Вінницький форум

Вінницький форум (https://forum.vn.ua//index.php)
-   Загальний (https://forum.vn.ua//forumdisplay.php?f=7)
-   -   Политическая жизнь в Украине (https://forum.vn.ua//showthread.php?t=14271)

Boroda 08-08-2014 22:22

Цитата:

Повідомлення від Aлександр (Повідомлення 3055628)
Если что, то построили в СССР все как раз капиталисты за деньги отнятые у крестьян.

я в эту фразу не веъзжаю :no::confused::(

snmp 08-08-2014 22:23

Цитата:

Повідомлення від Boroda (Повідомлення 3055630)
а знамя дивизии зачем разорвали? под этим знаменем деды воевали ... дружненько насрем на память? :rolleyes:

Треба все рвати та знищувати. Час СРСР вже пройшов. Немає минулого, тепрішнього та майбутнього. А є теперішнє в проекції минулого та теперішнє в проекції майбутнього. Усе колорадське лайно не дарма біля пам'ятників Леніну збирається. І не дарма різні негри та Кургіняни розказують колорадам ЛуганДону про СССР 2.0.

Boroda 08-08-2014 22:23

Цитата:

Повідомлення від snmp (Повідомлення 3055629)
Я ніколи не міг зрозуміти "необхідності" валити пам'ятники Леніну і т.д. А тепер, лише під час російсько-української війни 2014 року - зрозумів. Нам негайно треба знищувати пам'ятники Леніну і та усі згадки про СРСР. Діло в тому, що Україна не буде вільною та багатою державою, поки повністю не викорінить 5-ту колону та усі згадки про совок.
При совку був певний позитив, хоч і не багато його було, але був. Але треба на все закрити очі та будувати оновлену Україну, демократичну та успішну.

предлагаю взорвать ДнепроГЭС им. Ильича :yes: ...кстати , заодно и мариупольский комбинат :yes: ...первое, что пришло :d

Aлександр 08-08-2014 22:24

Цитата:

Повідомлення від Boroda (Повідомлення 3055632)
я в эту фразу не веъзжаю :no::confused::(

Историю советской индустриализации почитай, это если говорить об СССР. А если в общем, то буржуи таки на порядок больше "настроили".

Boroda 08-08-2014 22:28

Цитата:

Повідомлення від Вавка (Повідомлення 3055631)
точно, не матюкалися... лише вбивали, ссилали, заганяли в концлагеря, знищували побудоване "буржуями" та "коркулями", зачищали цілі народи, викоріняли катуваннями дух "некомунізму"... а потім ліквідували

те, кто это делали - давно лежат в могиле. мы имеем право (возможность?) только осудить .... но наши деды воевали под красным знаменем, умирали под ним же...и вовсе не за Сталина, а представь себе - за тебя. А ты - знямя жечь .... знамя для них символ был, симыол страны, символ будущего (других символов не было)...так вот : под этим символом , они умирали за тебя ... точно так-же, как на востоке умирают под другим символом

Boroda 08-08-2014 22:29

Цитата:

Повідомлення від snmp (Повідомлення 3055634)
Треба все рвати та знищувати. Час СРСР вже пройшов. Немає минулого, тепрішнього та майбутнього. А є теперішнє в проекції минулого та теперішнє в проекції майбутнього. Усе колорадське лайно не дарма біля пам'ятників Леніну збирається. І не дарма різні негри та Кургіняни розказують колорадам ЛуганДону про СССР 2.0.

нет у тебя будущего - то и нет ...а я думаю, что у тех, у кого есть прошлое - обязательно будет будущее. :yes:

TASHA 08-08-2014 22:29

Цитата:

Повідомлення від Вавка (Повідомлення 3055631)
точно, не матюкалися... лише вбивали, ссилали, заганяли в концлагеря, знищували побудоване "буржуями" та "коркулями", зачищали цілі народи, викоріняли катуваннями дух "некомунізму"... а потім ліквідували

Матюкались...и коммунисты и деды...

Aлександр 08-08-2014 22:30

Цитата:

Повідомлення від Boroda (Повідомлення 3055635)
предлагаю взорвать ДнепроГЭС им. Ильича :yes: ...кстати , заодно и мариупольский комбинат :yes: ...первое, что пришло :d

Днепрогес ты удачно вспомнил. От Иллича там одно название, а кто все "строил" можешь почитать в вики.

Boroda 08-08-2014 22:30

Цитата:

Повідомлення від Aлександр (Повідомлення 3055636)
Историю советской индустриализации почитай, это если говорить об СССР. А если в общем, то буржуи таки на порядок больше "настроили".

а де я за это спорю? :confused: я за красное знамя мнение высказал - не более :confused:

Boroda 08-08-2014 22:31

Цитата:

Повідомлення від TASHA (Повідомлення 3055639)
Матюкались...и коммунисты и деды...

:eek: та ну! в общественных местах? :d

Поточний час: 03:25. Часовий пояс GMT +3.

Copyright ©2000 - 2025