Вінницький форум

Вінницький форум (https://forum.vn.ua//index.php)
-   Загальний (https://forum.vn.ua//forumdisplay.php?f=7)
-   -   Политическая жизнь в Украине (https://forum.vn.ua//showthread.php?t=14271)

logs 01-04-2014 13:32

Цитата:

Повідомлення від Aлександр (Повідомлення 3016916)
Яке це має відношення до того, що говорить Балашов?

Це я говорю про те, що він один з тих людей які відкрито заявляють про зміну системи. І кажуть як це зробити. Мені ще подобається Т. Монтян, у якої теж багато реальних ідей та засобів їх реалізації у нашій судові системі, ЖЕКах і т.д. Мені подобаються деякі ідеї Ю. Збітнєва про відповідальність владної системи і у нас вже це в історії було - це Гетьманат. Чому б не взяти наші історичні здобутки та не повернути їх у державне управління? І т.д.

У мене мрія, щоб такі люди були в одній партії, щоб якось ці "крупинки" зібрати і дати їм владу.
Тобто, у нас є ідеї, є люди які можуть це реалізувати, але на екранах ми бачимо лише людей нинішньої системи.

logs 01-04-2014 13:33

Цитата:

Повідомлення від смолянин (Повідомлення 3016922)
... короче понятно, нужён Сталин, что бы кого к ногтю, кого в лагеря, кого на баржу да в море
... ох и до играетесь :no:

Нам не треба Сталін - це утопія. Нам треба парламентська республіка або як у США, де Президент є Премєр міністром.
І треба дати людям свободу від владно-кримінальної системи, дати свободу бізнесу, дати свободу грошам і захищати людей.
Більше нам не треба нічого.

ross 01-04-2014 13:38

выборы 2014

какой-то неожиданный результат :)
проголосовать можно здесь:
http://ukraine-elections.com.ua/vybory/online/5

http://i60.fastpic.ru/big/2014/0401/...0acaebba19.png

Aлександр 01-04-2014 13:39

Цитата:

Повідомлення від смолянин (Повідомлення 3016926)
... какой, какой -- работающей

С чего ты взял, что сейчас - не работающая? Бюджетникам зарплату платят, пенсию платят. В магазинах всё есть. В чём ты видишь проблему, конкретно сейчас? Я лично ощущаю только некоторое беспокойство со стороны людей(из-за агресии РФ), но хочу заметить, что уже народ понемногу привык.
В общем, кроме роста доллара ничего не изменилось.

Aлександр 01-04-2014 13:44

Цитата:

Повідомлення від logs (Повідомлення 3016924)
Нам треба парламентська республіка або як у США, де Президент є Премєр міністром.

США до цього йшли декілька століть і в них не було "братського" народу під боком.

logs 01-04-2014 13:51

Цитата:

Повідомлення від Aлександр (Повідомлення 3016929)
С чего ты взял, что сейчас - не работающая? Бюджетникам зарплату платят, пенсию платят. В магазинах всё есть. В чём ты видишь проблему, конкретно сейчас? Я лично ощущаю только некоторое беспокойство со стороны людей(из-за агресии РФ), но хочу заметить, что уже народ понемногу привык.
В общем, кроме роста доллара ничего не изменилось.

Олександре, от і я за що! Я теж саме уже КРИЧУ!!!! Мені аж плакати хочеться, коли дивлюся передачі про людей які загинули на майдані, про калік і пропавших безвісті.
Я КРИЧУ про це! Якби зараз при владі був не БЮТ, а хтось інший - то я би так само його критикував. Не має різниці хто при владі - нічого не робиться, немає за 40 днів навіть програми реформ!!! Все, що чути - це тільки те, що будемо брати нові борги, а багаті люди і далі не будуть платити податки і далі будуть нас обкрадати. А що ж "нова влада" робила будучи в опозиції? А вона і не планувала міняти систему.
Мене це бісить і аж всередині "розриває".
І коли деякі люди на форумі починають казати, що я ненавиджу Юлю і т.д. - це не так! Я ненавиджу систему, яка нас усіх зробила ніщими і поставила у позі "раком"! І якщо у цій системі Юля займає одну з ключових позицій - це не моя вина. Її партія прийшла до влади шляхом державного перевороту і якби ЄС та США не сказали, що якщо не поставити премєром Яценюка, то не дамо кредити - то була б при владі уже Хунта і це було б правильно.

logs 01-04-2014 13:59

Цитата:

Повідомлення від смолянин (Повідомлення 3016939)
... а тем временем:

http://www.ng.ru/news/462149.html

У Вас в Росія така ж сама напів-кримінальна влада як і у нас. Можете не радуватися. Тільки Ви слабодухі і будете вічно у неї рабами. А ми хоч "брикаємося".

