![]() |
Цитата:
Я же Вас спрашивал, «Кем ? » |
Цитата:
А тепер ті люди, що давали зброю нехай вирішують питання зі своїми людьми. Зброю роздали, людей використали, а тепер з них ворогів "ліплять"? БЮТіки, ви в свому розумі? Не віддають назад? Ух ти! Ну так легалізуйте, зробіть відстріл з цієї зброї, зареєструйте її. Прийміть закон як у Молдові чи країнах Прибалтики. В чому проблема? А? Чого Ваші тітушки на майдані не хотіли стояти і Ви давали зброю кому попало? Але тим не менш, за 40 днів я жодного трупа не бачу. Да, сьогодні поранили, але це розборки "між собою". |
Цитата:
На руках у людей близько 2 млн. одиниць незареєстрованої зброї. А те, що БЮТики дали людям незареєстровану зброю для "повалення злочинної влади" і тепер ті її не віддають і нікому не підконтрольні, то це трагедія? Да ну, дивись ноги не обісци зі страху. П.С. Я чомусь більше переживаю за те, що у нас банди, а не ПС. І ці банди віджимають підприємства, вбивають людей, ставлять людей "на лічильник", кришують і т.д. |
Zhanna , Вы правы . Очень невнимательный, особенно в грамматике.
|
В Сумах уничтожили мемориальные доски выдающимся сумчанам
http://nabat.mk.ua/news/74518.html |
Цитата:
І кому це на руку? Рашці для "репортажів". То хто це зробив? Часом не "туристи з рашки"? |
Цитата:
|
Цитата:
Якщо ти в банді, то не обовязково бути виконавцем. У мене другу знайомого дали строк 6 років за те, що робив сайт для притону. І здавалося би, при чому тут цей хлопчина, а ні - він співучасник "барделя". І все по-закону. Так що значення Жанни, Льоліків і т.д. не треба недооцінювати. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Поточний час: 10:49. Часовий пояс GMT +3. |
Copyright ©2000 - 2025