![]() |
Выходи подлый трус!!! :lol::lol::lol: |
Цитата:
Реально тих хто вижили після аварії одиниці, а не кілька мільйонів як зараз, які собі бумажки поробили, а тепер рішеннями суду молодь доять. Це скільком треба робітникам в пенсійний фонд зробити виплати, щоб "чорнобилець" отримав 35 тис. грн.? І це при тому, що на 1 робітника зараз припадає 1 пенсіонер. Не задовбемся годувати? |
Я вважаю так, якщо є інвалідність у афганця або чорнобильця - треба платити, але на 35 тис. грн. в місяць явно, а якусь розумну суму порівняно з іншими. Немає інвалідності - до побачення. Бо як афганців так і чорнобильців стільки липових, що навіть страшно представити.
Мій покійний дядько, собі за можливості оформив і чорнобильця і учасника бойових дій. Отримував велику пенсію, їздив безкоштовно в маршуртках і платив за газ та комунальні 25%. А чи був він в Чорнобилі чи воював, питання дуже риторичне... Не був і не воював. От Вам і "льготники". У нас, як виявилося і Кравчук чорнобилець і Литвин, ще й І категорії. Я не здивуюся, якщо Янукович та Кучма також чорнобильці. А тепер питання: "Чому за наш рахунок через обман хтось має наживатися?". Ми що так класно живемо, що маємо годувати цю шайку? |
Цитата:
Отобрать такие липовые права, да ещё штрафануть хорошенько, кроме того чтобы заставить вернуть все украденные деньги. |
Цитата:
|
Цитата:
і перевіряти ніхто нічого не буде, даю гарантію 100%. он у нас дуже перевіряють чиновників, які незрозуміло за які гроші машини купують, будунки будуть, у "Дольче енд Габана" ходять та по закордоннам їздять. |
Цитата:
|
Prima
Ну... если так посмотреть, то и живем мы сейчас во время "голых королей" :d по этому и удивительного нет ничего. |
Вкладень: 1
Ось, Акімова розумні речі говорить:
http://korrespondent.net/business/ec...mkah-byudzheta "Есть определенный набор льгот, который накапливался в Украине годами. Для того, чтобы обеспечить все льготы, в полном объеме, нужно на сегодняшний день иметь минимум 5 государственных бюджетов страны. Это означает, что не будет выплат зарплат, развития ЖКХ, инфраструктуры, - все пойдет на льготы"- считает она. "В то же время, Конституция делает невозможным отнять льготы. Что мы можем сделать в этом случае? Мы можем занять деньги и, таким образом, переложить бремя выплат долгов на молодое поколение, чтобы обеспечивать льготников деньгами... Но тогда мы рискуем повторить путь Греции... Другой путь - обеспечить льготников в рамках существующего бюджета, средствами, которые этим бюжетом ограничиваются", - отметила Акимова. Про це і я говорю, виплати пенсій і т.д. має бути тільки в рамках бюжету! Нефіг брати в борг. |
Цитата:
|
Поточний час: 15:26. Часовий пояс GMT +3. |
Copyright ©2000 - 2025