![]() |
Цитата:
|
Цитата:
по ссылке вингтора в комментах толсто) |
Цитата:
|
Цитата:
Я з дитинства люблю воєнщину, але те що у нас в армії, в більшості частин - схоже не на армію, а на якісь "колгоспи". Цікава ситуація у 2003 році, виступає заступник командира частини на зборах офіцерів під час конфлікту Росії з Україну щодо українського острова Тузла: "Як посмів наш нещасний міністр оборони ЦІЛОМУ міністру оборони Росії сказати, що наші війська будуть захищати острів Тузла усіма типами військової техніки!". На це, я цьому уроду, який отримує гроші з бюджету за патріотичне виховання військових сказав: "А що тут неправильного сказано нашим міністром? Це наша робота захищати Україну". Це бидло почало кричати: "Хто з присутніх пішов би воювати за Україну на острів Тузла?". Встали два чоловіка: я і один капітан по національності татарин. Всі решта сиділи, наче в штани наклали. І за що ці офіцери які не встали тягнуть гроші з народу? І який може бути моральний дух солдат з такими офіцерами? Так, я отримав собі ворога в лиці заступника командира частини, але бидло має знати, що в разі чого, за нашу державу буде кому воювати. |
Ты сразу пойдёшь рожу бить соседу, который является тебе близким родственником лишь за то что он межу между огородами взял неумышленно сдвинул в свою сторону. Кинешься за вилы и начнёшь ему угрожать, хотя у того несколько стволов в сейфе. Конечно же нет. Будешь решать этот вопрос мирно. Если же родственник нахрапистый, обратишься в местные органы самоуправления.
Военные не должны ставать жертвой бездарной работы украинских дипломатов. Наши дипломаты просырают любое разбирательство. Всё это из-за того что Украина перестала быть суверенной. Нужно сократить ещё армию, так вскоре будет просить защиты на стороне, конечно же не бесплатно. П.С. Уверен что в России на вопрос какого-то полковника, кто готов воевать за о. Тузла так же встал бы один человек. И пока больше человек продолжают сидеть при подобных вопросах и с нашей и той стороны, тем дольше украинско-российские отношения будут существовать. |
Цитата:
З.Ы. А в милицию тебя как занесло?:confused: |
Цитата:
Уряду Росії була вигідна війна з Грузією, щоб не було НАТО в Грузії (про що зараз каже Медведєв), то частині "найманих вбивць" прийшлося загинути. Ну що ж поробиш - така робота. Офіцери мають статус, пільги, раніше виходять на пенсію саме по тим причинам, що вони не є повністю вільними людьми. І відпрацьовувати це перед суспільством зобов'язані. |
Цитата:
|
Цитата:
В армії поставлені задачі я виконував, за що отримував зарплату. В міліцію мене занесло тому, що я хотів реалізувати свій потенціал. Але зарплата у 1000 грн. в 2007 році мене не радувала аж ніяк та й можливість перспектив у разі зміни начальства типу в ППС піти. Тому в 2007 році я подався у бізнес, про що іноді жалію. Зараз зарплати у міліції 3-4 тис. грн., що досить не погано. |
Цитата:
|
Поточний час: 18:55. Часовий пояс GMT +3. |
Copyright ©2000 - 2025