Вінницький форум

Вінницький форум (https://forum.vn.ua//index.php)
-   Загальний (https://forum.vn.ua//forumdisplay.php?f=7)
-   -   Политическая жизнь в Украине (https://forum.vn.ua//showthread.php?t=14271)

logs 15-04-2014 09:20

Цитата:

Повідомлення від www.vintorg.net (Повідомлення 3022021)
Интересно, этот информационный мусор тут кто-то читает? Отзовитесь если такие есть.

Я додав в ігнор-лист усіх парашників та їм "сочуствующім". Форум легше читати стало
----------------------------------------
Кандидат в президенты Украины Юлия Тимошенко считает, что люди, которые призывают свергать власть, являются частью сценария, который разворачивается на востоке Украины. Об этом она заявила в эфире телеканала ICTV, сообщает УНИАН.

"То, что сейчас произошло на Майдане Независимости, и то, что завтра призывают идти и валить власть - это часть того сценария, который разворачивается на востоке Украины, но только перемещается в Киев", - сказала Тимошенко.

Лидер партии "Батькивщина" считает, что сейчас существует большая угроза силовых действий в отношении административных зданий в Киеве. "Сотни вооруженных людей окружают сейчас Верховную Раду Украины, и подтягиваются дополнительные силы. Сейчас это те люди, которые на площади несколько часов назад призывали штурмовать и валить власть", - отметила Юлия Тимошенко.

Напомним, ранее активисты пикетировали здание Верховной Рады и жгли шины перед ним, требуя привлечь к ответственности главу МВД Арсена Авакова и и.о. президента Александра Турчинова за якобы неэффективную политику сопротивления сепаратизму.

ну й хто скаже, що вони з Овочем не одинакові?
Той теж вопив шо то всі на Майдан за сценарієм Заходу, "антиукраїнських сил", заради повалення влади виходять.

ПС: я вже писав, що для наведення ладу в країні потрібно просто нейтралізувати цю старушенцію і все піде, як по маслу. Це просто якась рокова баба для України.

ПС2: де там гонта, видайте йому суперклей і каляску та скажіть адресу, де бабуленція мешкає.

logs 15-04-2014 09:23

Де ви чули заклики до повалення влади? Всі кричать Турчинов, Аваков у відставку. Це що, повалення влади? Я розумію що у юльків манія величі - Україна це Я. Якщо ви проти мене ви проти влади, і т.п. Під час переправи коней не міняють, але якщо коні стали посеред річки, ждати поки вони настояться? Випрягати і штовхвти воза самим. Я розумію, що ви скажете що випрягати не гуманно і треба виштовхувати і віз і коней. Я вважаю що таких коней ще до переправи треба було пристрелити.

Даита 15-04-2014 09:43

Цитата:

Повідомлення від logs (Повідомлення 3022007)
Женя Тимошенко відпочивала в найдорожчому готелі Риму, під час "кривавої бійні"

А что она должна была делать в День своего рождения?

Даита 15-04-2014 09:45

Цитата:

Повідомлення від www.vintorg.net (Повідомлення 3022021)
Интересно, этот информационный мусор тут кто-то читает? Отзовитесь если такие есть.

ты щас про посты Логса?

www.vintorg.net 15-04-2014 10:54

Цитата:

Повідомлення від Судья Ди (Повідомлення 3022048)
а нас рать! :-)

Экранизация старого советского анекдота про Рабиновича на демонстрации :?)

ross 15-04-2014 11:15

https://pbs.twimg.com/media/BlPi1ZDCcAAFy0b.jpg:large

Andrei 15-04-2014 11:20

Мер Слов'янська вже не радіє "зеленим чоловічкам" в місті

Nomad 15-04-2014 11:31

Цитата:

Повідомлення від Andrei (Повідомлення 3022065)
Мер Слов'янська вже не радіє "зеленим чоловічкам" в місті

на фоні цвинтаря це звучить особливо драматично :eek:

Nomad 15-04-2014 11:41

Пам’яті «Небесної сотні»

Свист куль і вибухи –
«Працюють» режиму пси сторожові.
І падають на барикадах
Євромайдану вартові.
На їх знекровлених обличчях –
Страшного спокою печать,
Заплющені навіки очі,
І зімкнуті уста мовчать.
Скінчилось все… було у хлопців
По вінця сподівань і мрій:
Про справедливість,
Про свободу,
Про щастя на землі своїй.
Та не судилось в цьому світі,
Лиш – доста зла пустих словес,
Тому знялась і полетіла
Відважна сотня до небес.
З-під зір нам в очі зазирають
Їх чисті душі в грізний час,
Не слів, рішучих дій чекають
Задля майбутнього від нас.

Іван Коломієць

ross 15-04-2014 11:45

В Горловке активиста били за обращение к "московским захватчикам".

Поточний час: 23:23. Часовий пояс GMT +3.

Copyright ©2000 - 2025