Цитата:
Повідомлення від Aлександр
(Повідомлення 3016929)
С чего ты взял, что сейчас - не работающая? Бюджетникам зарплату платят, пенсию платят. В магазинах всё есть. В чём ты видишь проблему, конкретно сейчас? Я лично ощущаю только некоторое беспокойство со стороны людей(из-за агресии РФ), но хочу заметить, что уже народ понемногу привык.
В общем, кроме роста доллара ничего не изменилось.
|
Олександре, от і я за що! Я теж саме уже КРИЧУ!!!! Мені аж плакати хочеться, коли дивлюся передачі про людей які загинули на майдані, про калік і пропавших безвісті.
Я КРИЧУ про це! Якби зараз при владі був не БЮТ, а хтось інший - то я би так само його критикував. Не має різниці хто при владі - нічого не робиться, немає за 40 днів навіть програми реформ!!! Все, що чути - це тільки те, що будемо брати нові борги, а багаті люди і далі не будуть платити податки і далі будуть нас обкрадати. А що ж "нова влада" робила будучи в опозиції? А вона і не планувала міняти систему.
Мене це бісить і аж всередині "розриває".
І коли деякі люди на форумі починають казати, що я ненавиджу Юлю і т.д. - це не так! Я ненавиджу систему, яка нас усіх зробила ніщими і поставила у позі "раком"! І якщо у цій системі Юля займає одну з ключових позицій - це не моя вина. Її партія прийшла до влади шляхом державного перевороту і якби ЄС та США не сказали, що якщо не поставити премєром Яценюка, то не дамо кредити - то була б при владі уже Хунта і це було б правильно.
|