Вінницький форум

Вінницький форум (https://forum.vn.ua//index.php)
-   Загальний (https://forum.vn.ua//forumdisplay.php?f=7)
-   -   Политическая жизнь в Украине (https://forum.vn.ua//showthread.php?t=14271)

Mayster 06-12-2011 16:04

Цитата:

Повідомлення від $n@ke (Повідомлення 2673554)
читаем комменты по ссылке винторга
вот там толсто, а тут так, мазки

ссылка винторга ссылается на мою ссылку

$n@ke 06-12-2011 16:10

Цитата:

Повідомлення від Mayster (Повідомлення 2673563)
ссылка винторга ссылается на мою ссылку

я про "тонко-толсто" а не про суть новости
по ссылке вингтора в комментах толсто)

Mayster 06-12-2011 16:13

Цитата:

Повідомлення від $n@ke (Повідомлення 2673566)
я про "тонко-толсто" а не про суть новости
по ссылке вингтора в комментах толсто)

а я про новость говорил

vov 06-12-2011 16:35

Цитата:

Повідомлення від Prima (Повідомлення 2673487)
Дизертир? :d

Звільнився за скороченням штатів (розформували військову частину). Посади яка б мені була цікавою не вийшло пробити, тому пішов з армії.
Я з дитинства люблю воєнщину, але те що у нас в армії, в більшості частин - схоже не на армію, а на якісь "колгоспи".

Цікава ситуація у 2003 році, виступає заступник командира частини на зборах офіцерів під час конфлікту Росії з Україну щодо українського острова Тузла: "Як посмів наш нещасний міністр оборони ЦІЛОМУ міністру оборони Росії сказати, що наші війська будуть захищати острів Тузла усіма типами військової техніки!".
На це, я цьому уроду, який отримує гроші з бюджету за патріотичне виховання військових сказав: "А що тут неправильного сказано нашим міністром? Це наша робота захищати Україну". Це бидло почало кричати: "Хто з присутніх пішов би воювати за Україну на острів Тузла?". Встали два чоловіка: я і один капітан по національності татарин.
Всі решта сиділи, наче в штани наклали. І за що ці офіцери які не встали тягнуть гроші з народу? І який може бути моральний дух солдат з такими офіцерами?
Так, я отримав собі ворога в лиці заступника командира частини, але бидло має знати, що в разі чого, за нашу державу буде кому воювати.

Endy48 06-12-2011 16:51

Ты сразу пойдёшь рожу бить соседу, который является тебе близким родственником лишь за то что он межу между огородами взял неумышленно сдвинул в свою сторону. Кинешься за вилы и начнёшь ему угрожать, хотя у того несколько стволов в сейфе. Конечно же нет. Будешь решать этот вопрос мирно. Если же родственник нахрапистый, обратишься в местные органы самоуправления.

Военные не должны ставать жертвой бездарной работы украинских дипломатов.

Наши дипломаты просырают любое разбирательство. Всё это из-за того что Украина перестала быть суверенной. Нужно сократить ещё армию, так вскоре будет просить защиты на стороне, конечно же не бесплатно.

П.С.
Уверен что в России на вопрос какого-то полковника, кто готов воевать за о. Тузла так же встал бы один человек.
И пока больше человек продолжают сидеть при подобных вопросах и с нашей и той стороны, тем дольше украинско-российские отношения будут существовать.

warfolomeich 06-12-2011 16:53

Цитата:

Повідомлення від vov (Повідомлення 2673580)
Встали два чоловіка: я і один капітан по національності татарин.
Всі решта сиділи, наче в штани наклали. І за що ці офіцери які не встали тягнуть гроші з народу? І який може бути моральний дух солдат з такими офіцерами?
Так, я отримав собі ворога в лиці заступника командира частини, але бидло має знати, що в разі чого, за нашу державу буде кому воювати.

