![]() |
Цитата:
1. Я Вас поважаю: а) маєте свою позицію; б) є активною особою; в) є творчою особою; г) любите Україну. 2. Зі мною сперечатися можна лише тоді, коли: а) є чіткі аргументи; б) логіка подій (історичний досвід) вказує на те, що я не правий. 3. У мене є негативна складова характеру, хоча я людина добра: а) якщо співрозмовник ігнорує мою думку, то я можу його "морально розтоптати", так як я не починаю бесіди, де не почуваю себе "підкованим". б) від морального топтання відчуваю задоволення. 4. Я людина постійної боротьби: а) весь час нахожу собі суперників у всьому (роботі зокрема) і це мене активізує; б) готовий покласти життя за українців та Україну. |
Скажу свою думку щодо Сашка Музичка. Тут багато хто "радувався", що його убили, бо він злив "Росію".
А тепер покажіть мені регіонального лідера на Західній Україні який може очолити людей і вибити терористів з Донбасу? А Музичко міг зібрати бригаду цілу. Його поважають, він вижив в Чечні, знає особливості боїв у містах. Виникає питання, може його прибрали для того, щоб він не готував і не возив загони на Схід України і місцеві гопники у формі "зелених чоловічків" і далі загарбували Україну для Росії? Може це звено однієї цепі? (Путін-Медведчук-Тимошенко-Аваков-Сокіл-Убивство Музички) |
Цитата:
Приведи, плиз, пруфы на твои аналитические статьи, раз ты утверждаешь, что они есть. Хочу сравнить. |
Цитата:
Ні є одне, приклад єресі? Не цитату, а мій пост з моїми висновками. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Якщо чесно, то мені Донбас не дуже жалко, регіон складний, вугілля уже видобули практично усе, металургійні заводи старі, промисловість не модернізована. При цьому сировина для промисловості у Полтавській та Дніпропетровській області. З точки зору економіки і розвитку держави нам легше прости "кинути" цей Донбас нафіг і побудувати у Дніпропетровську або Кременчузі нові заводи по сталі. Сировина у нас є, сталь буде дешева і якісна. Російський газ уже буде не потрібний так як сталь буде виплавлятися за допомогою електроенергії, як зараз це робиться у тій же Турції, Німеччині, Китаї і т.д. Шанс позбутися близько 2 млн. реальних україно-ненависників - теж позитив для України. Ще й економія бюджетних коштів та коштів пенсійного фонду. Але я проти, я вважаю, що проблеми Донбасу треба вирішувати і працювати з людьми. Думати як забезпечити їх роботою і що з ними робити. |
Поточний час: 18:05. Часовий пояс GMT +3. |
Copyright ©2000 - 2025