Мені казали, що я провокую щодо Криму. Але Криму немає і я знову правий. А я війни і не пропонував, все можна було зробити економічними методами (на 75% вимкнути світло аби вистачило на лікарні та спец. обєкти, блокувати поставку продовольства і т.д.). Референдум провести би не змогли. Крим без України існувати не може.
Мені писали, що я провокатор і т.д. Але саме це зробили і грузини у Абхазії, які все блокують і навіть не пускають через свою територію людей та вантажі у Абхазію.
Цікаво, що усі світові авіакомпанії не мають право літати в Крим, не мають право заходити кораблі в Крим. А Тимошенко уже підписала договір із залізницями Білорусі, Росії та Криму про курсування потягів у Крим через нашу територію. За 1 годину один потяг на 25 вагонів. На сайтах залізниць Білорусі та Росії ця інфа є, а наші впали на мороз. Думають, що люди дурні. Та ні...
Є ще багато фактів. Зокрема, Франція втратила мільярди доларів на Містралях, які не буде поставляти Росії. А Україна і далі поставляє зброю Росії? І як це назвати? Думаєте французи ідіоти?
Є ще один факт, про який мовчать. У нас в Криму було 26 пускових установок ППО С-300. Так звані зелені чоловічки повністю знищили ПУ цих ЗРК. Тепер їх тільки можна утилізувати. І знищили вони їх ще у перші дні. І про це усі мовчали. Тобто, здача Криму Росії була дефакто.
А Ви і далі шийте мені "комплекси"...
|