Цитата:
Повідомлення від Aлександр
(Повідомлення 3016873)
І скільки це займе часу і коштів? Це все треба було робити на протязі 20 років, а не вірити популісту.
|
Порошенко довго будував підстанцію та проводив газ до нового заводу на Хуторі Шевченка? А там споживання енергії - на рівні мікро- району?
І чи довго він будував лінії електромереж до Фантану Рошен? А там теж підстанція і кабелі під водою, які дорого коштують. Фантан бере дуже багато енергії, повірте.
Я не кажу, що це можна зробити завтра, але це треба робити, не за горами холодний ядерний синтез, електромобілі і т.д. Ресурси нафти вже виснажуються, ну ще років 20, ну - 50 і все. Чому не робити?
Легше сказати популіст та й все!
Я за те, щоб робити зміни в країні! Я за те, щоб в країні були гроші, багато грошей. Щоб люди були багатими, вільним, незалежними.
Мені на наші забиті села у Вінницькій області страшно дивитися. Я дивлюся як там живуть люди, як одягаються, що вони не мають можливості нормально їсти, помитися, удобств нуль, інтернету нормального навіть немає. Живуть так, що аж соромно, жаль на них дивитися. З тих сіл молодь тікає або сидить на пенсіях батьків/бабусів, спивається.
Так може краще будувати міста і забирати туди цих людей, давати їм роботу? Чи це теж популіз і не будемо нічого робити?