Вінницький форум

Вінницький форум (https://forum.vn.ua//index.php)
-   Спорт (https://forum.vn.ua//forumdisplay.php?f=16)
-   -   Футбол! (https://forum.vn.ua//showthread.php?t=15836)

hut 31-07-2007 17:41

Цитата:

Повідомлення від Black Bull
Кастільо - наш. Урра Товарісчі!

Кастільо не наш он мексиканец!!! :d :d

Ну я 31-07-2007 18:02

Цитата:

Повідомлення від hut
Кастільо не наш он мексиканец!!! :d :d

Блін, за Ілсіньйо віддали 10 лимонів, Франков критикує таку політику, коли за невідомого гравця віддають такі гроші. ОТ шо пишуть про Кастільйо, вчорашній номер:
Там ещё одна история с другим возможным и более отлдалённым приобретением "Шахтёра" - уругвайским мексиканцем Нери Кастильо. За него необходимо бороться, во-первых, с "Манчестер Сити" и лично герре Эриксоным, во-вторых, с непомерными аппетитами "Олимпиакоса", которому пренадлежит игрок. "Они сказали мне - принесёшь предложение в 15 млн. евро и можешь быть свободен! Такого отношения я не ожидал..." - пожаловался на днях Кастильо одной греческой газете. Неужели и здесь "Шахтёр" тряхнёт бесконечной своей мошной.

hut 31-07-2007 18:43

Цитата:

Повідомлення від Ну я
Блін, за Ілсіньйо віддали 10 лимонів, Франков критикує таку політику, коли за невідомого гравця віддають такі гроші. ОТ шо пишуть про Кастільйо, вчорашній номер:
Там ещё одна история с другим возможным и более отлдалённым приобретением "Шахтёра" - уругвайским мексиканцем Нери Кастильо. За него необходимо бороться, во-первых, с "Манчестер Сити" и лично герре Эриксоным, во-вторых, с непомерными аппетитами "Олимпиакоса", которому пренадлежит игрок. "Они сказали мне - принесёшь предложение в 15 млн. евро и можешь быть свободен! Такого отношения я не ожидал..." - пожаловался на днях Кастильо одной греческой газете. Неужели и здесь "Шахтёр" тряхнёт бесконечной своей мошной.

Кстати Шахтер в ето время пока мы болтаем играет с Пюником!!!!! Пока 0 - 0!!!!!

Ну я 31-07-2007 18:50

Цитата:

Повідомлення від hut
Кстати Шахтер в ето время пока мы болтаем играет с Пюником!!!!! Пока 0 - 0!!!!!

Вже 0 - 1!!!
Гладкий вже запарив забивати! Я не розумію Луческу: тримати на банці Лукареллі, коли на поле виходить Брандаун

Ну я 31-07-2007 19:06

Їхній воротар рулить! 0 - 2!!!!!!

Raggie 31-07-2007 19:42

Цитата:

Повідомлення від Ну я
Їхній воротар рулить! 0 - 2!!!!!!

так ведь Брандао как раз и забил. И вообще чего все так его пинают. Да, моменты он разбазаривает. Но где вы видели такого фнападающего, у которого за матч уйма моментов? Есть голевое чутье у человека! Ноги бы ему подправить...
А Гладкий красава. 5 гол!!!

Ну я 31-07-2007 19:58

Цитата:

Повідомлення від Raggie
так ведь Брандао как раз и забил. И вообще чего все так его пинают. Да, моменты он разбазаривает. Но где вы видели такого фнападающего, у которого за матч уйма моментов? Есть голевое чутье у человека! Ноги бы ему подправить...
А Гладкий красава. 5 гол!!!

+ не забиває! А шо ше треба для того, шоб його гнати з команди? Мертвий!
Яке гольове чуття? Про шо ти? Гольове чуття - це коли один гравець б"є по воротам, а нападник стоїть біля воріт в тому місці куди відскочить м"яч, а потім добиває. Вміння відшукати таку позицію і є гольовим чуттям. А Брандаун? Ніякий, його партнери виводять нга зручні позиції, а він? Скільки він виходів віч на віч запоров в матчі з грандом європейського футболу Зорею?

Raggie 31-07-2007 20:06

Цитата:

Повідомлення від Ну я
+ не забиває! А шо ше треба для того, шоб його гнати з команди? Мертвий!
Яке гольове чуття? Про шо ти? Гольове чуття - це коли один гравець б"є по воротам, а нападник стоїть біля воріт в тому місці куди відскочить м"яч, а потім добиває. Вміння відшукати таку позицію і є гольовим чуттям. А Брандаун? Ніякий, його партнери виводять нга зручні позиції, а він? Скільки він виходів віч на віч запоров в матчі з грандом європейського футболу Зорею?

А його гол Пюніку щойно?

Slyce 31-07-2007 20:09

Цитата:

Повідомлення від Raggie
А його гол Пюніку щойно?

в тий сытуацийи любый бы гол забыв :cool:
Делп :new_russi

Ну я 31-07-2007 20:15

Цитата:

Повідомлення від Raggie
А його гол Пюніку щойно?

Раз на 100 років і палка стріляє. Згадай, коли він до того забивав!
Делп +1

Поточний час: 21:10. Часовий пояс GMT +3.

Copyright ©2000 - 2025