Вінницький форум

Вінницький форум (https://forum.vn.ua//index.php)
-   Загальний (https://forum.vn.ua//forumdisplay.php?f=7)
-   -   Политическая жизнь в Украине (https://forum.vn.ua//showthread.php?t=14271)

Andrei 09-08-2014 00:59

Цитата:

Повідомлення від Вита (Повідомлення 3055745)

У вас там прямо оплот совбоди. А жидобандерівський 1+1 прогнувся під роскомнадзор і видалив статтю про марш за федералізацію в Сибіру.

snmp 09-08-2014 01:29

Цитата:

Повідомлення від Boroda (Повідомлення 3055733)
да я многое чего понимаю, в том числе и про Знамя Победы

Ні мій дід по матері (який воював і вижив) ні дід по дружині (воював і вижив) - ніколи не дивилися радянські фільми і не ходили на паради. 9 травня для них святом не було до кінця життя.
Це я про символи війни... І про те чи була для воюючих людей ця війна "перемогою". І чи варто такою війною взагалі гордитися.

Boroda 09-08-2014 01:42

Цитата:

Повідомлення від snmp (Повідомлення 3055747)
Ні мій дід по матері (який воював і вижив) ні дід по дружині (воював і вижив) - ніколи не дивилися радянські фільми і не ходили на паради. 9 травня для них святом не було до кінця життя.
Це я про символи війни... І про те чи була для воюючих людей ця війна "перемогою". І чи варто такою війною взагалі гордитися.

а где же они жили? :eek:

Цитата:

Повідомлення від snmp (Повідомлення 3055747)
І чи варто такою війною взагалі гордитися.

на старом компе был мемориз, ща специально , на буке, именно для этой фразы я сделаю еще один ...шедевральная фраза.

snmp 09-08-2014 01:48

Цитата:

Повідомлення від Boroda (Повідомлення 3055749)
а где же они жили? :eek:

на старом компе был мемориз, ща специально , на буке, именно для этой фразы я сделаю еще один ...шедевральная фраза.

Черкаська та Вінницька області. Мій дід не давав дивитися сім'ї, кричав, що там все брехня і т.д. Дід по дружині - виходив з хати. Їхні розмови про те, якою ціною дісталася "перемога" робить у них відразу до всіх прапорів. Іншими словами, вони були не дуже раді, що Сталін кинув мільйони людей під німецькі танки. Це не перемога... Радуватися "пушечному м'ясу" сенсу немає.

Boroda 09-08-2014 01:53

Цитата:

Повідомлення від snmp (Повідомлення 3055751)
Черкаська та Вінницька області. Мій дід не давав дивитися сім'ї, кричав, що там все брехня і т.д. Дід по дружині - виходив з хати. Їхні розмови про те, якою ціною дісталася "перемога" робить у них відразу до всіх прапорів. Іншими словами, вони були не дуже раді, що Сталін кинув мільйони людей під німецькі танки. Це не перемога... Радуватися "пушечному м'ясу" сенсу немає.

Цитата:

....і не ходили на паради..
так откуда в селах парады :confused:

Цитата:

- ніколи не дивилися радянські фільми
и шо, "белое солнце пустыни" не смотрел? Там же " я взяток не беру, мне за державу обидно" ... и Гайдаевские ленты, и Любовь Орлову не смотрел? :eek:

Boroda 09-08-2014 01:57

Цитата:

Повідомлення від snmp (Повідомлення 3055751)

т.е. ни флага, ни Родины :confused:

Andrei 09-08-2014 07:14

Цитата:

Повідомлення від Boroda (Повідомлення 3055755)

Для багатьох, хто повернувся з війни, батьківщиною була і залишалась Україна, а прапор що СРСР, що нацистської Германії були символами окупації.

Andrei 09-08-2014 10:22

Сільська аналітика від Свирида Опанасовича
http://repka.club/blogs/svirid-opana...vyn-09-08-2014

snmp 09-08-2014 10:42

Цитата:

Повідомлення від Boroda (Повідомлення 3055755)

Вони українці. І їх батьківщина таки Україна, яка була окупована Кремлем та москалями.

ross 09-08-2014 12:50

Цитата:

Повідомлення від Вита (Повідомлення 3055613)
Что скажете по этому поводу?

яйца в комочек сжались к коробкину в кабачок зайти вот и оторвались на беззащитных.

Поточний час: 15:09. Часовий пояс GMT +3.

Copyright ©2000 - 2025