![]() |
Інколи гарний блюз грають навіть не блюзмени:
The Beatles - Yer Blues Pink Floyd - More Blues Pink Floyd - Seamus AC/DC - The Jack (хоча вищезгадане можна лише відносно віднести до блюзу) |
Цитата:
|
Опрос вначале совсем не понятен.
По-перше, багато кого забули, По-друге, всі ті кого назвали, внесли свій вклад в розвиток блюзу :cool: |
Цитата:
До-речі, Стів Морз набагато технічніший від Клептона, і граючий в набагато еспрессивнішому та насиченому стилі ніж "чистий" блюз, який включає в себе блюз як одну із частин його стилю. :cool: |
Я згадав Морса лише щоб підкреслити, що з віком техніка гри може втрачатись. А у одній з передач присвячених гурту Deep Purple Стів Морс сам заявив, що не може виконати швидкі моменти зі спадщини Блекмора.
P.S. Величезний вклад у світову справжню музику здійснив Чак Беррі. Хоча блюз він не виконував, я вважаю, що його пісні мають у собі справжню поезію, влучність та елемент сповіді і, крім того, Беррі був просто віртуозом (геній дабл-стопів). Хочеться вважати Беррі "веселим блюзменом". (School Days: Цитую: когда день мучительно тянется, пока наконец не прозвенит звонок, "бремя с плеч долой", ты выбегаешь из школы, несешься к джук-боксам за углом, опускаешь монету и слушаешь свою любимую музыку, ощущая, как жизненные силы вновь возвращаются к тебе...) |
Цитата:
Дісно, всі згадані герої внесли свій внесок в розвиток блюзу... :cool: |
Цитата:
А Чак Бэрри действительно внеёс свой вклад и не только в блюз. Хотя начинал он именно как блюзовый музыкант :cool: Своими мощными рифами он залы рвал на части %\ И если бы он не был чёрным, он стьал бы королём рок-н-ролла, а не Прэсли :cool: |
Цитата:
Яке, до речі, зписано "наложенієм" в декількох частинах, можливо в різний час на різних інструментах з різною настройкою. :cool: Прибідняється Морз однозначно!!! :cool: |
Цитата:
Насчет Чака +1. :cool: |
Цитата:
Хай там що, а ... CHUCK BERRY - JOHNY BE GOOD Для любителів ностальгії та гарної музики оголошую (про всяк випадок): Кожної суботи о 21:00 (за київським часом) на каналі "Ностальгія" йде передача "Кращі випуски музичних програм ФРГ "Музичний магазин" та "BeatClub"". В одну зтаких субот я бачив "кліп" вище згаданої композиції, а саме Chuck Berry - Johny Be Good. Беррі просто CAT!!! |
Поточний час: 18:08. Часовий пояс GMT +3. |
Copyright ©2000 - 2025