Знаешь, с одной стороны ты конечно красава и не ссыкло, я не спорю... С другой стороны, ты считаешь что деньги платятся за моральный дух? И за что ты 6 лет тянул деньги с народа, за то что один раз встал отвечая на вопрос :confused:
З.Ы. А в милицию тебя как занесло?:confused:

vov 06-12-2011 16:58

Цитата:

Повідомлення від Endy48 (Повідомлення 2673589)
Ты сразу пойдёшь рожу бить соседу, который является тебе близким родственником лишь за то что он межу между огородами взял неумышленно сдвинул в свою сторону. Кинешься за вилы и начнёшь ему угрожать, хотя у того несколько стволов в сейфе. Конечно же нет. Будешь решать этот вопрос мирно. Если же родственник нахрапистый, обратишься в местные органы самоуправления.

Военные не должны ставать жертвой бездарной работы украинских дипломатов.

Наши дипломаты просырают любое разбирательство. Всё это из-за того что Украина перестала быть суверенной. Нужно сократить ещё армию, так вскоре будет просить защиты на стороне, конечно же не бесплатно.

Усі військові є нічим іншим - ніж "найманими вбивцями", наймає яких держава. Держава в особі уряду задіює цих "найманих вбивць" у своїх інтересах. Навіщо тоді плати мільярди гривень зарплати щороку, якщо у разі потреби ці "найомники" будуть тупо морозитися?
Уряду Росії була вигідна війна з Грузією, щоб не було НАТО в Грузії (про що зараз каже Медведєв), то частині "найманих вбивць" прийшлося загинути. Ну що ж поробиш - така робота.
Офіцери мають статус, пільги, раніше виходять на пенсію саме по тим причинам, що вони не є повністю вільними людьми. І відпрацьовувати це перед суспільством зобов'язані.

Mayster 06-12-2011 17:03

Цитата:

Повідомлення від vov (Повідомлення 2673595)
Навіщо тоді плати мільярди гривень зарплати щороку, якщо у разі потреби ці "найомники" будуть тупо морозитися?

в армии служил, а вопрос от приказа отличать не научился? и за что тебе только платили...

vov 06-12-2011 17:06

Цитата:

Повідомлення від warfolomeich (Повідомлення 2673590)
Знаешь, с одной стороны ты конечно красава и не ссыкло, я не спорю... С другой стороны, ты считаешь что деньги платятся за моральный дух? И за что ты 6 лет тянул деньги с народа, за то что один раз встал отвечая на вопрос :confused:
З.Ы. А в милицию тебя как занесло?:confused:

Гроші платяться за роботу і за готовність діяти в інтересах уряду України. У військових частинах для підняття високого бойового дух існує посада заступника командира частини з виховної роботи, який має проводити патріотично-виховну роботу. У нього є підлеглі, плани проведення виховних занять і т.д. А виходить цей товариш тупо отримує зарплату, а в разі необхідності підняття бойового духу - обсирає нашого міністра. За це одразу судити його треба.
В армії поставлені задачі я виконував, за що отримував зарплату.
В міліцію мене занесло тому, що я хотів реалізувати свій потенціал. Але зарплата у 1000 грн. в 2007 році мене не радувала аж ніяк та й можливість перспектив у разі зміни начальства типу в ППС піти.
Тому в 2007 році я подався у бізнес, про що іноді жалію.
Зараз зарплати у міліції 3-4 тис. грн., що досить не погано.

vov 06-12-2011 17:10

Цитата:

Повідомлення від Mayster (Повідомлення 2673596)
в армии служил, а вопрос от приказа отличать не научился? и за что тебе только платили...

Скажемо так, у нинішній системі я не прижився. Як казав мені один полковник під час навчання: "Володя, ты слишком правильный, слишком чесный, смотриш на все прямо. Тяжело тебе будет и скорей всего ты служить не будеш". Так і сталося :)

Поточний час: 18:55. Часовий пояс GMT +3.

Copyright ©2000 - 2025