Вінницький форум

Вінницький форум (https://forum.vn.ua//index.php)
-   Загальний (https://forum.vn.ua//forumdisplay.php?f=7)
-   -   Политическая жизнь в Украине (https://forum.vn.ua//showthread.php?t=14271)

Вавка 31-03-2014 20:14

Цитата:

Повідомлення від TOK (Повідомлення 3016667)
"Можуть"!
Вот пример:
http://ursa-tm.ru/forum/uploads/imgs...9m36s_001_.png
:d :d :d

:( якраз вона помітна

O.K. 31-03-2014 20:15

Boroda, а Вы за кого собираетесь отдать свой голос?

Boroda 31-03-2014 20:16

Цитата:

Повідомлення від TOK (Повідомлення 3016669)
И не уговаривайте. Сбагривайте в ЕС, да! ))

там Мерхель :confused: Мерхель не посунешь :no:

Zhanna 31-03-2014 20:18

Цитата:

Повідомлення від O.K. (Повідомлення 3016671)

за Гоиценко он. невнимательный вы....
для кого собираем информацию? :cool:

Boroda 31-03-2014 20:18

Цитата:

Повідомлення від O.K. (Повідомлення 3016671)

пока за Гриценко
логс обещал выложить на Гриценко компромат - вот жду, а логс все не выкладывает :confused::(

logs 31-03-2014 20:20

Цитата:

Повідомлення від Boroda (Повідомлення 3016674)
пока за Гриценко
логс обещал выложить на Гриценко компромат - вот жду, а логс все не выкладывает :confused::(

Та не буду шукати компромати. Голосуйте за нього, він же зараз не при владі. Може змінив уже своє ставлення до влади і хоче реформ.

Я за те, щоб:
1. Небесна сотня, а рельно "сотні" померла не дарма, а щоб наша країна змінилася.
2. Я за те, щоб у нас змінилася система, яка не мінялася ще за часів Кучми.
3. Я за те, щоб у нас були проведені реформи міліції, лікарень, освіти, податкової системи, бюджетної сфери і т.д. Щоб усім стало жити краще, комфортніше і люди бачили у цій країні перспективи.
4. Я за те, щоб у цій країні поважали право приватної власності. Щоб у нас бізнес був захищений, щоб у нас будувалися нові підприємтва, створювалися нові робочі місця, росла заробітна плата.
5. Я за те, щоб у нас провели реформи в армії.
6. Я за те, щоб людина була у країні людиною і закон був один для всіх.

Я проти:
1. Щоб люди, які "на трупах" прийшли до влади залишали цю корупційну систему у своїх інтересах. А всі здобтку революції тільки зводилися до того, що крадуть трохи меньше. Адже це сьогодні менше, а завтра, коли все заспокоїться - так само будуть красти.
2. Щоб у нас і далі було це безаконня, де люди в країні бидло. Щоб мажори збивали людей на дорогах на смерть, насилували дівчат і т.д. - а їм за це нічого не було. Щоб батьки мажорів їздили кортеджами і для них перекривали дороги.
3. Щоб закони були тільки для бидла, а владна система жила "по понятіям".
4. Я проти того, щоб за рахунок українських територій вирішувалися політичні чи особисті питання. Немає права ніяка влада вирішувати, що Крим їм не треба і вони не будуть за нього боротися.
5. Я проти того, щоб питання приналежності до партії та партійних квот було вищим за державні інтереси. У нас в уряд набирають як корупціонерів типу Денисової з БЮТ так і делитантів типу Швайки зі ВО Свобода.

Я хочу, щоб усі працювали на інтереси України. Щоб було меньше фальші, брехні, продажності, партійних квот. Де технічний уряд? Де реформи? Чому це прості люди мають платити комунальні у три рази дорожче (за два роки), платити за акцизи, вводиться ?% ПДВ на ліки і т.д. А оліграхи навіть не хочуть платити ПДВ та рентний збір за природні рерсурси?

Я би двома руками був за Юлю, Турчинова, Яценюка, Тягнибока, Шуфрича та інших. Але ж, як ми бачимо - нічого не міняється. А працівники політичних партій ще й людей принижують, які кажуть їм правду в очі.

Boroda 31-03-2014 20:21

далась вам та политика! :confused: Знали бы вы какой я замечательный овсяный квас сделал!!!! :yes::cool:

Вавка 31-03-2014 20:22

а який зміст життя?

Boroda 31-03-2014 20:24

Цитата:

Повідомлення від logs (Повідомлення 3016676)
Та не буду шукати компромати.і.

а как же твои слова, что он запачкан в каких-то делишках?

logs 31-03-2014 20:34

Цитата:

Повідомлення від Boroda (Повідомлення 3016680)
а как же твои слова, что он запачкан в каких-то делишках?

Шукайте інфу по імпічменту Ющенку у 2005 році, вірніше заговору проти нього, який підтвердив і посол США.

Поточний час: 06:48. Часовий пояс GMT +3.

Copyright ©2000 - 2025