Вінницький форум

Вінницький форум (https://forum.vn.ua//index.php)
-   Загальний (https://forum.vn.ua//forumdisplay.php?f=7)
-   -   Политическая жизнь в Украине (https://forum.vn.ua//showthread.php?t=14271)

Nuvi 06-04-2014 20:42

Я не прячусь и любому могу повторить сказанное здесь, а вот кто такой лохс никто и не знает, так что это ты-никто и звать тебя рагуль.

logs 06-04-2014 20:43

Цитата:

Повідомлення від Nuvi (Повідомлення 3018864)
Ну жду фото твоего документа в котором место рождения прописано,
Выложишь или рагуль бздливый?

Я тобі ясно кажу, що я народився у Вінниці. Якби і народився в селі, то це нічого не міняє. У нас навіть Л. Кучма народився в селі, але дойшов до директора Южмаша, голови уряду та Президента. Так само і Ющенко і Кравчук. Навіть Янукович і той з селища міського типу, по суті з села.

Nuvi 06-04-2014 20:45

Цитата:

Повідомлення від logs (Повідомлення 3018867)
Я тобі ясно кажу, що я народився у Вінниці. Якби і народився в селі, то це нічого не міняє. У нас навіть Л. Кучма народився в селі, але дойшов до директора Южмаша, голови уряду та Президента. Так само і Ющенко і Кравчук. Навіть Янукович і той з селища міського типу, по суті з села.

Фото документа блять где?

Или давай еще я свое фото выложу а ты свое, но ты же бздло не покажешься!

logs 06-04-2014 20:45

Цитата:

Повідомлення від Nuvi (Повідомлення 3018866)
Я не прячусь и любому могу повторить сказанное здесь, а вот кто такой лохс никто и не знает, так что это ты-никто и звать тебя рагуль.

В тебе періодично "проривається" бажання щось комусь довести, тягне тебе в якусь фігню постійно. Не гарячкуй, легше жити буде.
Якщо буде бажання, то восени поїдемо на майдан закінчувати революцію. Там твій "норов" згодиться.

TOK 06-04-2014 20:47

Цитата:

Повідомлення від logs (Повідомлення 3018861)
Вінниця - земля українців. Я родився у м. Вінниця, жив і живу у м. Вінниця, навчався в м. Києві. Мої батьки українці.

И чо? Теперь медаль надо дать за это?
Мэром сделать? Издать закон что только аборигены должны занимать все должности, владеть и управлять всеми заводами, фабриками и свинарниками?
Цитата:

Тепер чекаю від тебе інфи: звідки ти на нашу землю приїхало і по якому праву качаєш тут права?
На какую "вашу" "землю"? Документы на эту землю предъявите? И "по якому праву" на эту землю "качаєш тут права"? ))

Nuvi 06-04-2014 20:47

Цитата:

Повідомлення від logs (Повідомлення 3018869)
В тебе періодично "проривається" бажання щось комусь довести, тягне тебе в якусь фігню постійно. Не гарячкуй, легше жити буде.
Якщо буде бажання, то восени поїдемо на майдан закінчувати революцію. Там твій "норов" згодиться.

Повторю для долбоебов - где фото документа???

logs 06-04-2014 20:52

Цитата:

Повідомлення від TOK (Повідомлення 3018870)
И чо? Теперь медаль надо дать за это?
Мэром сделать? Издать закон что только аборигены должны занимать все должности, владеть и управлять всеми заводами, фабриками и свинарниками?
На какую "вашу" "землю"? Документы на эту землю предъявите? И "по якому праву" на эту землю "качаєш тут права"? ))

Ти краще покажи де російська земля. Мені цікаво знайти російську землю на карті Російської Федерації.

П.С. Якщо у Вінниці народився, то це не значить, що автоматом любиш цей народ та цю землю.

TOK 06-04-2014 20:53

Цитата:

Повідомлення від logs (Повідомлення 3018872)
Ти краще покажи де російська земля. Мені цікаво знайти російську землю на карті Російської Федерації.

На вопросы ответьте о "своей" земле для начала...

logs 06-04-2014 20:56

Цитата:

Повідомлення від TOK (Повідомлення 3018873)
На вопрос ответьте о "своей" земле для начала...

http://figaro.lviv.ua/pics/picturepi...6946_17528.jpg

Nuvi 06-04-2014 20:56

Цитата:

Повідомлення від logs (Повідомлення 3018872)

П.С. Якщо у Вінниці народився, то це не значить, що автоматом любиш цей народ та цю землю.

А СВОЕ ФОТО БОИШЬСЯ ПОКАЗАТЬ?

Поточний час: 23:28. Часовий пояс GMT +3.

Copyright ©2000 - 2025