Вінницький форум

Вінницький форум (https://forum.vn.ua//index.php)
-   Загальний (https://forum.vn.ua//forumdisplay.php?f=7)
-   -   Политическая жизнь в Украине (https://forum.vn.ua//showthread.php?t=14271)

Nuvi 03-04-2014 18:01

Цитата:

Повідомлення від TASHA (Повідомлення 3018059)
в Грузии отлично сработала. :yes:

Хачи это вам не Хохлы, хотя названия и похожи.:confused:

TASHA 03-04-2014 18:02

Цитата:

Повідомлення від Nuvi (Повідомлення 3018060)

ну и страна меньше, конечно....им легче было договориться. :yes:

logs 03-04-2014 18:07

Цитата:

Повідомлення від Nuvi (Повідомлення 3018060)

Геройство Грузин ми бачили у 2008 році. І це при тому, що у них була реально навчена армія з модернізованими Т-72, Су-24 і т.д. А також із американськими Хамерами, українськими Кольчугами-М, БУК-М1 і т.д. Навіть безпілотники у них були.
Грузини злякалися і відступили від ущєлья. Росіяни через нього пройшли і перебили грузин. От і все геройство. І при тому, що почали перші війну.

П.С. Наша армія ще у бій з російською не вступала. І рівень підготовки нашої армії куди нижче чим грузинської у 2008 році.

Nuvi 03-04-2014 18:08

Цитата:

Повідомлення від TASHA (Повідомлення 3018062)
ну и страна меньше, конечно....им легче было договориться. :yes:

Вот я и говорю, половину украины - расстрелять, а то много расплодилось.

Nuvi 03-04-2014 18:10

Цитата:

Повідомлення від logs (Повідомлення 3018063)
Геройство Грузин ми бачили у 2008 році. І це пр
ці.

А геройство хохлов - в 2014.

TASHA 03-04-2014 18:11

Цитата:

Повідомлення від logs (Повідомлення 3018063)
Геройство Грузин ми бачили у 2008 році. І це при тому, що у них була реально навчена армія з модернізованими Т-72, Су-24 і т.д. А також із американськими Хамерами, українськими Кольчугами-М, БУК-М1 і т.д. Навіть безпілотники у них були.
Грузини злякалися і відступили від ущєлья. Росіяни через нього пройшли і перебили грузин. От і все геройство. І при тому, що почали перші війну.

П.С. Наша армія ще у бій з російською не вступала. І рівень підготовки нашої армії куди нижче чим грузинської у 2008 році.

много ты видел!!!:lol:

logs 03-04-2014 18:13

Цитата:

Повідомлення від TASHA (Повідомлення 3018059)
в Грузии отлично сработала. :yes:

Грузія - це трохи більша країна ніж Вінницька область. Там реформи проводили США за свої гроші. Навіть міліції заробітну плату платили з бюджету США, а не Грузії.
У Грузії не просто провели люстрацію, а змінили систему. А люстрацію проводили тільки тому, що там у кожному мікрорайоні реально правив кримінальний авторитет і без їх усунення - ніякі реформи би не пройшли. Там не тільки в тюрьми пересадили куча народу, там ще й більше тисячі вбивст "спротив при затриманні" без суда і слідства, типу як Сашу Білого. М. Бродський казав, що реформи у Грузії зробили "на крові" і він не бажає такого Україні. Якщо у Грізії убили 1500 чоловік, то у нас треба убити близько 20-30 тис. І як Ви це бачите?

logs 03-04-2014 18:14

Цитата:

Повідомлення від Nuvi (Повідомлення 3018066)
А геройство хохлов - в 2014.

По-перше, там було 80% військових росіян. По друге, Крим здала влада, тобою любима Юля. Тут військові не при чому.

Nuvi 03-04-2014 18:17

Цитата:

Повідомлення від logs (Повідомлення 3018069)
По-перше, там було 80% військових росіян. По друге, Крим здала влада, тобою любима Юля. Тут військові не при чому.

А где я написал что виноваты военные?
Я написал --- хачи это не хохлы.
Остальное ты сам придумал!!!

TASHA 03-04-2014 18:18

Цитата:

Повідомлення від bus-travel.com.ua (Повідомлення 3018065)
ну хорошо - люстрация, вывезем баржей в море и утопим их на хрен:lol:
кого вместо них)
Я так понимаю что когуты с рагулями уже в очередь за должностями повыстраивались и куда не плюнь и попадёшь в интеллектуала и эстета бескорыстного йоханый бабай:)
Ты хоть замечала кого вырастила в последние годы вся наша система образования?
Вот у тебя малый в частн. школе учится...ты знаешь...я как перевозчик с большим удовольствием повезу детей с детского дома чем дегенератов с Дельфинов и Аистов:yes:
Я понимаю чтоё дитё априори не такое, но блин..на кой ему та долбаная школа с дебилами! Поближе к элите тянет))?

у меня даже слов нет...а с кем из родителей или детей нашей школы (Аист) ты общался?
просто отвратительно!!!!!:mad:

у меня ребенок - дислексик, что это такое,можешь в гугле посмотреть. Обычная школа от него отказалась, а Аист не только вытащил его, но и учится он сейчас лучше среднего в классе. Я его забираю с Аиста, только на время, пока не подниму работу на ноги (есть куда поднимать), а потом обязательно постараюсь вернуть его туда. Потому что вижу, что школа не только дает хорошие знания и возможности развиваться, но и воспитывает настоящих людей, за которых не стыдно.

сайт школы Аист.
http://aist.vn.ua/photos/

Поточний час: 00:54. Часовий пояс GMT +3.

Copyright ©2000 - 2025