Вінницький форум

Вінницький форум (https://forum.vn.ua//index.php)
-   Спорт (https://forum.vn.ua//forumdisplay.php?f=16)
-   -   Динамо Киев: любовь навсегда?! (https://forum.vn.ua//showthread.php?t=10766)

Lil Золотой 06-06-2007 19:52

Цитата:

Повідомлення від wolfman
ага. ЯКИХОСь луческу. румунський табір вже в шахтарі якийсь.
тримайся за щось, не падай.
що трапилось з луческу цього року? всі принципові матчі з динамо шахта провалила. може судді винні. гага

1) я фанат динамо еси не понялИ :rolleyes:
2) если ты за украинизацию чемпионата украины, то тут не только дело в Шахтёре...в том же динамо всех по чуть-чуть.
3) ты мыслишь так плоско...вот был во главе спартака романцев... выигрывал Фсё... один раз не выиграл чемпионат и выгнали романцева. то же с луческу... его мастерство не может уменьшиться от того что оне 3 раза подряд выиграл ЧУ а не 4. И в еврокубках он лучше выступил чем киевляне.

прсто большонство из вас глупенько свои фанатские чувства "выявляють". еси кричать "динамо супер урррррррррраааа" - то это не болельщик. нужно искать минусы и плюсы и анализировать их. нужно иногда и критику и включить.
и не стоит опускаться до "держись за стул и не падай"... я же никого не пинаю носом в землю. я просто выражаю своё мннение

Lil Золотой 06-06-2007 19:53

Цитата:

Повідомлення від wolfman
То для тебе вже всі національні титули не є "значімими". Ну то й хто тоді твій луческу? Може він вигравав якісь "значімиє" титули? Крім якихсь чемпіонатів, кубків національних..

мий луческу? :lol: :lol: :lol: да я бы убил этого поца....ну не важно
ты знаешь такую команду как бешикташ.... скажи за это спасибо луческу...
а выиграш блохиным кубок греции - это вспышка....как выход в 94-ом нивы в финал кубка

wolfman 06-06-2007 20:01

Цитата:

Повідомлення від Lil Золотой
2) если ты за украинизацию чемпионата украины, то тут не только дело в Шахтёре...в том же динамо всех по чуть-чуть.
3) ты мыслишь так плоско...вот был во главе спартака романцев... выигрывал Фсё... один раз не выиграл чемпионат и выгнали романцева. то же с луческу... его мастерство не может уменьшиться от того что оне 3 раза подряд выиграл ЧУ а не 4. И в еврокубках он лучше выступил чем киевляне.

прсто большонство из вас глупенько свои фанатские чувства "выявляють". еси кричать "динамо супер урррррррррраааа" - то это не болельщик. нужно искать минусы и плюсы и анализировать их. нужно иногда и критику и включить.
и не стоит опускаться до "держись за стул и не падай"... я же никого не пинаю носом в землю. я просто выражаю своё мннение

зараз конкретно луческу обговорюється з його шахтарем, за який він відповідає. якщо його думка там щось важить.
в єврокубках він просто продовжив ганьбу. перший раз в житті я бачив як голкіпер забивав головою м"яч.
і не 3, а 2 роки підряд шахта чемпіон ЧУ. я не факт, що луческу приведе колись його до третього цього "малозначімава" титулу.

якщо ти усіх крім себе вважаєш "глупенькімі", то це вже твої проблеми. ти процитував вислів.-"динамо супер урррррррррраааа". надай будь-ласка ссилку на месагу, в якій саме ці слова вжиті. а якщо не можеж віднайти таку месагу, то потрібно точно цитувати, а не придумувати те, що вигідно тобі в цей момент.
ну можеж і не триматися за стілець. просто ти сказав що можеш впасти від таланту луческу. то я просто дав пораду як не падати. ну то діло твоє.

Lil Золотой 06-06-2007 20:04

Цитата:

Повідомлення від wolfman
зараз конкретно луческу обговорюється з його шахтарем, за який він відповідає. якщо його думка там щось важить.
в єврокубках він просто продовжив ганьбу. перший раз в житті я бачив як голкіпер забивав головою м"яч.
і не 3, а 2 роки підряд шахта чемпіон ЧУ. я не факт, що луческу приведе колись його до третього цього "малозначімава" титулу.
и не 3 а 2 года подряд. и не факт что когдато будет третий.

