Вінницький форум

Вінницький форум (https://forum.vn.ua//index.php)
-   Загальний (https://forum.vn.ua//forumdisplay.php?f=7)
-   -   Политическая жизнь в Украине (https://forum.vn.ua//showthread.php?t=14271)

Алиса 01-05-2014 23:58

Цитата:

Повідомлення від logs (Повідомлення 3028137)
Аліса, для Вас

Так как в стране два реальных кандидата на пост президента Порошенко и Тимошенко, то Путину конечно Юля выгоднее. С Порохом он не договорится, а с Юлей да. Поэтому он к ней и более склонен. Но насчет того, что они уже договорились и она все сдает, я не знаю, как то для меня это сложно. То, что временная власть бесхребетное животное это да. Но то, что сдают специально не могу поверить. А зачем? Тем более многие здесь утверждают что майдан финансировался, что бы привести к власти опозицию и тут опозиция сдает все путину. Как то все очень не понятно

Лёлик 02-05-2014 00:02

Цитата:

Повідомлення від Лёлик (Повідомлення 3028150)
Аваков тоже дохуя писал, Ярош отписывался не хуже.
Порошенко дохрена пишет. Турчинов вобще вне конкуренции.

Писать не мешки ворочать, может покажешь что ты лично сделал?

Хотя бы так...
Был на майдане, как мой кум врач, вытягивая раненых.
Перевёл мало денег армии, как кто-то.
Обосался как ты!

logs 02-05-2014 00:04

Мені казали, що я провокую щодо Криму. Але Криму немає і я знову правий. А я війни і не пропонував, все можна було зробити економічними методами (на 75% вимкнути світло аби вистачило на лікарні та спец. обєкти, блокувати поставку продовольства і т.д.). Референдум провести би не змогли. Крим без України існувати не може.
Мені писали, що я провокатор і т.д. Але саме це зробили і грузини у Абхазії, які все блокують і навіть не пускають через свою територію людей та вантажі у Абхазію.
Цікаво, що усі світові авіакомпанії не мають право літати в Крим, не мають право заходити кораблі в Крим. А Тимошенко уже підписала договір із залізницями Білорусі, Росії та Криму про курсування потягів у Крим через нашу територію. За 1 годину один потяг на 25 вагонів. На сайтах залізниць Білорусі та Росії ця інфа є, а наші впали на мороз. Думають, що люди дурні. Та ні...
Є ще багато фактів. Зокрема, Франція втратила мільярди доларів на Містралях, які не буде поставляти Росії. А Україна і далі поставляє зброю Росії? І як це назвати? Думаєте французи ідіоти?
Є ще один факт, про який мовчать. У нас в Криму було 26 пускових установок ППО С-300. Так звані зелені чоловічки повністю знищили ПУ цих ЗРК. Тепер їх тільки можна утилізувати. І знищили вони їх ще у перші дні. І про це усі мовчали. Тобто, здача Криму Росії була дефакто.

А Ви і далі шийте мені "комплекси"...

logs 02-05-2014 00:06

Цитата:

Повідомлення від Алиса (Повідомлення 3028153)
Так как в стране два реальных кандидата на пост президента Порошенко и Тимошенко, то Путину конечно Юля выгоднее. С Порохом он не договорится, а с Юлей да. Поэтому он к ней и более склонен. Но насчет того, что они уже договорились и она все сдает, я не знаю, как то для меня это сложно. То, что временная власть бесхребетное животное это да. Но то, что сдают специально не могу поверить. А зачем? Тем более многие здесь утверждают что майдан финансировался, что бы привести к власти опозицию и тут опозиция сдает все путину. Как то все очень не понятно

Тобто тимчасова влада? Я наскільки знаю уряд складає повноваження перед новообраною Верховною Радою, а це буде аж через 3 роки. Президент повноважень практично не має. Забули як Тимошенко Ющенка посилала, а він нічого не міг зробити?

Алиса 02-05-2014 00:06

Цитата:

Повідомлення від Лёлик (Повідомлення 3028146)
Думаю Коломойский хоть и еврей, был бы хорошим президентом Украины.
Ну умеют они защищаться, умеют любить родину, умеют договариваться, умеют зарабатывать деньги...
Ни к этому мы стремимся?

Коломойский, как еврей и бизнесмен продал бы Украину тому, кто больше бы заплатил.

Лёлик 02-05-2014 00:09

Лично моё наблюдение.
Чем больше Логсов в городских форумах, тем больше шансов на сепаратизм.
Поверьте, на Харьковском форуме патриотов-логсов подавляющее большинство, но защищать родину выходят в основном интелегенты, которых бьют везде и всегда.
И наоборот, на нашем форуме сепаратистов даже больше чем на донецком форуме, но в нашем городе они "отгребут однозначно".

Лёлик 02-05-2014 00:13

Цитата:

Повідомлення від Алиса (Повідомлення 3028158)
Коломойский, как еврей и бизнесмен продал бы Украину тому, кто больше бы заплатил.

А вам не кажется, что потеря бизнеса Коломойского в России и Крыму вашему же утверждению не соответствует?
И наоборот, Ахметов разжигающий федерализацию, сохранил бизнес и в России (шахты на Кузбасе), и в Крыму (Крымэнерго), И в Украине (ЦУМ, Метинвест, и т.д.)

Алиса 02-05-2014 00:15

Цитата:

Повідомлення від logs (Повідомлення 3028157)
Тобто тимчасова влада? Я наскільки знаю уряд складає повноваження перед новообраною Верховною Радою, а це буде аж через 3 роки. Президент повноважень практично не має. Забули як Тимошенко Ющенка посилала, а він нічого не міг зробити?

Тоді чого тужитись? Якщо уряд ще три роки, а президент без повноважень, то хтоб їм не став, Юля нікому не дасть нічого зробити. І не заспокоїться поки сама не стане президентом. Виходить все безвихідно. І нам від Юлі нікуди не подітись?

Лёлик 02-05-2014 00:18

Цитата:

Повідомлення від logs (Повідомлення 3028156)
Мені казали

Бла, бла, бла...

Алиса 02-05-2014 00:18

Цитата:

Повідомлення від Лёлик (Повідомлення 3028160)
А вам не кажется, что потеря бизнеса Коломойского в России и Крыму вашему же утверждению не соответствует?

Возможно, я Коломойского плохо знаю))

Поточний час: 02:33. Часовий пояс GMT +3.

Copyright ©2000 - 2025