Вінницький форум

Вінницький форум (https://forum.vn.ua//index.php)
-   Загальний (https://forum.vn.ua//forumdisplay.php?f=7)
-   -   Coronavirus близко (https://forum.vn.ua//showthread.php?t=71138)

Andjoykin 29-03-2020 15:14

Цитата:

Повідомлення від Mrgreen (Повідомлення 3240470)
отже, дуже хочете, щоб я вас по пунктах розклав?
1. "Ясно, что вирусы биологическое оружие" - кому ясно? Вам? Допускаєте логічну помилку, виводите твердження в абсолют, щоб на ньому побудувати подальшу аргументацію? Ну це доволі товстий тролінг.
2. З п.1. на некоректному, з точки зору логіки, твердженні розвиваєте версії і примножуєте конспірологію.
Як ви думаєте, скільки тратиться ресурсів, щоб "сховати правду" від мільярдів людей? А ви так легко звідкись дістали факти і ділитесь з такими темними форумчанами, як ми. Чому світовий уряд інопланетян не кинув свої необмежені ресурси на те, щоб заткнути вас (і ще пару сотень шизіків), щоб всі залишались в темряві обману і не змогли ніде дізнатись про "закулісні штуки"?

Вам так ненависна грошова система, то чому б вам, як власнику "Своих денег в виде разных товаров и вещей. А не в виде бумажных фантиков", не піти в Сільпо і не спробувати бартерним методом наміняти собі буханку хліба і десяток яєць? Або оплатити місяць користування інтернетом? Або обміняти "речі" на комунальні послуги?
Будьте першим борцуном з грошовою системою і за вами потягнуться! :?)

1. І старіння, і віруси - це все засоби контролю популяції, самі по собі віруси не можуть виникати. Їх штучно створюють, так само як було створено все біологічне.

2. Як раз війни та пандемії і є ці ресурси. А ще в школах вчать на рабів, та прислугу.
Та ні, я гроші люблю. Навіть фантики, коли в їх цінність всі вірять. Або не вірять, але думають, що всі інші вірять.
Просто чому всі вперто не помічають, що грошима треба вимірювати цінність товарів та послуг, і все. Ми ж не купуємо за абстрактні метри, чи кілограми, ми їми тільки вимірюємо, і все.
Гроші, паперові, електронні, повинні бути одиницями вимірювання, які не підвладні інфляції, дефолту, крадіжкам, тощо. А не засобами платежу.
Ціни на товари та послуги формує ринок, попит та пропозиції.
Коротше кажучи, поки ми всі не почнемо мінятися товарами послугами напряму, по інтернету, без посередника грошей. То будуть інфляції, дефолти, фальшивомонетники, ніщеброди і так далі. Бо контролю за кількістю нових надрукованих грошей в народу нема.
А як всі массово прозріють, і почнуть мінятися бартером, то зникнуть всі кордони та держави, бо хтось за кулісами, не зможе більше паразитувати на людях. Відпадуть самі собою за непотрібністю. Зрозуміло що залишиться і рекет і бандити, але не в таких масштабах як зараз.
Я взагалі намагаюсь, щоб все необхідне було своє, щоб не залежити від держави та її грошей.
Це елементарне критичне мислення, де і так все зрозуміло, і нічого нікому не треба доводити.

Mrgreen 29-03-2020 19:34

Цитата:

Повідомлення від s_w (Повідомлення 3240476)
А вас не смутила самая первая фраза в данной статье ?

Посперечались з усіма аргументами в статті крім цього:
" если маски на улице или вне больниц вообще будут носить только больные, то маска немедленно превратится в колокольчик прокаженного. Масочников будут выталкивать из очередей, не обслуживать в магазинах, а то и бить в подъездах. В результате маски снимут даже те, чьи симптомы не вызывают сомнений "

Я сам не сильно панікую стосовно масок, але здорова думка у цьому є. Тобто якби я їздив кожного дня в транспорті по роботі, то навіть прострочена маска знизить імовірність заразитись у випадку, коли біля мене чхнуть/кашлянуть. Звичайно, якщо до ефективніших засобів захисту доступу нема.

Mrgreen 29-03-2020 20:03

Цитата:

Повідомлення від Andjoykin (Повідомлення 3240477)
І старіння, і віруси - це...

