Вінницький форум

Вінницький форум (https://forum.vn.ua//index.php)
-   Загальний (https://forum.vn.ua//forumdisplay.php?f=7)
-   -   Политическая жизнь в Украине (https://forum.vn.ua//showthread.php?t=14271)

Алиса 03-05-2014 12:19

Цитата:

Повідомлення від logs (Повідомлення 3028675)
Тільки не треба тут на Бога "уповати". Українці не прийшли на землю колорадів і не диктують їм як жити та не розривають на шмаття Росію. Українці мирні, добрі люди. Але якщо нас починають катувати та убивати, то відсіч ми даємо ДАЙ БОЖЕ.
А ще вчора хтось мені писав, що українці слабодухі і т.д. А дарма... І це Одеса. Говорили, що українці сильні духом тільки на Галичині, бо бандерівці. А є ще Харків. Є ще Миколаїв, є ще Запоріжжя. Просто нас на Донбасі маловато.

Ты фанатешь Логс, станешь фанатиком утратишь здравый смысл. Любая смерть это боль. Перед Богом все люди. Конечно Украинцы будут защищать свою страну но не будь хотя бы при этом жестоким.

logs 03-05-2014 12:20

Цитата:

Повідомлення від WhiteAngel (Повідомлення 3028672)
Да все к этому и идет, как только все устаканится украинские националисты будут "карать" тех кто не говорить на укр. языке и как было написано:
Блин а за что уважать а???

Хлопче, це не українські націоналісти. Це просто українці. ЦЕ НАРОД! Що тобі не ясно? Які націоналісти? Багато ти бачив Правого сектору чи Свободи серед мітингуючих? Іх реально децел. Жоден з Правого сектору не загинув на Майдані.
А селяни з сіл Черкащини, які зупиняли автобуси з тітушками, били їх, палили ті автобуси - теж націоналісти? Не сміши мої носки. Я Черкащину добре знаю...

Алиса 03-05-2014 12:20

[QUOTE=logs;3028675
А ще вчора хтось мені писав, що українці слабодухі і т.д. [/QUOTE]

Я не говорила что украинцы слабодухие, я говорила миролюбивые. Разницу улавливаешь?

WhiteAngel 03-05-2014 12:21

Цитата:

Уважать нужно свою семью, свою страну и если она в жопе, нужно бороться, что бы она была лучше, но все равно уважать.
Уважение к семье есть... Есть четкий план как выводить страну из жопы???
Как предлагаете бороться?

TASHA 03-05-2014 12:22

Вкладень: 1
Цитата:

Повідомлення від Алиса (Повідомлення 3028680)
Я не говорила что украинцы слабодухие, я говорила миролюбивые. Разницу улавливаешь?

ещё раз выложу картинку...

Вкладення 185207

WhiteAngel 03-05-2014 12:24

Логс, а обычные люди которые отстаивают свою позицию, не могут переступить черту и начать поголовно валить все и вся кто против них???

TASHA 03-05-2014 12:24

в Краматорске-Славянске сейчас война...:(:(:(

WhiteAngel 03-05-2014 12:26

Цитата:

в Краматорске-Славянске сейчас война...
А за что воюют???:confused:

logs 03-05-2014 12:26

Цитата:

Повідомлення від Алиса (Повідомлення 3028680)

Насправді українці дуже великий духом народ. Так звані бандерівці - це була фактично армія, яка діяла на Західній Україні, їх було більше 100 тис. І ці люди були за незалежну Україну і були смертниками, бо перемогти ні Гітлера ні Сталіна вони не могли.
Навіть сьогодні, під час Майдану людей викрадали, вбивали сотнями, тисячі калік, а люди стоять і добиваються зміни влади. Вчора в Одесі по ним стріляли з АК-74, пістолетів, їх убивали, а вони не злякалися і дали достойний відпір колорадам та посібникам окупантів.

Росіяни слабкі духом. Вони ніколи не зможуть повстати проти влади, зробити зміни в країні. Це нація рабів, можуть щось там побуркати і т.д. К. Маркс дійно таки правий - звичайні раби, які люблять імперію. Через те бояться бандерівців (вважай українців), чеченів, дегестанців та інших народів.

O.K. 03-05-2014 12:26

Поточний час: 17:56. Часовий пояс GMT +3.

Copyright ©2000 - 2025