Вінницький форум

Вінницький форум (https://forum.vn.ua//index.php)
-   Загальний (https://forum.vn.ua//forumdisplay.php?f=7)
-   -   Политическая жизнь в Украине (https://forum.vn.ua//showthread.php?t=14271)

Prima 06-10-2011 18:57

Цитата:

Повідомлення від parker (Повідомлення 2650901)
Насчет чужих денег не согласен - украдены как раз наши деньги.

Вот мне интересно, я так не считаю, хотя наверное мои деньги там были, хотябы потому, что мне в 91-м было 24 года и я к тому времени имел 12 лет трудового стажа. А сколько было вам и сколько лет вы трудились на момент развала СССР, что позволяете считать себя обворованным?

Prima 06-10-2011 20:09

Цитата:

Повідомлення від vov (Повідомлення 2650919)
Он в Туркменістані пенсії відмінили, якраз для того, щоб населення країни збільшити. Наші батьки (нинішні пенсіонери) егоїсти, родили максимум одного-двох дітей, бо більше впадло було. А зараз, коли кількість пенсіонерів та працівників зрівнялася, плачуться, що пенсії маленькі.

Ми ще більші егоїсти, в основному по 1 дитині. Напрягатися не хоче ніхто, навіть десятки тисяч допомоги на народження дитини - нікого не приваблює.
В результаті на одного працівника через двадцять років буде два пенсіонери.

То може краще одразу пенсію не платити, щоб ми собі знали - якщо не будемо родити дітей, то на старості з голоду помремо. Інакших стимулів просто немає. Досвід країн Європи цьому є підтвердженням.
------------------
А щодо плодити "ніщету", то я би помовчав. Бо в іншому разі, більшість населення країни буде старцями і наша країна майбутнього мати не буде.
Після війни був голод, але всерівно дітей родили. І думається мені, що більшість з внуків цих дітей, зараз не ніщі.

Я вот не пойму, херли ты роток разеваешь? У тебя хоть один ребенок есть? Какое ты имешь право тявкать об эгоизме? Ты лучше расскажи этим самым эгоистам, как им прокормить тех кого ты призываешь нарожать? Ты, не имеющий даже понятия об этом, а? Политик херов.

Prima 06-10-2011 20:12

Цитата:

Повідомлення від vov (Повідомлення 2650921)
от бачите, Ви не любите країну в якій проживаєте. а ще й пенсії вимагаєте за службу іншій країні. тому не дивно, що тим, хто служив Україні пенсії повище.
і так дякуйте, що платять. а щодо розміру пенсії колишнім військовим Кремлівської імперії - це до Росії, яка є правонаступником СРСР та забрала собі весь пенсійний фонд. Чому ж вона не видасть хоча б частину його для колишніх військових? Болт на своїх ложила? То чому за чужих має платити наша молодь?

Уёбок, когда я тебя поймаю и буду долго пиздить по твоим рогам, ты будешь "дякувать" что не убил нахер.
Чмо, слова "ложила" нет ни в одном языке мира. Сука, дегенерат, а все туда же, в политику.

Prima 06-10-2011 20:29

Цитата:

Повідомлення від vov (Повідомлення 2650930)
Не буду ображатися і доповідати. Будемо вважати, що ви з бодуна :lol:
Щодо ложила, то перефразую:
Росія поступила невдячно щодо росіян, які колись служили на благо її імпреії і які волею долі опинилися в інших країнах. Вона просто про них забула і кинула їх напризволяще. І не тільки в Україні, а й в Білорусії, Прибалтиці, Казахстані, Туркменістані та інших країнах.

Усі ці країни мають повне моральне право платити меншу пенсію колишнім військовим не їх країн, бо Пенсійний Фонд СРСР знаходився в Москві. І відрахування із зарплат теж усі йшли до Москви. Москва відмовилася ділити відповідно до розміру ВВП пенсійний фонд СРСР, тому колишні військові СРСР сіли на шию молоді тих країн, де вони продовжують своє життя. Бо пенсійна система у нас солідарна, тобто общак, а зароблені Вашим батьком гроші Росія не віддає. То що Ви хочете з українців та інших народів?

Да нахер мне твоя Россия болван? Я даже читать эту хрень не собираюсь. Зачем мне мысли малограмотного колхозника? Сидит за монитором задроченное чмо и решает задачи вселенских масштабов. Ты в реале существуешь? В реале готов выслушать.

Chega 06-10-2011 20:39

АтмосфЭра накалилась, нЭрвы на пЭрделе.:d

Prima 06-10-2011 20:40

Цитата:

Повідомлення від vov (Повідомлення 2650935)
Згоден, нафіг та Росія. Реально гроші наших громадян ми у неї вже не заберемо.

От скажи мне умник, с кого мне требовать земли моего деда, которые были отобраны у него советами при присоединении Бессарабии к УССР? Все земли сейчас находятся на территории Украины. Ответишь? Или про нэньку только хорошо, или ничего? Это правильно. И даже где-то символично.

Prima 06-10-2011 20:41

Цитата:

Повідомлення від Chega (Повідомлення 2650936)
АтмосфЭра накалилась, нЭрвы на пЭрделе.:d

тссс. я уже почти уболтал вова на политинформацию в реале :d

Prima 06-10-2011 21:43

Цитата:

Повідомлення від vov (Повідомлення 2650943)
З точки зору суспільства Ви свій обовязок виконали. У Вас троє дітей, яким Ви дали та даєте раду. Таких як Ви у нас, на жаль, мало.
Щодо національності, то усі карти змішав Кремль, намішав народів з метою побудови радянської людини. Вважайте себе просто руським або українцем - по суті це є один народ.
В майбутньому ідеально було створити одну велику супер державу Русь-Україну з російсько-українським етносом.
Ми один народ, так що не хвилюйтеся по цьому поводу.

Ты не родственник Юлии Тимошенко? Я тебя спрашивал:
Цитата:

От скажи мне умник, с кого мне требовать земли моего деда, которые были отобраны у него советами при присоединении Бессарабии к УССР? Все земли сейчас находятся на территории Украины. Ответишь? Или про нэньку только хорошо, или ничего? Это правильно. И даже где-то символично.
А ты мне шо за херь настрочил?

Даже по тому что ты там настрочил, во первых ты ошибаешься, во вторых национальности это миф, в третьих, во мне нет русских кровей и украинских малюсенькая капелька - моя прабабушка по маме была украинкой (в смысле носила украинскую фамилию). Так что, я таки нормальный советский человек. Это единственная национальность, которую оспорить нельзя.

Mayster 06-10-2011 23:52

прочитал 2 страницы. вов заканчивай пиздаболить ок?
напомню всем "щирим українцям" : пишайтесь, у нас є богданчики та т-84 Оплот(аж 10 штук)

Prima 07-10-2011 00:02

Цитата:

Повідомлення від vov (Повідомлення 2650975)
Щодо танку Оплот. Російський центробанк навіть монету з його зображенням видав. Типу танкові війська Росії :lol:

Блин, как же тебя закоротило то. Несчастный человек :confused: Или тебя какой-то россиянин совокупил?

Поточний час: 04:10. Часовий пояс GMT +3.

Copyright ©2000 - 2025