1. Це ваші вологі фантазії, чи вам жаль аргументів для вашої позиції? Навіть релігійні люди можуть мінімально обґрунтувати свою (не надто стійку, як на мене)точку зору. Ви ж з багатозначним виразом обличчя(фігурально), просто кидаєтесь заявами, котрі претендують на статус одкровень світового рівня. Це більш схоже на товстий тролінг, ніж на здорову дискусію. І бажання послати вас, котре виникало у форумчан, доволі зрозуміле.
2. Так нічого ж не сховали, раз є ви, котрий спокійно може говорити про приховування змови на нашому форумі. А таких як ви по світу - сотні тисяч, а той мільйони. Пів інтернету забите "інформацією" подібної тематики.
Якщо на таке приховування необхідно тратити занадто багато ресурсів, то дешевше з допомогою пропаганди "переконати" "маси", що приховувана інформація це благо і істина. Випадки в історії по масовому "зомбуванню" в нову ідеологію проходило з народами і країнами дуже легко.
3. Так гроші і є еквівалент обміну для полегшення життя. А непідвладність крадіжкам - це взагалі дитячі казки. Запропонуйте хоч один метод реалізувати це на сьогодні.
Якби ви були успішним фермером по вирощуванню редьки, то "купити" бартером новий мерседес, було б доволі проблематично: то у вас немає вантажівки, щоб перевезти 200 тон редьки, еквівалентну вартості авто до продавця. То у продавця немає бажання або можливості взяти у вас 200 тон, в обмін на машину. Мабуть це світ, у якому вам комфортно жити, мені таке не до вподоби.
Світовий ринок - складна динамічна система, там одночасно відбуваються локальні підйоми і спади, економічні кризи, впливають інтереси держав, великих ринкових гравців і форс-мажор, а також інші штуки, типу недосконалості всередині країн, котрі в поєднанні дають рандомні непередбачувані коливання того самого еквіваленту.

s_w 29-03-2020 20:09

Повний Лісопарк і Шкуринці пікніків!!! Люди – ви подуріли?

https://33kanal.com/news/85590.html

Total 29-03-2020 21:47

Цитата:

Повідомлення від Mrgreen (Повідомлення 3240429)
1
  Скрытый текст

2
  Скрытый текст

Цитата молекулярного генетика в коментах до вашої статті.

Дим без вогню буває. І роздмухують його ті, кому це вигідно.

Как бы пусть шарящие разбираются он или не он а я о том что больше заняться им нечем больше.:)

Andjoykin 30-03-2020 11:15

Цитата:

Повідомлення від Mrgreen (Повідомлення 3240494)
3. Так гроші і є еквівалент обміну для полегшення життя. А непідвладність крадіжкам - це взагалі дитячі казки. Запропонуйте хоч один метод реалізувати це на сьогодні.

От тільки полегшення життя кого? Тих хто за допомогою електронних або паперових грошей всіх поневолює? Вже не одну сотню років.
Ви так і не зрозуміли, що я мав на увазі. Ніхто не може вкрасти абстрактні метри, або кілограми. Так і гроші потрібні лише для оцінки товарів та послуг. Наприклад: кіло картоплі = 1 одиниця грошей, 2кг = 2 одиниці грошей, і так далі. А вже від якості товара, доставки, та інших умов, міняється ціна товара. А не так як зараз, паперові та електронні гроші - є засобами платежу. І постійно міняється ціна грошей. Кількість сантиметрів у метрі не міняється ж. От і з грошима мало б так бути. Раніше так і було, при бартері. Тепер маємо, те що маємо.
Пояснюю ще раз, на пальцях. Приклад. Я у вас позичив або обміняв якусь річ. Замість того щоб вам її повернути, або обміняти на свій товар, я вам видав боргову розписку. Оці боргові розписки і є сучасні гроші. Їх неконтрольовано друкують, або просто в комп'ютері ставлять нолики, випускаючи нові електронні гроші.
Нас весь цей час дурили, дурять, і ще не один рік будуть дурити. Кошмар.

Andjoykin 30-03-2020 11:21

Цитата:

1. Це ваші вологі фантазії, чи вам жаль аргументів для вашої позиції? Навіть релігійні люди можуть мінімально обґрунтувати свою (не надто стійку, як на мене)точку зору. Ви ж з багатозначним виразом обличчя(фігурально), просто кидаєтесь заявами, котрі претендують на статус одкровень світового рівня. Це більш схоже на товстий тролінг, ніж на здорову дискусію. І бажання послати вас, котре виникало у форумчан, доволі зрозуміле.

І старіння, і віруси - це все є засобами контролю кількості популяції, самі по собі віруси не можуть виникати. Їх штучно створюють, так само як було штучно створено все біологічне.
Віруси це нанороботи, живі істоти - це біороботи. Мозок - це гіпермережа, яка складається з вузлів нейронів (хабів).
Це факти. А де ваші аргументи?

