![]() |
Цитата:
Рассказывал о силе украинского оружия. Или может ты на майдане был? Пустозвон. Одним словом ростик. Всем насрать на твоё мнение. |
Цитата:
А що у нас армія гірша за російську? Хто таке сказав? Навіть Ющенко давав інтервью і говорив, що у нас армія точно не гірша. А те, що Тимошенко злила Крим - це має якесь відношення до армії? Що наша армія воювала? Ти як мартишка тупенька, вбила собі в голову, що Юля - Бог і носишся. А може треба тверезо дивитися на ситуацію та приймати рішення у залежності від обставин та інших факторів? Я дивлюся про вбитих на майдані мені аж плакати хочеться! Я готовий рвати і мєтати за наш народ. |
Цитата:
|
Цитата:
|
І ще одне, Льолік. Якось дивно виходить, що ти так яро захищаєшся за Авакова та іншу мерзоту. Тобі самому не гидко бути собакою на форумах для чи у таких людей?
Учись у мене: я зробив помилку, коли голосував за БЮТ, але після очевидних фактів обман вже не "сховаєш". І з мене БЮТики дибіла не зроблять. Я БЮТ списав. Наша Україна "проявила себе" і їй теж туди дорога. І навіть ВО Свобода, за яку голосував останній раз "себе скомпроментувала" і я теж за них голосувати не буду як і більшість їхніх виборців. Тобто я роблю висновки над помилками, а ти робиш собі ідола. То може ти пустозвон або людина яка є лялькою в "ляльководів"? |
Цитата:
%\ |
Цитата:
|
Цитата:
:cool: |
Цитата:
|
Цитата:
|
Поточний час: 04:38. Часовий пояс GMT +3. |
Copyright ©2000 - 2025