать несуразицу, да вот карту выложил интересную ... пока подожду

аналогично, тоже думал в чс вас оформить, но пока только "рашн неадекватен" туда заносятся.

logs 29-03-2014 18:28

Цитата:

Повідомлення від ross (Повідомлення 3015752)

Супер! І все робить одна людина!!!!!
Довго ми ж чекали рок версію гімну :)

Даита 29-03-2014 18:29

Цитата:

Повідомлення від logs (Повідомлення 3015743)
А що за Бандеру просили США чи ЄС? Наскільки я знаю ЄС був проти і особливо Польща.
У нас століттями була розділена країна і кожної частини країни свої герої. На жаль, українці воювали проти українців. Тому усіх українців героїв треба визнавати, як із заходіної так і східної України і на тому все. Хочуть на Західній робити героєм Бандеру - нехай роблять, хочуть на Вінниччині робити героєм Бевза - нехай і т.д. Не треба ділити українців, ми один народ.

вот как интересно, теперь не нужно делить?))) А не Вы ли постами раннее разделили народный менталитет, при том не территориально, а национально.
А национальным героем Бандеру объявил именно Ющенко. Я опустила все политические ньюансы правления Виктора Андреевича и нарочно, упомянула Степана Андреевича, потому как даже этот маленький поступок показывает, что Президент прозападный. Это я все к тому, что все время идет перетягивание одеяла, и заявляя, что нас насильно тянут в Россию, Запад сам разделяет Украину, впрочем, как и Восток не хочет в Европу.

Даита 29-03-2014 18:31

Цитата:

Повідомлення від Aлександр (Повідомлення 3015753)
70 лет назад

Странно, у меня иное мнение на счет геройств ВОВ. А почему его не объявили героем 70 лет назад?

Aлександр 29-03-2014 18:32

Цитата:

Повідомлення від Даита (Повідомлення 3015764)
Странно, у меня иное мнение на счет геройств ВОВ. А почему его не объявили героем 70 лет назад?

Давно предлагал дать возможность каждому самому выбирать своих героев. Или тебе кто-то "героев" навязывает?

logs 29-03-2014 18:35

Цитата:

Повідомлення від TASHA (Повідомлення 3015742)
Именно Ющенко начал движуху в сторону ЕС и НАТО. А Янукович эту движуху прикрыл. И что с этого? Америка нам что-то должна?

Цю движуху ще почав Л. Кучма, який, до речі, найкращий Президент з тих, хто у нас був при владі. Закон про Засади зовнішньої політики та Євроінтеграцію прийняли при Кучмі. Щодо НАТО, то у оборонній докриті НАТО теж зявилося при Кучмі (він його забрав тільки у 2004 році, коли була революція). Так що не треба...

Boroda 29-03-2014 18:35

Цитата:

Повідомлення від ross (Повідомлення 3015760)
аналогично, тоже думал в чс вас оформить, но пока только "рашн неадекватен" туда заносятся.

не стоит ждать, ничего нового я не скажу, только раздражать буду :yes:

Boroda 29-03-2014 18:37

Цитата:

Повідомлення від logs (Повідомлення 3015768)
Цю движуху ще почав Л. Кучма, який, до речі, найкращий Президент з тих, хто у нас був при владі. Закон про Засади зовнішньої політики та Євроінтеграцію прийняли при Кучмі. Щодо НАТО, то у оборонній докриті НАТО теж зявилося при Кучмі (він його забрав тільки у 2004 році, коли була революція). Так що не треба...

эт точно :yes: с Черноморского Морского Пароходства все и началось :yes:

logs 29-03-2014 18:37

Цитата:

Повідомлення від O.K. (Повідомлення 3015758)
У мене питання - БЮТ і Тимошенко є демократами? Чи це той же самий Янукович тільки у спідниці?

Дякую за відео. Це щоб ні у кого не було ілюзій щодо людей при владі. І щодо тих, які кричать проти ПС, хочуть розігнати майдан і т.д. І яким весь час усі заважають.

Даита 29-03-2014 18:40

Цитата:

Повідомлення від Aлександр (Повідомлення 3015766)
Давно предлагал дать возможность каждому самому выбирать своих героев. Или тебе кто-то "героев" навязывает?

ну так)))) Читайте внимательней, речь идет именно о ментально-территориальном разделении народа Украины и об итогах выборов Президентов страны - как причинно-следственных по этим же критериям. И хватит мне тыкать, я расцениваю это как высокомерие по отношению ко мне, и не желаю больше вести с вами дискуссию. :no:

Поточний час: 17:59. Часовий пояс GMT +3.

Copyright ©2000 - 2025