Цитата:
Повідомлення від Lil Золотой
2) если ты за украинизацию чемпионата украины, то тут не только дело в Шахтёре...в том же динамо всех по чуть-чуть.
3) ты мыслишь так плоско...вот был во главе спартака романцев... выигрывал Фсё... один раз не выиграл чемпионат и выгнали романцева. то же с луческу... его мастерство не может уменьшиться от того что оне 3 раза подряд выиграл ЧУ а не 4. И в еврокубках он лучше выступил чем киевляне.
прсто большонство из вас глупенько свои фанатские чувства "выявляють". еси кричать "динамо супер урррррррррраааа" - то это не болельщик. нужно искать минусы и плюсы и анализировать их. нужно иногда и критику и включить.
и не стоит опускаться до "держись за стул и не падай"... я же никого не пинаю носом в землю. я просто выражаю своё мннение
|
зараз конкретно луческу обговорюється з його шахтарем, за який він відповідає. якщо його думка там щось важить.
в єврокубках він просто продовжив ганьбу. перший раз в житті я бачив як голкіпер забивав головою м"яч.
і не 3, а 2 роки підряд шахта чемпіон ЧУ. я не факт, що луческу приведе колись його до третього цього "малозначімава" титулу.
якщо ти усіх крім себе вважаєш "глупенькімі", то це вже твої проблеми. ти процитував вислів.-"динамо супер урррррррррраааа". надай будь-ласка ссилку на месагу, в якій саме ці слова вжиті. а якщо не можеж віднайти таку месагу, то потрібно точно цитувати, а не придумувати те, що вигідно тобі в цей момент.
ну можеж і не триматися за стілець. просто ти сказав що можеш впасти від таланту луческу. то я просто дав пораду як не падати. ну то діло твоє.
|