Цитата:
Повідомлення від Alexander
(Повідомлення 2490016)
Що ж до мене то все потрібно робити вкомплексі. Частину вістріляти, тих що залишилися (по можливості) стерилізувати. Але це не головне.
|
Мож ещё акул с крокодилами перестреляем, хера там, от них тоже люди гибнут :confused:
Цитата:
(Повідомлення 2490016)
Так як велика частина дворняг викинуті на двір своїми хазяїнами, які уже награлися із тваринами, то потрібно ускладнити торгівлю щенятами. Я маю на увазі не перешкоджати, а саме контроль.
|
Бред, что-то я не видел на улицах своры доберманов, боксёров и ротвейлеров...А вот дворняжек как раз дофига... А при покупке породистого щенка ты получаешь щенячку , которая обменивается на родословную и ветпасспорт со всеми прививками...
Цитата:
(Повідомлення 2490016)
Примусова реєстрація у відповідних органах (тут варто зазначити що у мене не було собак, і тому не знаю як воно є зараз) - це раз. Що це дасть - контроль за собачниками, регулярні перевірки як здоров'я тварини, так і її наявності.
|
Тот кто собаками занимается, и так регистрируется в клубах, родословную делает, все прививки и т.д. Кто берёт с улицы дворнягу - на всё забивает, и хрен ты это проконтролируешь...Будешь стоять под каждым подьездом и следить чтобы никто щенка домой не привёл?
Цитата:
(Повідомлення 2490016)
Друге що потрібно зробити, це ввести обов'язкову відповідальність за тварину (адміністративну чи кримінальну)..
|
Ответственность есть, как это решает проблему дворняжек?:confused:
Цитата:
(Повідомлення 2490016)
Наприклад, коли при перевірці (неважливо щорічній чи щоквартальній, головне щоб не примусовій, а добровільній) виявилося що собака зникла, а потім її найшли в іншому дворі (і при цьому володар собаки від неї відхрещується), то штрафанути того хаз-на на таку суму, що йому перехоітося купувати собак.
|
Вырвалась собака с поводка, дождь, снег , так получилось ... Я не отнекиваюсь, за что штрафовать ?:confused:
Цитата:
(Повідомлення 2490016)
Це приблизно так я бачу вирішення цього питання. Головне що я хотів донести те, що потрібний контроль за собачатниками.
|
Значит убийства,наркомания,алкого лизм, нарушение правил ПДД, засранность улиц, ухудшение качества пищи, экологии, продажные чиновники и конченные политики , т.е. то что у нас люди и их поступки - гавно - это всё фигня, главное это контроль над бабушкой которая на старости лет завела себе мопса...:yes::yes::yes:Кульно...:lol::l ol:
Как по мне лучше подсчитать сколько убийств в год совершённых бухими людьми, бухими людьми за рулём,убийств просто людьми и т.д. Потом сравним с собаками, я думаю что вопрос кого расстреливать после этого возникать не будет..