Aлександр 01-04-2014 13:59

Цитата:

Повідомлення від logs (Повідомлення 3016935)
Олександре, от і я за що! Я теж саме уже КРИЧУ!!!! Мені аж плакати хочеться, коли дивлюся передачі про людей які загинули на майдані, про калік і пропавших безвісті.
Я КРИЧУ про це! Якби зараз при владі був не БЮТ, а хтось інший - то я би так само його критикував. Не має різниці хто при владі - нічого не робиться, немає за 40 днів навіть програми реформ!!! Все, що чути - це тільки те, що будемо брати нові борги, а багаті люди і далі не будуть платити податки і далі будуть нас обкрадати. А що ж "нова влада" робила будучи в опозиції? А вона і не планувала міняти систему.
Мене це бісить і аж всередині "розриває".
І коли деякі люди на форумі починають казати, що я ненавиджу Юлю і т.д. - це не так! Я ненавиджу систему, яка нас усіх зробила ніщими і поставила у позі "раком"! І якщо у цій системі Юля займає одну з ключових позицій - це не моя вина. Її партія прийшла до влади шляхом державного перевороту і якби ЄС та США не сказали, що якщо не поставити премєром Яценюка, то не дамо кредити - то була б при владі уже Хунта і це було б правильно.

Не вже ти не розуміеш, що не може діюча влада сама себе змінити. ВР залишилась в старому складі, чому саме зараз депутати мають голосувати проти того, що робили всі 20 років? Навіть якщо уявити, шо оппозиція дійсно хоче щось змінити, то в неї не вистачає голосів і законних підстав. А як тільки хтось дійсно хоче щось змінити, то їх одразу роблять для суспільства "бандитами" або звинувачують в тому, що вони використовують методи Яника тиснучи на судову систему.

Aлександр 01-04-2014 14:04

Цитата:

Повідомлення від смолянин (Повідомлення 3016934)
... я просто слушаю внимательно про экспорт в Россию про газовую трубу :)

Это очень увлекательно:yes: А где ты слушаешь и что конкретно ты знаешь про экспорт? Почему Украина 20 лет покупает и транспортирует газ, а конкретной цены людям не озвучивают? Почему цена газа для Украины зависит от цены транспортироки в ЕС и от цены пребывания ЧФ РФ в Крыму?
А всё было по-тому, чтобы запутать и наебать простых людей, но ты и дальше слушай, а главное верь:yes:

logs 01-04-2014 14:06

Цитата:

Повідомлення від Aлександр (Повідомлення 3016942)
Не вже ти не розуміеш, що не може діюча влада сама себе змінити. ВР залишилась в старому складі, чому саме зараз депутати мають голосувати проти того, що робили всі 20 років? Навіть якщо уявити, шо оппозиція дійсно хоче щось змінити, то в неї не вистачає голосів і законних підстав. А як тільки хтось дійсно хоче щось змінити, то їх одразу роблять для суспільства "бандитами" або звинувачують в тому, що вони використовують методи Яника тиснучи на судову систему.

Олександре, я не бачу КРИКІВ опозиціонерів про те, що вони ПЛАНУЮТЬ і ХОЧУТЬ зробити, а їм не дають. Мене не цікавить доступ до публічної інформації, питань люстрації і решту третьосортних завдань - вони систему не міняють. Я уже писав, що досвід двох революцій у 2004 та 2014 році показав, що систему ніхто не буде і не планував міняти. Навіть ВО Свобода "швидко прилаштувалася".

Той же самий Ляшко може виходити на трибуну і говорити, що він хоче зробити, а йому не дають. Без популізму, а реально "по крокам". Але ж ні - один популізм.

П.С. Нагадаю, що у 2004 році Ющенко замінив 20 тис. чиновників і що? Корупція пропала кудись чи може меншою стала? Бо систему навіть Ющенко не захотів міняти.

Зараз будь яка опозиційна партія з Верховної Ради може прийти на Майдан і сказати людям. Ми хочемо змінити систему, а нам не дають. Ми пропонуємо те то і те то. БЮТики зливають Крим і т.д. Майдан би допоміг "образумити депутатів". Але ж ні, Авакови боряться з ПС, а Свобода мовчить і т.д.

Поточний час: 18:50. Часовий пояс GMT +3.

Copyright ©2000 - 2025