Вінницький форум

Вінницький форум (https://forum.vn.ua//index.php)
-   Загальний (https://forum.vn.ua//forumdisplay.php?f=7)
-   -   Политическая жизнь в Украине (https://forum.vn.ua//showthread.php?t=14271)

Boroda 14-04-2014 01:09

Цитата:

Повідомлення від logs (Повідомлення 3021386)
наші військові, надіюся, що завтра буде порядок

можешь не надеятся , начался трындец ... по менешей мере Донбасс, Юговосток ляжет (им Азов нужен) ...а Донбасс со временем в пустыню превратится, население ломанется по заработкам ... а Янык и дальше будет вбрасывать миллионы для раскачивания лодки, заставят ...до Киева докачает?

logs 14-04-2014 01:22

Цитата:

Повідомлення від Boroda (Повідомлення 3021387)
можешь не надеятся , начался трындец ... по менешей мере Донбасс, Юговосток ляжет (им Азов нужен) ...а Донбасс со временем в пустыню превратится, население ломанется по заработкам ... а Янык и дальше будет вбрасывать миллионы для раскачивания лодки, заставят ...до Киева докачает?

Я думаю, що то просто військові, то не для подавлення диверсантів.
У нас зараз влада є проросійською та маріонетковою, яка косить під "українську". При бажанні "лодку би не розхитало". Приклад Харькова, де наші хлопці з Ягуару (м. Калинівка) за 15 хвилин звільнили ОДА Харькова без пострілів і т.д. Ягуар - це полк НацГвардії. А є ще Грифон, Титан, Сокіл та інші спец підрозділи. Їх би вистачило на всіх.
Але бублик тягне час, щоб потім сказати: бачите, ми вже нічого зробити не можемо - там народ такий.
Єдиний, що щоч щось робить це СБУ та її Альфа, але тої Альфи у нас на всю Україну може буде пару сотень всього. МВС у нас 250 тис. чоловік. Я не бачу причин залучати армію. Нехоче міліціонер йти - під трибунал. А то гроші за наш рахунок отримують, а свої функції не виконують.

Мої прогнози:
1. Якщо буде тиск зі сторони США та ЄС на бублика, то таки прийдеться навести порядок. Тиск тим, що не дадуть гроші МВФ.
2. Якщо тиску не буде, то бублик і Ко буде здавати частину України Путіну. З надією, що Путіну буде досить всього Луганська та Донецька (як же помиляються!).
3. Якщо бублик буде і далі здавати Україну, то їх від влади винесуть на вилах.

logs 14-04-2014 01:24

Цитата:

Повідомлення від Судья Ди (Повідомлення 3021388)
даремно сподіваєшся. уже було:
тююю. овощ уже давно политический труп. на нью-ньюрнберге пойдёт соучастником.

Це фігня - це призовники. І зброю у них не забрали, віддали мілації, а потім міліція віддала їм. Не робіть із мухи слона.

logs 14-04-2014 01:49

Цитата:

Повідомлення від Судья Ди (Повідомлення 3021391)
цікава гіпотеза. можеш кинути лінк, де можна почитати більш розгорнуто?
я не в курсі, що за один?сумніваюся - міліція у нас, як завше, "з народом", себто лягає під потенційного переможця задовго до перемоги. (згадай хоча б булгаковську "білу гвардію", як офіцери гімн щоразу перекручували.) власне, може служити індикатором ще на ранніх стадіях процесу. чим і цінна. :-

та яка гіпотеза? після "хі-хі "Путіну та підписання контрактів на газ вже по 500 доларів - я тоді ще зрозумів, що це маріонетка Путіна. Тим більше, що Путін нещодавно прямо казав, що готовий працювати з урядом під керівництвом бублика, але не склалося (вирішив забрати Крим).

а як той факт, що Партія Регіонів в повному складі голосувала за звільнення бублика, а не голосувала за мобілізацію і т.д.? за які заслуги?

logs 14-04-2014 01:54

Внеочередные президентские выборы, запланированные на 25 мая, не состоятся, считает политический аналитик Павел Нусс.

По его словам, центральный избирательный штаб кандидата в президенты Юлии Тимошенко не проводит подготовительных работ на местном уровне по формированию членов комиссий, наблюдателей и пр. Кроме того, по информации Нусса, инвесторы Батькивщины не получили бюджет кампании, которую должны финансировать.

"Пассивность предвыборной кампании на уровне местных штабов и отсутствие указаний из центра говорит только о том, что Юлия Тимошенко убеждена в пролонгации даты выборов. Иными словами, партия власти уверена – выборы президента Украины не состоятся", - написал эксперт на своей странице в Facebook.

По словам политолога, это в интересах самой Тимошенко, так как единственная возможность удержать власть в статусах "и.о." – сорвать президентские выборы.

"По оценке ранговых военных вероятность срыва выборов составляет 90%. Также проинформирую Вас, что в рядах Вооруженных сил недовольны двойными стандартами власти, слова и распоряжения которых не направлены на защиту территориальной целостности", - отметил Нусс.

Boroda 14-04-2014 02:09

Цитата:

Повідомлення від Судья Ди (Повідомлення 3021391)
цікава гіпотеза. можеш кинути лінк, де можна почитати більш розгорнуто?-

какая такая гипотеза? научный факт :confused: Крым тому подтверждение

Boroda 14-04-2014 02:11

Цитата:

Повідомлення від logs (Повідомлення 3021395)
Внеочередные президентские выборы, запланированные на 25 мая, не состоятся, считает политический аналитик Павел Нусс.
.[/I][/B]

Нусс может засунуть свое мнение себе в анусс

Boroda 14-04-2014 02:13

Boroda 14-04-2014 03:19

Цитата:

Повідомлення від Судья Ди (Повідомлення 3021402)
но всё же - ссылку на более развёрнутое описание, плиз, в студию. а то, знаешь, получается в стиле "американцы не были на луне, потому что на их фотках не видно звёзд, не так летит песок из-под колёс и вообще хочу чтобы не были".пфе, лень час пялиться в экран. текстом есть? а ещё лучше - перечислением номеров глав в "мауи и пеле держащих мир" розова (из оттуда надёргано по крайней мере начало лекции).

а ссылки тебе мозги заменяют?
не пялься :confused: я те чето должен? найти , разжевать и в рот положить ? Не хочешь слушать профессора МГИМО - это твой личный выбор

Boroda 14-04-2014 03:29

Как украинский кризис выглядит из Беларуси
http://hvylya.org/analytics/politics...-belarusi.html

интересно, как для меня

Поточний час: 23:33. Часовий пояс GMT +3.

Copyright ©2000 - 2025