Вінницький форум

Вінницький форум (https://forum.vn.ua//index.php)
-   Загальний (https://forum.vn.ua//forumdisplay.php?f=7)
-   -   Политическая жизнь в Украине (https://forum.vn.ua//showthread.php?t=14271)

logs 02-05-2014 00:56

Цитата:

Повідомлення від TASHA (Повідомлення 3028192)
ещё на кухню пошли меня...кастрюльками греметь. :lol:

Таша, тепер по пунктах:
1. Я Вас поважаю:
а) маєте свою позицію;
б) є активною особою;
в) є творчою особою;
г) любите Україну.
2. Зі мною сперечатися можна лише тоді, коли:
а) є чіткі аргументи;
б) логіка подій (історичний досвід) вказує на те, що я не правий.
3. У мене є негативна складова характеру, хоча я людина добра:
а) якщо співрозмовник ігнорує мою думку, то я можу його "морально розтоптати", так як я не починаю бесіди, де не почуваю себе "підкованим".
б) від морального топтання відчуваю задоволення.
4. Я людина постійної боротьби:
а) весь час нахожу собі суперників у всьому (роботі зокрема) і це мене активізує;
б) готовий покласти життя за українців та Україну.

logs 02-05-2014 01:04

Скажу свою думку щодо Сашка Музичка. Тут багато хто "радувався", що його убили, бо він злив "Росію".
А тепер покажіть мені регіонального лідера на Західній Україні який може очолити людей і вибити терористів з Донбасу? А Музичко міг зібрати бригаду цілу. Його поважають, він вижив в Чечні, знає особливості боїв у містах.
Виникає питання, може його прибрали для того, щоб він не готував і не возив загони на Схід України і місцеві гопники у формі "зелених чоловічків" і далі загарбували Україну для Росії? Може це звено однієї цепі? (Путін-Медведчук-Тимошенко-Аваков-Сокіл-Убивство Музички)

TASHA 02-05-2014 01:05

Цитата:

Повідомлення від logs (Повідомлення 3028197)
Таша, тепер по пунктах:
1. Я Вас поважаю:
а) маєте свою позицію;
б) є активною особою;
в) є творчою особою;
г) любите Україну.
2. Зі мною сперечатися можна лише тоді, коли:
а) є чіткі аргументи;
б) логіка подій (історичний досвід) вказує на те, що я не правий.
3. У мене є негативна складова характеру, хоча я людина добра:
а) якщо співрозмовник ігнорує мою думку, то я можу його "морально розтоптати", так як я не починаю бесіди, де не почуваю себе "підкованим".
б) від морального топтання відчуваю задоволення.
4. Я людина постійної боротьби:
а) весь час нахожу собі суперників у всьому (роботі зокрема) і це мене активізує;
б) готовий покласти життя за українців та Україну.

я вообще не собираюсь с тобой спорить....не с аргументами, ни без. Твои выводы не подкреплены никакими данными. Ты мне напоминаешь мальчика, который писал про "поезда смерти" привязывая к ним Музычко. Т.е. абсолютная ересь замешанная на нескольких реальных фактах.
Приведи, плиз, пруфы на твои аналитические статьи, раз ты утверждаешь, что они есть. Хочу сравнить.

logs 02-05-2014 01:06

Цитата:

Повідомлення від TASHA (Повідомлення 3028200)
я вообще не собираюсь с тобой спорить....не с аргументами, ни без. Твои выводы не подкреплены никакими данными. Ты мне напоминаешь мальчика, который писал про "поезда смерти" привязывая к ним Музычко. Т.е. абсолютная ересь замешанная на нескольких реальных фактах.
Приведи, плиз, пруфы на твои аналитические статьи, раз ты утверждаешь, что они есть. Хочу сравнить.

Добре, питань немає.
Ні є одне, приклад єресі? Не цитату, а мій пост з моїми висновками.

ShiManO 02-05-2014 01:07

Цитата:

Повідомлення від Linux (Повідомлення 3028198)
Это Донецк... Скажем так,Турчинов и Ко просрали уже Донбасс

Скажем так, если они найдут в ширинке то, что отличает мужчину от женщины, сожмут в кулак и отправятся в наш угол, поговорят с людьми, то возможно шанс и будет найти точки соприкосновения. Но думаю поиск этих точек с каждой секундой все меньше и меньше.:rtfm:

TASHA 02-05-2014 01:10

Цитата:

Повідомлення від logs (Повідомлення 3028201)
Добре, питань немає.
Ні є одне, приклад єресі? Не цитату, а мій пост з моїми висновками.

обозвать меня бьютовкой! Это было верхом наглости!:lol:

vanya777 02-05-2014 01:11

Цитата:

Повідомлення від Linux (Повідомлення 3028170)
Секс скандал)))

Секс-скандал №1.
«Лицо» «Пятого канала» Татьяна Даниленко, узнав, что у ее работодателей стала отпадать необходимость в ее услугах как ведущей и журналиста, решила провести «карательную» акцию в отношении главного виновника предполагаемого увольнения - владельца Петра Порошенко.

Да ну, с какой ему стати, женатому с двумя детьми упадать за какой-то шмарой, ну интересные у вас посты, но такие дискредитируют все остальные.

TASHA 02-05-2014 01:11

Цитата:

Повідомлення від ShiManO (Повідомлення 3028202)
Скажем так, если они найдут в ширинке то, что отличает мужчину от женщины, сожмут в кулак и отправятся в наш угол, поговорят с людьми, то возможно шанс и будет найти точки соприкосновения. Но думаю поиск этих точек с каждой секундой все меньше и меньше.:rtfm:

т.е. вы считаете, что Киев должен уговаривать Восточную Украину остаться в составе Украины?

Алиса 02-05-2014 01:15

Цитата:

А ты что думаешь их там станут слушать? Забросают яйцами и помидорами на этом все и закончится.

logs 02-05-2014 01:16

Цитата:

Діло в тому, що на Донбасі немає з ким говорити. В цьому біда. Керівництво цим процесом йде з Росії, місцеві гопники та "народні" мери є пішаками, які не вирішують нічого. Є на Донбасі 20-30%, які хочуть в Росію, але їх таки там меншість. Але достатньо для того, щоб підняти бунт.
Якщо чесно, то мені Донбас не дуже жалко, регіон складний, вугілля уже видобули практично усе, металургійні заводи старі, промисловість не модернізована. При цьому сировина для промисловості у Полтавській та Дніпропетровській області.
З точки зору економіки і розвитку держави нам легше прости "кинути" цей Донбас нафіг і побудувати у Дніпропетровську або Кременчузі нові заводи по сталі. Сировина у нас є, сталь буде дешева і якісна. Російський газ уже буде не потрібний так як сталь буде виплавлятися за допомогою електроенергії, як зараз це робиться у тій же Турції, Німеччині, Китаї і т.д.
Шанс позбутися близько 2 млн. реальних україно-ненависників - теж позитив для України. Ще й економія бюджетних коштів та коштів пенсійного фонду.
Але я проти, я вважаю, що проблеми Донбасу треба вирішувати і працювати з людьми. Думати як забезпечити їх роботою і що з ними робити.

Поточний час: 18:05. Часовий пояс GMT +3.

Copyright ©2000 - 2025