Andjoykin 30-03-2020 11:25

Цитата:

2. Так нічого ж не сховали, раз є ви, котрий спокійно може говорити про приховування змови на нашому форумі. А таких як ви по світу - сотні тисяч, а той мільйони. Пів інтернету забите "інформацією" подібної тематики.
Якщо на таке приховування необхідно тратити занадто багато ресурсів, то дешевше з допомогою пропаганди "переконати" "маси", що приховувана інформація це благо і істина. Випадки в історії по масовому "зомбуванню" в нову ідеологію проходило з народами і країнами дуже легко.

Всіх "зомбують" постійно. За допомогою ТВ. І всі лінуються вмикати критичне мислення.

Dark 30-03-2020 11:32

Цитата:

Повідомлення від Andjoykin (Повідомлення 3240505)
Їх штучно створюють, так само як було штучно створено все біологічне. Це факти.

Ты креационист, что ли? :lol::lol::lol:

Leepshec 30-03-2020 11:54

Цитата:

Повідомлення від Dark (Повідомлення 3240507)

перестаньте ему отвечать. он решит что у него произошел сбой субьективного восприятия и уйдет :d

Andjoykin 30-03-2020 12:00

Andjoykin 30-03-2020 12:01

Цитата:

Повідомлення від Dark (Повідомлення 3240507)

Не, я просто читаю интернеты, и всю информацию оттуда критически анализирую, а не тупо принимаю на веру.

Dark 30-03-2020 12:11

Цитата:

Повідомлення від Leepshec (Повідомлення 3240508)
перестаньте ему отвечать. он решит что у него произошел сбой субьективного восприятия и уйдет :d

Когда-то и я был субъективным идеалистом, а потом мне исполнилось 14.

Mrgreen 30-03-2020 15:24

Цитата:

Повідомлення від Andjoykin (Повідомлення 3240505)
І старіння, і віруси - це все є засобами контролю кількості популяції, самі по собі віруси не можуть виникати. Їх штучно створюють, так само як було штучно створено все біологічне.
Віруси це нанороботи, живі істоти - це біороботи. Мозок - це гіпермережа, яка складається з вузлів нейронів (хабів).
Це факти. А де ваші аргументи?

Опускаюсь на рівень :
На місяці живуть лунтіки, вони живуть для того, щоб відбивати світло сонця на землю, їх завезли на місяць анунаки з нібіру, коли пролітали через сонячну систему. Вони створили і лунтіків і людей і все живе. Лунтіки - антропоморфні біомеханічні автономні механізми. А живі істоти - це карбон-базовані органічні створіння.
Це факти, а де ваші аргументи???

Те що ви говорите - псевдонаукова маячня, котра не має нічого спільного з об'єктивною реальністю. По світу живуть тисячі людей, що вірять в плоску землю і відсутність космосу поза її межами. Повірте, більшість із них вас закидає аргументами, яким ви не зможете нічого протиставити. То плоска земля - реальність?

Mrgreen 30-03-2020 15:29

Цитата:

Повідомлення від Andjoykin (Повідомлення 3240510)
Не, я просто читаю интернеты, и всю информацию оттуда критически анализирую, а не тупо принимаю на веру.

Здається я зрозумів. Ви - адепт "Духа времени" ???

Dark 30-03-2020 15:34

Цитата:

Повідомлення від Mrgreen (Повідомлення 3240521)
То плоска земля - реальність?

https://i.pinimg.com/736x/37/ff/41/3...e3f9576676.jpg

Dark 30-03-2020 19:02

Цитата:

Перший в Україні протокол лікування COVID-19 затвердили у Вінниці. До складу протоколу лікування входять антибіотики (зокрема, азитроміцин), протималярійні, антивірусні препарати, що застосовуються в боротьбі з ВІЛ і т.д.
Цитата:

Завідуюча кафедри інфекційних хвороб Національного медичного університету імені Пирогова, член Вінницького обласного оперативного штабу із запобігання та протидії поширенню на території області коронавіруса COVID-19 - Лариса Мороз, пропонує варіант оптимального використання наявних ресурсів в протистоянні пандемії.
Еще есть вопросы, почему украинская медицина в полной жопе?

vadone 31-03-2020 13:52

Я взагалі не розумію як ця бідна країна, у якої у розпад пандемії мікробіологів та бактеріологів у відпустку за свій рахунок відправили, ще якесь лікування винаходить, до якого навіть розвинені країни не дійшли. Це просто геройство!

demon200777 31-03-2020 16:14

Цитата:

Повідомлення від Dark (Повідомлення 3240534)
Еще есть вопросы, почему украинская медицина в полной жопе?