якщо ти усіх крім себе вважаєш "глупенькімі", то це вже твої проблеми. ти процитував вислів.-"динамо супер урррррррррраааа". надай будь-ласка ссилку на месагу, в якій саме ці слова вжиті. а якщо не можеж віднайти таку месагу, то потрібно точно цитувати, а не придумувати те, що вигідно тобі в цей момент.
ну можеж і не триматися за стілець. просто ти сказав що падаєш від таланту луческу. то я просто дав пораду як не падати. ну то діло твоє.

:confused: :confused: :confused: были бы все такие злобные фанаты у динамо...ого-гог-гог.... были бы покруче ливерпульских фанов)))))))
я не говорил о глупости...я говурил о глупой необдуманости о вспыльчивости.........
на счёт цытирования..... есть куча мессаг ДИНАМО РУЛИТ ДИНАМО ЛУЧШЕЕ...и даже моих есть таких пару штук

wolfman 06-06-2007 20:09

Цитата:

мий луческу? :lol: :lol: :lol: да я бы убил этого поца....ну не важно
ты знаешь такую команду как бешикташ.... скажи за это спасибо луческу...
а выиграш блохиным кубок греции - это вспышка....как выход в 94-ом нивы в финал кубка

нашо мені той бешикташ. чи він є. чи його нема - однаково.
ти повторюєшся. ти вже казав, що виступ збірної на ЧМ це лише "вспишка", зоряний час.
тобто за твоїми ж словами, це вже другий зоряний час у блохіна. а як називають тренера, футбольне життя якого наповнене такими зоряними часами.

Lil Золотой 06-06-2007 20:11

Цитата:

Повідомлення від wolfman
нашо мені той бешикташ. чи він є. чи його нема - однаково.
ти повторюєшся. ти вже казав, що виступ збірної на ЧМ це лише "вспишка", зоряний час.
тобто за твоїми ж словами, це вже другий зоряний час у блохіна. а як називають тренера, футбольне життя якого наповнене такими зоряними часами.

:rolleyes: нееее сейчас не зоряный час...
а еси тебе однаково до всех клубов, то наф вообще тут обсуждать динамо? больше ж нет ничего

wolfman 06-06-2007 20:14

Цитата:

:rolleyes: нееее сейчас не зоряный час...
а еси тебе однаково до всех клубов, то наф вообще тут обсуждать динамо? больше ж нет ничего

за твоїми словами. зоряний час блохіна:
1. виграш кубку греції.
2. успіх збірної на чс.
тобто дві штуки. якщо б це був один раз, то можна було б казати про випадковість якусь.

а щодо теперішнього відбору на ЧЄ... то тут є проблеми, але ще не все вирішено.

wolfman 06-06-2007 20:16

Цитата:

:confused: :confused: :confused: были бы все такие злобные фанаты у динамо...ого-гог-гог.... были бы покруче ливерпульских фанов)))))))
я не говорил о глупости...я говурил о глупой необдуманости о вспыльчивости.........
на счёт цытирования..... есть куча мессаг ДИНАМО РУЛИТ ДИНАМО ЛУЧШЕЕ...и даже моих есть таких пару штук

такі емоційні вислови і не передбачають обгрунтування. просто це фанати, які радіють, що вони вболівальники цього клубу. і поєднання таких висловів з думками щодо якогось конкретного питання - не є коректним.

Lil Золотой 06-06-2007 20:16

Цитата:

Повідомлення від wolfman
за твоїми словами. зоряний час блохіна:
1. виграш кубку греції.
2. успіх збірної на чс.
тобто дві штуки. якщо б це був один раз, то можна було б казати про випадковість якусь.

а щодо теперішнього відбору на ЧЄ... то тут є проблеми, але ще не все вирішено.

неее я думаю всё решено...врятли италия и франция нам уступят... и тут дело не в блохине... тут просто априори всё ясно..как бы хорошо мы не играли...

Lil Золотой 06-06-2007 20:17

Цитата:

Повідомлення від wolfman
такі емоційні вислови і не передбачають обгрунтування. просто це фанати, які радіють, що вони вболівальники цього клубу. і поєднання таких висловів з думками щодо якогость конкретного питання - не є коректним.

))))))))))) ты сам понял что написал? радиють що вони фанаты. Это всё ровно что бю я радовался что люблю картошку и баранину))))

Поточний час: 10:51. Часовий пояс GMT +3.

Copyright ©2000 - 2025