Вінницький форум

Вінницький форум (https://forum.vn.ua//index.php)
-   Загальний (https://forum.vn.ua//forumdisplay.php?f=7)
-   -   Политическая жизнь в Украине (https://forum.vn.ua//showthread.php?t=14271)

Лёлик 31-03-2014 19:06

Цитата:

Повідомлення від logs (Повідомлення 3016607)
Ні, якщо кожен бути думати, не про "свою задницю", а про наше спільне майбутнє, то тоді ми будемо мати шанс. Я думаю, що якусь мораль уже треба мати.
Тимошенко Авакова не звільняє, її права рука Турчинов його криє як може. Уся система стала на його сторону. Адже хто ж її буде так "яро" захищати як не вбивця.

Не ты ли тут пел полгода назад, про Януковича, какой он хороший през, путина на место ставит?
Рассказывал о силе украинского оружия.
Или может ты на майдане был?
Пустозвон. Одним словом ростик.
Всем насрать на твоё мнение.

logs 31-03-2014 19:16

Цитата:

Повідомлення від Лёлик (Повідомлення 3016610)
Не ты ли тут пел полгода назад, про Януковича, какой он хороший през, путина на место ставит?
Рассказывал о силе украинского оружия.
Или может ты на майдане был?
Пустозвон. Одним словом ростик.
Всем насрать на твоё мнение.

Тобто? А що Янукович не кумарив Путіна про перегляд газових контрактів? Що Янукович не хотів підписувати асоціацію з ЄС? А те, що все змінилося за тиждень до підписання - я винний? Чи може в результаті революції прийшов до влади клан БЮТ, то він краще за Януковича? Аваков не той же самий Захарченко? Зараз немає відкатів, розпилу бюджетних грошей і т.д.? Комусь жалко кількох сотень трупів українців та тисячі калік?
А що у нас армія гірша за російську? Хто таке сказав? Навіть Ющенко давав інтервью і говорив, що у нас армія точно не гірша. А те, що Тимошенко злила Крим - це має якесь відношення до армії? Що наша армія воювала?

Ти як мартишка тупенька, вбила собі в голову, що Юля - Бог і носишся. А може треба тверезо дивитися на ситуацію та приймати рішення у залежності від обставин та інших факторів?

Я дивлюся про вбитих на майдані мені аж плакати хочеться! Я готовий рвати і мєтати за наш народ.

TOK 31-03-2014 19:16

Цитата:

Повідомлення від TASHA (Повідомлення 3016606)
А может оставите Жанну в покое? ...

Чой-та? Тут всего две тётки, к кому же нам, мужикам, приставать как не к ним, а? Мы ж не извращенцы какие... ))

TASHA 31-03-2014 19:22

Цитата:

Повідомлення від logs (Повідомлення 3016607)
Ні, якщо кожен бути думати, не про "свою задницю", а про наше спільне майбутнє, то тоді ми будемо мати шанс. Я думаю, що якусь мораль уже треба мати.
Тимошенко Авакова не звільняє, її права рука Турчинов його криє як може. Уся система стала на його сторону. Адже хто ж її буде так "яро" захищати як не вбивця.

ну так и думаете про "свою задницу", а не про Жаннину) :lol:

logs 31-03-2014 19:23

І ще одне, Льолік. Якось дивно виходить, що ти так яро захищаєшся за Авакова та іншу мерзоту. Тобі самому не гидко бути собакою на форумах для чи у таких людей?

Учись у мене: я зробив помилку, коли голосував за БЮТ, але після очевидних фактів обман вже не "сховаєш". І з мене БЮТики дибіла не зроблять. Я БЮТ списав.
Наша Україна "проявила себе" і їй теж туди дорога.
І навіть ВО Свобода, за яку голосував останній раз "себе скомпроментувала" і я теж за них голосувати не буду як і більшість їхніх виборців.
Тобто я роблю висновки над помилками, а ти робиш собі ідола. То може ти пустозвон або людина яка є лялькою в "ляльководів"?

TASHA 31-03-2014 19:25

Цитата:

Повідомлення від logs (Повідомлення 3016611)
Тобто? А що Янукович не кумарив Путіна про перегляд газових контрактів? Що Янукович не хотів підписувати асоціацію з ЄС? А те, що все змінилося за тиждень до підписання - я винний? Чи може в результаті революції прийшов до влади клан БЮТ, то він краще за Януковича? Аваков не той же самий Захарченко? Зараз немає відкатів, розпилу бюджетних грошей і т.д.? Комусь жалко кількох сотень трупів українців та тисячі калік?
А що у нас армія гірша за російську? Хто таке сказав? Навіть Ющенко давав інтервью і говорив, що у нас армія точно не гірша. А те, що Тимошенко злила Крим - це має якесь відношення до армії? Що наша армія воювала?

Ти як мартишка тупенька, вбила собі в голову, що Юля - Бог і носишся. А може треба тверезо дивитися на ситуацію та приймати рішення у залежності від обставин та інших факторів?

Я дивлюся про вбитих на майдані мені аж плакати хочеться! Я готовий рвати і мєтати за наш народ.

возьми у руки автомат! Замени собой Музычко! :cool: И вперед по детсадиками права качать! Расскажешь какой ты патриот!

%\

Вавка 31-03-2014 19:26

Цитата:

Повідомлення від TASHA (Повідомлення 3016616)
возьми у руки автомат! Замени собой Музычко! :cool: И вперед по детсадиками права качать! Расскажешь какой ты патриот!

%\

:o ще одна жінка перестала бути цікавою

TASHA 31-03-2014 19:26

Цитата:

Повідомлення від TOK (Повідомлення 3016612)
Чой-та? Тут всего две тётки, к кому же нам, мужикам, приставать как не к ним, а? Мы ж не извращенцы какие... ))

в интернете пристают извращенцы. Нормальные пристают к реальным девушкам. А герои - к своим женам.

:cool:

TASHA 31-03-2014 19:28

Цитата:

Повідомлення від Вавка (Повідомлення 3016618)
:o ще одна жінка перестала бути цікавою

а ты не в курсе, как наши "патриоты" ходят и угрожают по детсадикам? А я уже наслышана. :yes: У моей помощницы малая в садике.

Boroda 31-03-2014 19:30

Цитата:

Повідомлення від TOK (Повідомлення 3016612)

как-то слабо пристаете, шо они до сих пор здесь а не в Подмосковье и не на Смоленщине :rolleyes: :confused:

Поточний час: 04:38. Часовий пояс GMT +3.

Copyright ©2000 - 2025