я конечно не врач но антибиотики на вирусы не действуют :)

Dark 31-03-2020 16:16

Цитата:

Повідомлення від demon200777 (Повідомлення 3240561)

Бинго. + ослабляют иммунитет.

BRIDGE 31-03-2020 16:37

Цитата:

Повідомлення від demon200777 (Повідомлення 3240561)

Антибиотики действуют на бактерии, на бактериальную пневмонию, которая присоединяется к вирусной в случае коронавируса. Иногда, если вовремя не начать лечение, можно потерять человека.
Мне не верится, что в наших реалиях (даже идеальных, а не при пандемии) врачи смогут чётко определить когда "уже нужно" с антибиотиками.

При коронавирусе часто бывает бактериально-вирусная пневмония.

Александр 31-03-2020 16:40

Я конечно, тоже не врач, но вслед за вирусом размножаются бактерии и дают осложнение, которое и представляет опасность. Антибиотики в принципе дают почти при любых раскладах, чтобы не проипать вспышку.

Andjoykin 31-03-2020 18:35

Цитата:

Повідомлення від Mrgreen (Повідомлення 3240521)
Опускаюсь на рівень :
На місяці живуть лунтіки, вони живуть для того, щоб відбивати світло сонця на землю, їх завезли на місяць анунаки з нібіру, коли пролітали через сонячну систему. Вони створили і лунтіків і людей і все живе. Лунтіки - антропоморфні біомеханічні автономні механізми. А живі істоти - це карбон-базовані органічні створіння.
Це факти, а де ваші аргументи???

Те що ви говорите - псевдонаукова маячня, котра не має нічого спільного з об'єктивною реальністю. По світу живуть тисячі людей, що вірять в плоску землю і відсутність космосу поза її межами. Повірте, більшість із них вас закидає аргументами, яким ви не зможете нічого протиставити. То плоска земля - реальність?

У вас гуглу нема знайти підтвердження? Я впевнений на 99,9% що: І старіння, і віруси - це все є засобами контролю кількості популяції, самі по собі віруси не можуть виникати. Їх штучно створюють, так само як було штучно створено все біологічне.

Andjoykin 31-03-2020 18:40

Цитата:

Повідомлення від Mrgreen (Повідомлення 3240522)
Здається я зрозумів. Ви - адепт "Духа времени" ???

Навіть не дивився ці фільми.
Мене мучає питання, чому Зеленський не проявить політичну волю, і не надасть наказ вченим активувати штучний інтелект? Щоб той винайшов ліки від коронавірусу. Попутньо від усіх хвороб і старіння?
Може тому що хазяї, як раз і зменьшують коронавірусом нашу популяцію?

Dark 31-03-2020 18:55

Бля, так вот они какие, избиратели Зеленского. :lol::lol::lol:

Andjoykin 31-03-2020 19:13

Избирай не избирай, всё равно президенты мало что решают.

Leepshec 31-03-2020 19:23

нафига вы снова вступаете в это? не реагируйте на этого наркомана

Александр 31-03-2020 19:28

Ну а хули делать, карантин.

s_w 31-03-2020 19:57

На Вінниччині зафіксовано 36 випадків COVID-19
31.03 15:21

Станом на 10:00 31 березня у Вінницькій області загалом лабораторно підтверджено 36 випадків коронавірусу.

Як повідомляє завідувач відділу Вінницького обласного лабораторного центру МОЗ України Степан Томин,
28 випадків зареєстровано у Вінниці, два – у Гайсинському районі та по одному випадку в Ладижині та Він
ницькому, Жмеринському, Чернівецькому, Липовецькому та Крижопільському районах.

https://newsonline24.com.ua/na-vinni...dkiv-covid-19/

Andjoykin 31-03-2020 19:59

Цитата:

Повідомлення від Александр (Повідомлення 3240571)
Ну а хули делать, карантин.

https://bit.ly/2URpd2c

Dark 31-03-2020 20:21

Цитата:

Повідомлення від Leepshec (Повідомлення 3240570)
нафига вы снова вступаете в это? не реагируйте на этого наркомана

Это ж как потыкать палкой в улей, только веселее. Где ж еще на этом форуме такого местного Захарию Ситчина найдешь. :d

Andjoykin 31-03-2020 20:49

Mrgreen 31-03-2020 21:12

Цитата:

Повідомлення від Andjoykin (Повідомлення 3240566)
У вас гуглу нема знайти підтвердження? Я впевнений на 99,9% що: І старіння, і віруси - це все є засобами контролю кількості популяції, самі по собі віруси не можуть виникати. Їх штучно створюють, так само як було штучно створено все біологічне.

