Вінницький форум

Вінницький форум (https://forum.vn.ua//index.php)
-   Загальний (https://forum.vn.ua//forumdisplay.php?f=7)
-   -   Политическая жизнь в Украине (https://forum.vn.ua//showthread.php?t=14271)

Aлександр 01-04-2014 12:41

Цитата:

Повідомлення від logs (Повідомлення 3016868)
Логіка не в тому, щоб на кожну квартиру ставити електричний котел. Це дорого і сенсу немає. Його треба ставити НА ЦІЛИЙ багатоповерховий будинок. Десь у підвалі, наприклад. Або робити пристройку, я не знаю.

В результаті: проводку у квартирах міняти не треба, бо збільшення навантаження на мережу буде тільки від котла на будинок. Тому треба будувати підстанції виключно для котлів будинків. Затрат мінімум - ефективність дуже висока.

І скільки це займе часу і коштів? Це все треба було робити на протязі 20 років, а не вірити популісту.

Aлександр 01-04-2014 12:43

Цитата:

Повідомлення від logs (Повідомлення 3016868)
Якщо в Україні будуть сконцентровані капітали і сюди будуть приїжати люди з грішми - то ми одразу стаємо багатими. Автоматом.
1. За обслуговування капіталів є комісія, а якщо їх багато - то суми дуже значні;
2. Багаті люди тратять гроші там де живуть, а значить сфера послуг набирає обороти.
3. Багаті люди - це люди, які щось творять і роблять, а також вкладають гроші. Тобто - це підприємницький капітал. І найбільш багаті ті нації - у яких кількість підприємців (не ПП-шників, а реальних) як можна вища на 10 тис. населення. У США, вона одна з найвищих у світі.

Переглядай фрагмент про "Нью-маскву" до повного закріплення результату:yes:

logs 01-04-2014 13:05

Цитата:

Повідомлення від Aлександр (Повідомлення 3016873)
І скільки це займе часу і коштів? Це все треба було робити на протязі 20 років, а не вірити популісту.

Порошенко довго будував підстанцію та проводив газ до нового заводу на Хуторі Шевченка? А там споживання енергії - на рівні мікро- району?
І чи довго він будував лінії електромереж до Фантану Рошен? А там теж підстанція і кабелі під водою, які дорого коштують. Фантан бере дуже багато енергії, повірте.
Я не кажу, що це можна зробити завтра, але це треба робити, не за горами холодний ядерний синтез, електромобілі і т.д. Ресурси нафти вже виснажуються, ну ще років 20, ну - 50 і все. Чому не робити?
Легше сказати популіст та й все!
Я за те, щоб робити зміни в країні! Я за те, щоб в країні були гроші, багато грошей. Щоб люди були багатими, вільним, незалежними.
Мені на наші забиті села у Вінницькій області страшно дивитися. Я дивлюся як там живуть люди, як одягаються, що вони не мають можливості нормально їсти, помитися, удобств нуль, інтернету нормального навіть немає. Живуть так, що аж соромно, жаль на них дивитися. З тих сіл молодь тікає або сидить на пенсіях батьків/бабусів, спивається.
Так може краще будувати міста і забирати туди цих людей, давати їм роботу? Чи це теж популіз і не будемо нічого робити?

Aлександр 01-04-2014 13:09

Цитата:

Повідомлення від logs (Повідомлення 3016888)
Порошенко довго будував підстанцію та проводив газ до нового заводу на Хуторі Шевченка? А там споживання енергії - на рівні мікро- району?

То хто це все має будувати по всій країні і за які кошти?

logs 01-04-2014 13:12

Цитата:

Повідомлення від Aлександр (Повідомлення 3016891)
То хто це все має будувати по всій країні і за які кошти?

Янукович зі своїм кланом за 2013 рік украв від 8 до 10 млрд. доларів США (за даними ФБР, казали на Голосі Америки). Це підтверди і Кубів, 142 млрд. грн. вивизели на офшори. За 2012 рік вкрали ще більше.
Якщо змінити систему і будуть красти хоча б на 50% менше, то за 3-5 років зробимо все своїми силами.
Під це можна і кредит взяти 10-15 млрд. доларів США. Це все окупиться.

logs 01-04-2014 13:14

А якщо ми і далі будемо тримати при владі клан БЮТ або клан Регіонів - будемо і далі так жити. У них діти в Англіях, мільярди в овшорах. Жити вони тут не планують.

Aлександр 01-04-2014 13:16

Цитата:

Повідомлення від logs (Повідомлення 3016893)
Янукович зі своїм кланом за 2013 рік украв від 8 до 10 млрд. доларів США (за даними ФБР, казали на Голосі Америки). Це підтверди і Кубів, 142 млрд. грн. вивизели на офшори. За 2012 рік вкрали ще більше.
Якщо змінити систему і будуть красти хоча б на 50% менше, то за 3-5 років зробимо все своїми силами.
Під це можна і кредит взяти 10-15 млрд. доларів США. Це все окупиться.

Для того, щоб до цього додуматись багато розуму не потрібно. А от реалізувати на практиці це набагато важче тому, що це багато кому не вигідно і вони вставляють палки в колеса.

logs 01-04-2014 13:22

Цитата:

Повідомлення від Aлександр (Повідомлення 3016904)
Для того, щоб до цього додуматись багато розуму не потрібно. А от реалізувати на практиці це набагато важче тому, що це багато кому не вигідно і вони вставляють палки в колеса.

Тобто і далі нічого не будемо робити і будемо голосувати за тих же самих людей, які нічого не хочуть міняти? У них і так все добре?
Зрозумійте, революція 2004 року та 2014 року не дала змін адже "не змінилася система", а від перестановки людей системи - нічого не зміниться.

Я минулий раз голосував за ВО Свободу, не тому, що я за їх ідеї, їх соціалістично-утопічний брєд мені явно не імпонує. Я їх економічну програму "розібю в пух і прах" з прикладими з реального життя. А голосував тому, що у мене була надія, що вони будуть міняти систему з середини. Будуть хоч її "хитати".
І що ми бачимо: спєліся з БЮТ, Тягнибок мовчить, бо і так добре. Вже не чути навіть намірів з реалізації їхньої утопічної програми. І так все добре.
А щоб заспоїти "бидло" вони вирішили прикритися "відміною закону о язиках" та гопницькими діями Мірошниченка. Але люди на це не поведуться.

Aлександр 01-04-2014 13:26

Цитата:

Повідомлення від logs (Повідомлення 3016910)
Тобто і далі нічого не будемо робити і будемо голосувати за тих же самих людей, які нічого не хочуть міняти?

Яке це має відношення до того, що говорить Балашов?

Aлександр 01-04-2014 13:30

Цитата:

Повідомлення від смолянин (Повідомлення 3016920)
... ага, тока не забывай какой была Украина в 2013 году и какой стала сейчас :)

Какой?:eek:

Поточний час: 18:51. Часовий пояс GMT +3.

Copyright ©2000 - 2025