Таких упоротих людей, як ви зображуєте, існувати не може)
Покормив троля :lol::lol::lol: Каюсь:confused:
https://crsnn.ru/upload/medialibrary...1f3cf13fa4.jpg

s_w 31-03-2020 21:14

Європа наближається до піку пандемії COVID-19, - ВООЗ
21:05 - 31.03.2020

Всесвітня організація охорони здоров'я заявляє про ознаки стабілізації спалаху коронавірусу
COVID-19 в Європі. Про це повідомляє Bloomberg.
Так, в Італії, найбільш інфікованому регіоні Європи, зафіксовано найменшу кількість випадків
зараження за останні два тижні. "Італія та Іспанія - країни, в яких кількість заражених корона
вірусної інфекцією найбільша в регіоні. Зараз країни, що наближаються до піку захворюваності,
який стане наслідком інфікування двотижневої давності", - йдеться у повідомленні.
Повідомляється, що протягом вчорашнього дня кількість нових інфікованих в Італії зменшилася
майже вдвічі.

amoremio 31-03-2020 23:34

Цитата:

Повідомлення від s_w (Повідомлення 3240579)
Повідомляється, що протягом вчорашнього дня кількість нових інфікованих в Італії зменшилася
майже вдвічі.

тому що всі заробітчани приїхали додому)))

Andjoykin 01-04-2020 09:58

Цитата:

Повідомлення від Mrgreen (Повідомлення 3240578)
Таких упоротих людей, як ви зображуєте, існувати не може)

Ну ви як з печери вилізли, чесне слово.
Цитата:

Визначення поняття «нейрокомп’ютер» і передумови його виникнення.
У середині 80-х рр. ХХ ст. у США, а потім в Японії та країнах ЄС, були розгорнуті широкомасштабні національні і міжнародні програми досліджень та розробок, спрямовані на створення нейрокомп’ютерів – ком’ютерів на основі штучних нейронних мереж, які володіють розвиненим інтелектом і програмуються шляхом навчання на прикладах розв’язання задач. У 1995 р. було завершено розробку першого нейрокомп’ютера на стандартній мікропроцесорній елементній базі. Нейрокібернетика – це широке поле наук і технологій, пов’язаних з розумінням пристрою нейронних систем та застосуванням отриманих знань у техніці й різних галузях науки і виробництва. У науковому розумінні нейрокібернетика – це наука, що вивчає механізми управління, які відбуваються в мозку живих організмів. Своїм народженням передусім вона зобов’язана розвитку фізіології і науки про мозок. (В 1911 р. Р. Кажал висунув ідею про нейрон як цеглинку побудови мозку). На сьогодні відомо, що людський мозок містить близько ста мільярдів нейронів, кожний з яких має від тисячі до десятьох тисяч зв’язків. В останні роки у результаті динамічного розвитку обчислювальної техніки, теорії хаосу і теорії самоорганізації, а також на підставі досягнень синергетики й теорії дисипативних структур (структур, фазовий обсяг яких зменшується з часом) спостерігається якісний бум у розвитку нейрокомп’ютерних технологій.
Просто не треба сприймати нові технології як магію, або містику.

privet_77 01-04-2020 13:24

Оптимизм........
https://youtu.be/3pox3FZE_3o

demon200777 01-04-2020 15:03

Цитата:

Повідомлення від BRIDGE (Повідомлення 3240563)
Антибиотики действуют на бактерии, на бактериальную пневмонию, которая присоединяется к вирусной в случае коронавируса. Иногда, если вовремя не начать лечение, можно потерять человека.
Мне не верится, что в наших реалиях (даже идеальных, а не при пандемии) врачи смогут чётко определить когда "уже нужно" с антибиотиками.

При коронавирусе часто бывает бактериально-вирусная пневмония.

главное чтобы не клизмы с чесноком :d

Andjoykin 01-04-2020 17:20

Цитата:

Повідомлення від privet_77 (Повідомлення 3240591)
Оптимизм........
https://youtu.be/3pox3FZE_3o

https://ph0.qna.center/storage/photo...ara/369113.jpg
Вирус их не слышит. И текст пошлый, как у быдла.

Glider_pilot 01-04-2020 23:04

Простыл, весь в соплях, температуры нету, надо куда-то обращаться?

Поточний час: 01:15. Часовий пояс GMT +3.

Copyright ©2000 - 2025